HOLD  /  EVENTS & TURE
EVENTS & TURE

hold_berlin
Berlin - Historie, Sightseeing og Oplevelse
Nu har du mulighed for en tur til Berlin med Ungdomsskolen. Berlin er en spændende storby, hvor der venter en masse oplevelser for dig og dine venner. Du/I skal på sightseeing, design-marked, shopping, opleve Berlins spændende historie og meget mere.
hold_festen1
Festen
Kom til årets fedeste fest Fredag d. 20.09.2019 kl. 20 - 23. Der er musik, konkurrencer, hygge, overraskelser og meget mere. Det er Årets Mix DJ (danish Club Awards) - DJ Baker, der underholder os på dansegulvet. Festen er for alle unge i Helsingør Kommune. Går du i 7. kl. er du velkommen uanset hvad. Går du i 8., 9. kl. eller derover skal du være tilmeldt et hold på Ungdomsskolen. Tilmeld dig GRATIS senest d. 18.09 på Hjemmesiden eller til Live tilmeldingen. Adgang til Festen på dagen koster 50 kr.
Festen 1 middag
Middag for tre klasser som vandt konkurrence ved intro19
HALLOWEEN_Tivoli_facebook_event_19
Halloween i Tivoli
Kom med når vi tager til Halloween i Tivoli den 25-10-2019. Vi mødes på Helsingør Station kl. 17:00 og tager toget til Hovedbanegården. PRIS: 200 kr. Det er inklusive transport, indgang og turpas :) Tilmeld dig på www.ungdomsskolen.com eller i aftenkontoret. Vi spiser sammen der inde så tag enten madpakker eller penge med til mad. Vi er retur i Helsingør ca. 23:00.
Banner FB_Halloween
Halloweenfest
Fredag d. 01.11.2019 kl. 19:30 - 22:30 flytter U-hyggen ind på Ungdomsskolen i Helsingør. Kom og være med til en aften fuld af gys, gru og spænding. Der er DJ på, som sørger for den fede danse stemning. Vi uddeler præmie for bedste udklædning og har andre konkurrencer og aktiviteter. Festen koster 20 kr. som betales ved tilmelding enten i aftenkontoret eller på vores hjemmeside.
hold_hamborgjul
Hamburg - Weihnachtsmarkt - Dungeon - City
Tag en Weekendsmutter til Hamburg med din bedste venner og opleve byen I en helt særlig julestemning. Vi skal på traditionelt julemarked, lære noget omkring Hamburgs mørke historie i Hamburg Dungeon, opleve bylivet og shoppe lidt mens vi gør det!
Musikstarter
hold_sportaction14
Sammen i vildmarksliv - Kullen
Kom og vær med til vildmarksliv! Vi laver 3 ture med outdoor-aktiviteter. Denne gang skal vi på en vandretur i Sverige.
hold_sportaction20
Ski og brætspilstur til Vallåsen
Røde kinder, trætte ben, brætspil, hygge og bål i pejsen i hytten Vi bor i vores hytte i Knäred, hvor du kan slappe af foran pejsen med brætspil, skønt kammeratskab og bål i vintermørket efter en god lang dag på skipisten - turen er nemlig både for jer der vil stå på ski og jer der bare vil hygge i hytten. Fra fredag inden vinterferien og hjem igen mandag aften i ferien.

Senest opdateret 04.09.2019 08:30 af CVH