HOLD  /  EVENTS & TURE 
EVENTS & TURE
 
hold_berlin
Berlin - Historie, Sightseeing og Oplevelse
Nu har du mulighed for en tur til Berlin med Ungdomsskolen. Berlin er en spændende storby, hvor der venter en masse oplevelser for dig og dine venner. Du/I skal på sightseeing, design-marked, shopping, opleve Berlins spændende historie og meget mere.
berlin_2020_skate_facebook
Berlin - Skate
Kom med Skate holdet & Ungdomskolen til Berlin i april! Alle der er skateinteresserede er velkomne. Vi kommer til at tage på street skate missioner rundt i Berlin og vi har bussen til rådighed til at køre til Skateparks uden for byen :) Udover at skate skal vi selfølgelig hygge og spise, og ud og se Berlin sammen.
Bootcamp Overwatch
24 timer med Overwatch - et samarbejde mellem Helsingør og Taastrup Ungdomsskoler. Se program herunder. Pris 50 kr.
hold_beviser2
Dykkerholdets tur til Kattegatcentret, marts
Tur til Kattegatcenteret for dykkerholdet. Vi laver 2 ture, denne her d. 7. marts og endnu een d. 29. februar. Vælg hvilken tur der passer bedst.
Finders Keepers
Tur til Finders Keepers med smykkedesign holdet. Vi mødes søndag d. 8. marts kl 10.05 på Helsingør Station, og er hjemme igen kl 15.00 samme sted. Pris for turen er 29 kr. hvis du melder dig inden d. 18. februar, ellers koster billetten 44 kr. ved indgangen.
sport_action_klatreturfrankrig
Klatretur til Frankrig
Vi afholder traditionen tro klatretur til de franske alper første uge af sommerferien. Turen er for alle på vores klatrehold, men også for andre interesserede. Der er begrænsede pladser, så skynd dig, hvis du vil være sikker på at komme med. Pris for turen ca. 2500 kr alt inkl. dog uden lommepenge.
musikstarter_grafik
Musikstarter
http://www.musikstarter.dk/camps-2019/egedal/
Showoff 2020 banner fb
Show Off
Lørdag d. 28.03.2020 kl. 12 - 17 danner Ungdomsskolen rammen omkring årets Show Off. Skal du/I være med? Det bliver en dag , hvor ungdomsskolens hold og hold fra andre ungdomsskoler i Danmark kan vise hvad de har lavet i sæsonen. Caféen har åben og sørger for hygge og madholdenen laver noget lækkert mad i løbet af dagen. Tag gerne familie og venner med når du/I skal vise hvad i har øvet jer på.
US Events_banner fb
US - Events
US- Events er for dig der gerne vil planlægge og udføre Events på Ungdomsskolen i samarbejde med Sandra fra Caféen. Hvis du vil være med på holdet skal du skrive en motiveret ansøgning til sse37@helsingor.dk :) Ved spørgsmål kan du ringe til Sandra på 41868004.
Aalborg-banner-fb
Aalborg musikfestival
Ungdomsringens musikfestival 2020
 


Senest opdateret 04.09.2019 08:30 af CVH