HOLD  /  EVENTS & TURE
EVENTS & TURE

hold_berlin
Berlin - Historie, Sightseeing og Oplevelse
Nu har du mulighed for en tur til Berlin med Ungdomsskolen. Berlin er en spændende storby, hvor der venter en masse oplevelser for dig og dine venner. Du/I skal på sightseeing, design-marked, shopping, opleve Berlins spændende historie og meget mere.
berlin_2020_skate_facebook
Berlin - Skate
Kom med Skate holdet & Ungdomskolen til Berlin i april! Alle der er skateinteresserede er velkomne. Vi kommer til at tage på street skate missioner rundt i Berlin og vi har bussen til rådighed til at køre til Skateparks uden for byen :) Udover at skate skal vi selfølgelig hygge og spise, og ud og se Berlin sammen.
fb begivenhed juleshoppe
Juleshopping
Julen nærmere sig. Mangler du stadig den rigtige gave eller vil du bare gerne selv ud og shoppe sammen med vennerne? Lørdag d. 14.12.2019 tager din Ungdomsskole til Fields. Vi mødes på Helsingør Station kl. 10:00 og tager toget sammen. Vi regner med at være tilbage i Helsingør kl. 17:00.
hold_dance_kpop
K-pop dans
Kender du EXO, BTS, Twice, Seventeen, Blackpink eller andre artister inden for K-pop? Vil du lære "Love shot", "DDU-DU-DDU-DU" eller " Likey" ? K-pop er kendt for sine professionelle koreografier, som du vil lære nogle af på denne weekendworkshop, samtidig med at du får fysisk træning, rytmesans og et godt fællesskab.
hold_eventsogture_klatretur
Klatretur til København
Klatretur til Blocks and Walls for alle på klatreholdene. Vi mødes kl. 10.30 på Ungdomsskolen i Helsingør. Husk madpakke og drikkevarer, samt eventuelt jeres eget klatregrej. Vi er hjemme igen ved 17-18 tiden. Medbring 110 kr. til betaling af indgang.
Musikkælder hygge
Kom til en ren hygge aften i musikkælderen fredag d. 22-11-2019 kl. 20:00 til midnat. Vi skal sammen have det sjovt. Tilmeldingen er kun for elever der har en tilknytningen til musikkælderen.
musikstarter_grafik
Musikstarter
Banner fb_skitur_2020
Ski og brætspilstur til Vallåsen
Røde kinder, trætte ben, brætspil, hygge og bål i pejsen i hytten Vi bor i vores hytte i Knäred, hvor du kan slappe af foran pejsen med brætspil, skønt kammeratskab og bål i vintermørket efter en god lang dag på skipisten - turen er nemlig både for jer der vil stå på ski og jer der bare vil hygge i hytten. Fra fredag inden vinterferien og hjem igen mandag aften i ferien.
vinterlan13-15dec
Vinter LAN 2019
Så er vi klar med Vinter LAN 2019 Det bliver afholdt fredag d.13 december kl 17:00 og slutter søndag d.15 december kl 12:00. I løbet af weekenden vil der være mulighed for at spille forskellige turneringer i lige præcis jeres spil.
Aalborg-banner-fb
Aalborg musikfestival