HOLD  /  DESIGN & MEDIE 
DESIGN & MEDIE
 

kreativt4
Film og serie
På holdet her vil du lære en masse om at lave film, og undervejs vil vi komme igennem alle dele af en produktion - lige fra idéfasen over planlægningen, optagelserne, klipningen og efterproduktionen. Vi skal nemlig lave vores egen film eller miniserie.
kreativt2
Foto, video og model
Har du lyst til at fotografere som de professionelle, eller vil du gerne prøve at være model i et fotostudie? Måske vil du bare lære at tage bedre billeder med din mobil? Så er Foto & Model noget for dig.
kreativt5
Negle, hudpleje og make up - efterår
På kurset bliver du lukket ind i skønhedens fantastiske univers af farver, glimmer og lækre mineralprodukter.

kreativt5
Negle, hudpleje og make up - vinter
På kurset bliver du lukket ind i skønhedens fantastiske univers af farver, glimmer og lækre mineralprodukter.
kreativt8
Re-design
Er du interesseret i mode og design? Kan du lide at bruge dine hænder? Har du prøvet det før, eller kunne du godt tænke dig at prøve? Så meld dig til Re-design på Ungdomsskolen!
kreativt_smykker01
Smykker og håndværk
I smykkeværkstedet har vi fokus på forskellige håndværksteknikker inden for smykkeproduktion. Vi arbejder med knytte- og væveteknikker, perler, vedhæng, snor og wire.

kreativt9
Vær din egen designer - kom og skab dine smykker og accessories
Du er selv designeren og bestemmer selv hvordan smykkerne og accessories skal se ud. Vi går fra idé til handling sammen og sikrer at du kommer hjem med dine egne smykker/accessories og dermed dit eget design som ingen andre har.
 


Senest opdateret 26.06.2019 10:25 af CVH