skip to Main Content
Årets Juleshow 2016 – Se Billederne

Årets juleshow blev afholdt i Cykelkælderen d. 12. -13. -14. december.

Veloplagte møgdygtige unge på scenen. Veloplagt publikum. I aller bedste juleshow-stil. Så bliver det ikke bedre – et af dem man huske.

Sammen er det sjovere

Vi havde sendt Natasja Christensen fra 9. klasse på Nordvestskolen til juleshow i Cykelkælderen i mandags. Her kan du læse hendes reportage.

Talenter er der mange af på Espergærdes ungdomsskole

Af Natasja Christiansen

Det er mandag aften d. 12. december, og der hænger fint julepynt rundt i loftet. Stjerner, kugler og snefnug i alle julens farver. Rødt og blåt lys fra scenen afspejles i gulvet foran publikums fødder, som snakker og griner. Ungdomsskole holdt nemlig et fantastisk juleshow i Cykelkælderen i Espergærde!

Der var proppet med mennesker rundt om den lille, men flotte scene. På scenen fremviste de et skuespil ved navn ”MS Fuldafsprutsut”, som også blev spillet for 13 år siden. Synges gjorde der også en hel del.

Skuespillerne glemte aldrig deres replikker og var enormt seje og engagerede i, at spille deres roller. Det kunne bl.a. være at spille nisse, kok, julemand eller kaptajnen på skibet. Nissen Julius især havde en stor rolle i stykket.

En god scene med et suverænt skuespil hændte, da nisserne overrakte kompasset til Kaptajnen, og de indså, at de havde en chance for at komme til Grønland med hjælp fra kompasset. Skuespillet er også uhyrligt spændende og komisk, hvor chancen for at komme til Grønland ødelægges, da kompasset bliver tabt. Det lykkedes heldigvis for dem til sidst, takket være Julius trylleevner.

Sangerne lød, som hvis de havde haft en uddannelse indenfor musik i flere år. Høje og lave toner kom ud af deres munde. Alle sammen meget smukke. Op til flere gange fik publikum kuldegysninger og kunne ikke dy sig for at danse eller klappe med. Det gjorde kun det hele hyggeligere, og smilene på de unge optrædende større.

Under et interview med Viggo Wrisberg, den første der var på scenen, fortalte han, at stemningen var fantastisk.

Alle var glade, og det gjorde også en selv mere glad, om man så optrådte eller ej. Jeg var lidt nervøs, da jeg gik op på scenen, men da jeg så begyndte at synge, koncentrerede jeg mig bare om det og glemte alt om nervøsiteten, siger han.

Viggo har lyst til at optræde, da han vil vise det frem, han har arbejdet med på det seneste. Han føler sig godt tilpas på scenen og kan derfor godt lide at være der.

Det er først her i december, jeg er begyndt at optræde. Faktisk har jeg allerede optrådt 2 gange. Jeg skal også optræde tirsdag og onsdag. Efter jul, kommer jeg nok ikke til at optræde lige så meget, men jeg skal med sikkerhed i januar og juli næste år.

Viggo går til sang hver mandag. Han meldte sig først til solosang for at forbedre sig, men det at der er et godt sammenhold, er også en god og vigtig ting for Viggo. Dette var hans første juleshow, på ungdomsskolen.

Også ungdomsskolens musicalhold, kom på scenen. 1 pige sang, så 2 og dernæst alle. Også de havde nogle fantastiske stemmer og fik startet noget af en fest op efter pausen. Deres energi og udstråling viste, at de virkelig brændte for det, de lavede. Overvældede og glade var publikum, da de gik hjem efter det succesfulde juleshow.

Back To Top