skip to Main Content
Skiferie Til Østrig I Uge 7 – Skal Du Med?

Ungdomsskolen sneferie 2017 går til St. Johann i Østrig

Vi glæder os til at komme af sted igen med masser af friske unge – nybegyndere såvel som øvede (7.-9.klasse) på skiferie i uge 7, 2017.

Endnu engang skal vi opleve god sne under skiene/snowboardet, frisk vind i hovedet, masser af fysisk aktivitet og total hygge om aftenen.

Denne gang rejser Helsingør ungdomsskole sammen med Hørsholm og Fredensborg ungdomsskoler, så vi regner med, der bliver rift om vores egne 13 pladser.

Helsingør Ungdomsskole har 13 pladser.
Skal du have en af dem?
tilmeld dig her

Vi skal bo på ungdomspensionatet Jugendgästehaus Schlosshof.
Alle værelser er nyrenoverede med bad og toilet. Derudover er der i huset forskellige typer opholdsrum bl.a. bordtennisrum. Håndklæder skal medbringes. Leje af sengelinned er med i prisen. Opholdet er med helpension, hvor frokosten består af smør-selv madpakke.

Fra ungdomspensionen Jgd. Slosshof går der en gratis skibus fra døren til nærmeste lift, som er 2500 m. væk. Nærmeste indkøb ligger 3000 m. væk og skiudlejning 2500 m. fra pensionatet.

Skiområdet St. Johann Skisportsstedet St. Johann består af 350 km pister og 100 lifter. 119 km blå pister 189 km røde pister 42 km sorte pister.

Foruden pister i mange sværhedsgrader er der gode oplevelser i vente på den 3,5 km lange kælkebane, ligesom der er fine muligheder for at off-piste og snowboard. Her er også skøjtebane og snowpark med musik og masser af liv.

Tilmeld dig her


Praktisk & priser:

Pris for skiferien 3400 kr. (u. skileje)
Skal du leje ski og hjelm koster det 643 kr. oveni prisen. Vi anbefaler desuden, at du tegner en afbestillingsforsikring, som koster 100 kr.

Prisen er inklusiv:

  • 7 dages skitur til St. Johann
  • liftkort i 5 dage
  • Transport i 4-stjernet bus
  • ophold med helpension på Jgd. Slosshof (helpension: morgenmad, smør-selv frokost til madpakke og aftensmad).
  • sengelinned

Forsikring:

Før afrejse beder vi dig undersøge, om du har en rejseforsikring. Måske er du dækket gennem dine forældres indboforsikring. Hvis ikke du har en rejseforsikring, er det påkrævet, at du får tegnet en før rejsen. Rejsebureauet tilbyder en forsikring for 352 kr., hvis det ønskes. Husk at sørge for dit pas er gyldigt! Alkohol er ikke tilladt på turen. Vi hygger os fint uden!


Praktisk om rejsen:

Mødested: Helsingør Ungdomsskole, Rasmus Knudsens Vej 52, Helsingør

Afrejse: Kl. XX den 13. februar 2017.

Hjemkomst: Kl. XX den 19. februar 2017

Tilmeld dig her


Vil du vide mere?
Hvis du har spørgsmål, så ringe endelig til os på 49281130

Hent pdf med info her: skiferie_2017_praktisk_info_hu


Sammen er det sjovere

Back To Top