IU Klasserne Synger Rasmus Seebach

Sangundervisning hos De Internationale Ungdomsklasser

moedos01saraJeg hedder Sarah og er sanglærer på Ungdomsskolen. I år har jeg fået den store fornøjelse at arbejde med et sangprojekt hos De Internationale Ungdomsklasser.

De Internationale Ungdomsklasser består af en del flygtninge, primært fra Syrien, som går på Ungdomsskolen for at lære dansk og blive klædt på til et liv i Danmark.
I sangundervisningen arbejder vi bl.a. med danske sange, så eleverne udvikler deres sprogfærdigheder – vi synger alt fra “Jeg ved en lærkerede” til Rasmus Seebach og Cisilia, eller det nyeste hit på Youtube.
Derudover arbejder jeg koncentreret med de elever som har særlig glæde ved eller talent for sang og musik – og her bliver der sunget alt fra engelske popsange til arabiske ballader og især rap.

At synge sammen giver en helt særlig følelse, så vi går altid glade i låget og storskrålende fra musiklokalet.

wp_20160929_13_03_58_pro wp_20160929_13_29_13_pro