HOLD  /  EVENTS & TURE 
EVENTS & TURE
 

hold_berlin
Berlin, kultur og sprog
Nu har du mulighed for en tur til Berlin med Ungdomsskolen. Berlin er en spændende storby, hvor der venter en masse oplevelser for dig og dine venner. Du/I skal på sightseeing, design-marked, shopping, opleve Berlins spændende historie og meget mere.
hold_dance4
Dance & COOKING i efterårsferien
Cooking: Er du vild med at rejse? Og kan du lide at lave mad eller at danse? Så kan du kombinere de tre ting og rejse med på vores tema-tur til Manchester, hvor du kan opleve en pulserende storby, samtidig med at du får undervisning i enten dans eller madlavning i 3 af de 5 dage du er der. Du vælge mellem: COOKING SCHOOL eller DANCE STUDIO 25.
hold_dance4
DANCE & Cooking i efterårsferien
Dance: Er du vild med at rejse? Og kan du lide at lave mad eller at danse? Så kan du kombinere de tre ting og rejse med på vores tema-tur til Manchester, hvor du kan opleve en pulserende storby, samtidig med at du får undervisning i enten dans eller madlavning i 3 af de 5 dage du er der. Du vælge mellem: COOKING SCHOOL eller DANCE STUDIO 25.

hold_festen1
Festen
Kom til årets fedeste fest Fredag d. 20.09.2019 kl. 20 - 23. Der er musik, konkurrencer, hygge, overraskelser og meget mere. Det er Årets Mix DJ (danish Club Awards) - DJ Baker, der underholder os på dansegulvet. Festen er for alle unge i Helsingør Kommune. Går du i 7. kl. er du velkommen uanset hvad. Går du i 8., 9. kl. eller derover skal du være tilmeldt et hold på Ungdomsskolen. Tilmeld dig GRATIS senest d. 18.09 på Hjemmesiden eller til Live tilmeldingen. Adgang til Festen på dagen koster 50 kr.
hold_sportaction4
Frisbee Golf Tour
Kom med til en frisbee golf-tur og prøv tre fede baner af. Den, der er i Helsingør, er den teknisk svære bane. Hillerød er den seje skovbane. Karlebo den udfordrende bane.
hold_eventsogture
Girlpower Camp
Piger - her er campen, I ikke må gå glip af! 3 fulde døgn i det bedste selskab med 13 andre skønne tøser og masser af supergode oplevelser og hygge i vores fantastiske hytte i Sydsverige. På campen sætter vi fokus på begrebet 'girl power' og undersøger, hvordan vi får endnu mere af det. Vi hygger, vi griner, vi leger og lærer en masse undervejs - både indendørs og udendørs.

hold_hamborgjul
Hamburg - Weihnachtsmarkt - Dungeon - City
Tag en Weekendsmutter til Hamburg med din bedste venner og opleve byen I en helt særlig julestemning. Vi skal på traditionelt julemarked, lære noget omkring Hamburgs mørke historie i Hamburg Dungeon, opleve bylivet og shoppe lidt mens vi gør det!
hold_sportaction11
Sammen i Vildmarken - Kanotur
Kom og vær med til Vildmarksliv! Vi laver 3 ture med outdoor-aktiviteter. Denne gang skal vi på kanotur på Esrum sø.
hold_sportaction13
Sammen i Vildmarken - Træklatring
Kom og vær med til vildmarksliv! Vi laver 3 ture med outdoor-aktiviteter. Denne gang skal vi lave træklatring.

hold_sportaction14
Sammen i vildmarksliv - Kullen
Kom og vær med til vildmarksliv! Vi laver 3 ture med outdoor-aktiviteter. Denne gang skal vi på en vandretur i Sverige.
hold_sportaction20
Ski og brætspilstur til Vallåsen
Røde kinder, trætte ben, brætspil, hygge og bål i pejsen i hytten Vi bor i vores hytte i Knäred, hvor du kan slappe af foran pejsen med brætspil, skønt kammeratskab og bål i vintermørket efter en god lang dag på skipisten - turen er nemlig både for jer der vil stå på ski og jer der bare vil hygge i hytten. Fra fredag inden vinterferien og hjem igen mandag aften i ferien.
 


Senest opdateret 28.05.2019 12:44 af CVH