skip to Main Content
Mad Imod Had – Vapnagaard Er Fuld Af Musik, Kærlighed Og Initiativrige Drenge

Vapnagaard er fuld af musik, kærlighed og initiativrige drenge

Boligområdet Vapnagaard har ikke altid det bedste ry. Det ville en gruppe drenge fra området gøre noget ved.

“Vi vil gerne vise hele Helsingør, at Vapnagaard er et godt område. Derfor inviterede vi alle dem, der havde lyst til gratis burger, Panna bold og musik i Kulturhus Syd.” udtalte Milan Vuicin, der er en af initiativtagerne bag projektet Mad Imod Had.

Milan optrådte også med sin rapgruppe “M.Y.M”.

Allerede tre dage før afholdelse var arrangementet udsolgt. Hele 54 mennesker fik hjemmelavet burger og da musikken gik i gang var der fyldt foran Kulturhus Syd.

Ideen til projektet Mad Imod Had fik drengene til JA-kontorets projektforløb 3000 X Dit Hood, hvor unge i Helsingør Kommune mødtes og arbejdede med egne ideer til projekter.

”Vi var meget glade for, at der var så mange tilmeldte til eventen, men det har også krævet meget tid at forberede”, udtalte Milan.

Milan og syv andre drenge har stået for alt omkring eventen, helt fra at udvikle ideen til markedsføring, bl.a. uddeling af flyers til madlavining og selvfølgelig selve afholdelse af eventen.

Projektet var muliggjort med støtte fra JA-Kontoret og Fritidspiloterne fra Helsingør Ungdomsskole, Den Boligsociale Helhedsplan Vapnagaard, Cube og Kulturhus Syd.

Læs mere om arrangementet på FB: JA-Kontoret Helsingør

Drengene bag Mad imod had fra venstre:
Yunus Demir, Ramis Azam, Hamza Is, Mohammed Abdallah, Anas Hicam Sabbah og Milan Vuicin

Der var fyldt foran Kulturhus Syd da M.Y.M gik på.

Back To Top