skip to Main Content
Wordspace – Skriveværksted For Unge

Kom og skriv, lyt og få ideer, feedback og tid til fordybelse sammen med andre unge skrivende i Wordspace.

Det foregår på Kulturværftet, agterdækket 3. Etage. Hver anden tirsdag (lige uger) kl. 18-21.

Wordspace er et skriveværksted for alle interesserede unge imellem 15 og 30 år, hvad enten du har skrevet i mange år, eller bare har lyst til at prøve kræfter med at skrive. Vi mødes tirsdag aften i lige uger på biblioteket Kulturværftet til en aften med fokus på ord, der forløber over 3 timer fra 18-21.

I løbet af aftenen vil der være små fælles skriveøvelser, tid til at fordybe sig i skrivning på egen hånd eller med andre, og tid til at læse sine tekster op og få feedback fra andre, hvis man har lyst. Det er ikke et krav at man læser sine tekster op! Målet er nemlig at skabe rammerne for et trygt rum, hvor du kan komme og dyrke din litterære interesse hvad enten det er prosa, digte, slam-poetry, drama, esseys, novelleskrivning eller noget helt andet.

Temaet d. 19/9 vil være ”Inspiration”, og vi vil snakke om hvad det egentlig er for en størrelse. For hvad er inspiration egentlig, og er det forskelligt for den enkelte? Hvordan finder man inspiration, og hvordan bruger man den? Findes der overhovedet noget så overordnet som inspiration, eller skal vi bruge hele andre ord?

Vi glæder os til at hører dit bud på hvad inspiration er for dig, og til at se dig til en hyggelig, rolig og (måske) inspirerende aften i Wordspace på Kulturværftet, agterdækket 3. Etage, kl. 18-21

Medbring gerne computer, tablet, papir og blyant eller lignende.

Mette & Harald

Back To Top