FRITID  /  EVENTS & TURE 

EVENTS & TURE

 
Bootcamp Overwatch
24 timer med Overwatch - et samarbejde mellem Helsingør og Taastrup Ungdomsskoler. Se program herunder. Pris 50 kr.
hold_beviser2
Dykkerholdets tur til Kattegatcentret, marts
Tur til Kattegatcenteret for dykkerholdet. Vi laver 2 ture, denne her d. 7. marts og endnu een d. 29. februar. Vælg hvilken tur der passer bedst.
hold_dance_kpop
K-pop dans
Kender du EXO, BTS, Twice, Seventeen, Blackpink eller andre artister inden for K-pop? Vil du lære "Love shot", "DDU-DU-DDU-DU" eller " Likey" ? K-pop er kendt for sine professionelle koreografier, som du vil lære nogle af på denne weekendworkshop, samtidig med at du får fysisk træning, rytmesans og et godt fællesskab.
hold_eventsogture_klatretur
Klatretur til København
Klatretur til Blocks and Walls for alle på klatreholdene. Vi mødes kl. 10.30 på Ungdomsskolen i Helsingør. Husk madpakke og drikkevarer, samt eventuelt jeres eget klatregrej. Vi er hjemme igen ved 17-18 tiden. Medbring 110 kr. til betaling af indgang.
musikstarter_grafik
Musikstarter
http://www.musikstarter.dk/camps-2019/egedal/
Banner fb_skitur_2020
Ski og brætspilstur til Vallåsen
Røde kinder, trætte ben, brætspil, hygge og bål i pejsen i hytten Vi bor i vores hytte i Knäred, hvor du kan slappe af foran pejsen med brætspil, skønt kammeratskab og bål i vintermørket efter en god lang dag på skipisten - turen er nemlig både for jer der vil stå på ski og jer der bare vil hygge i hytten. Fra fredag inden vinterferien og hjem igen mandag aften i ferien.
vinterlan13-15dec
Vinter LAN 2019
Så er vi klar med Vinter LAN 2019 Det bliver afholdt fredag d.13 december kl 17:00 og slutter søndag d.15 december kl 12:00. I løbet af weekenden vil der være mulighed for at spille forskellige turneringer i lige præcis jeres spil.
Aalborg-banner-fb
Aalborg musikfestival
Ungdomsringens musikfestival 2020
 


Senest opdateret 04.09.2019 08:30 af CVH