skip to Main Content
E-sport Og Smykkeværksted På PUK I Hornbæk

De unge i Hornbæk får E-sports-hold og smykkeværksted på PUK

PUK og Ungdomsskolen er gået sammen om at tilbyde 2 hold i Hornbæk

E-sport

E-sport er kæmpestort i udlandet og vokser eksplosivt i disse år.

E-sport er ved at vinde frem herhjemme og derfor tilbyder Helsingør Ungdomsskole i samarbejde med Fritids- og Ungdomsklubben PUK i Hornbæk et hold til dig, som gerne vil blive bedre til konkurrencedelen i spillet Counter Strike: Global Offensive (CS:GO).

På holdet får du coaching i alt fra kommunikation, samarbejde, strategi til kost og motion.

Holdet foregår i PUK’s lokaler i Hornbæk hver mandag fra. Klokken 19 – 21.30, og er for alle gamere, som bor i Hornbæk og som ønsker at blive udfordret i at opnå et højere niveau i spillet Counter Strike: Global Offensive (CS:GO).

Du skal være minimum 13 år eller gå i syvende klasse for at tilmelde dig holdet, og vi begynder lige så snart der er 12 tilmeldte på holdet.

TILMELD DIG E-SPORT I HORNBÆK

Smykkeværksted

Drømmer du om at blive smykkedesigner, eller har du bare lyst til at arbejde kreativt med materialer og form?

Så tilbyder Helsingør Ungdomsskole i samarbejde med Fritids- og Ungdomsklubben PUK i Hornbæk et smykkeværksted, som er lige noget for dig.

Her lærer du at designe et smykke fra idé til færdigt produkt, og du får mulighed for at eksperimentere i en masse materialer og teknikker. Du skal møde en professionel smykkedesigner i sit eget værksted og se, hvordan hun arbejder.

Målet er at klæde dig på til at kunne fremstille smykker, som du selv designer. Vi tegner, saver, syr og sliber og har det sjovt, og kun fantasien sætter grænser.

Holdet foregår i PUK’s lokaler i Hornbæk hver tirsdag fra kl. 19 – 21.30.

Du skal være minimum 13 år eller gå i syvende klasse for at tilmelde dig holdet, og vi begynder lige så snart der er 12 tilmeldte på holdet.

TILMELD DIG SMYKKEVÆRKSTED I HORNBÆK

Back To Top