KIP Banner Fb 01

Hundredevis af 8. klasseselever arbejdede med Kunst i Projektopgaven

Elever arbejder med kreative projektopgaver

Flere hundrede 8. klasse-elever fra Helsingør Kommune lærer at arbejde kreativt, når Kunst i Projektopgaven afholdes på Ungdomsskolen i Helsingør.

Med udgangspunkt i en fælles teateroplevelse, der slog temaet ”Forskelle” an, deltog eleverne i en workshopdag på Ungdomsskolen. Dagen havde fokus på samarbejde, performance og idéudvikling, og på at anvende kunstneriske udtryksformer i forbindelse med temaet og med projektopgaven. Musikere, billedkunstnere, skuespillere m.fl. guidede eleverne igennem forløbet.

I alt deltog 22. skoleklasser i projektet, der var arrangeret i et samarbejde mellem Ungdomsskolen, Børnekulturcentret, Børnekulturkonsulenten og Uddannelseshuset i Helsingør Kommune.

De deltagende kreative workshopledere var André Andersen, Asger Steenholdt, Sissel Romme Christensen, Mathias Munch-Madsen, Julie Dufour samt Kenneth Agerholm.

BILLEDER

FLERE BILLEDER