HOLD  /  DANS 
DANS
 
DANS

hold_dance4
DANCE & Cooking i efterårsferien
Dance: Er du vild med at rejse? Og kan du lide at lave mad eller at danse? Så kan du kombinere de tre ting og rejse med på vores tema-tur til Manchester, hvor du kan opleve en pulserende storby, samtidig med at du får undervisning i enten dans eller madlavning i 3 af de 5 dage du er der. Du vælge mellem: COOKING SCHOOL eller DANCE STUDIO 25.
hold_dance
Dance MTV-style - kun for piger
Vil du gerne bevæge kroppen, men har aldrig gået til dans før? Så er det her, du starter. På holdet underviser vi i de grundlæggende rytmer inden for de forskellige dansestile, så du er klædt godt på til de koreografier, vi skal lave.Du lærer at bevæge dig til både hiphop, R'n'B, dancehall og popmusik. Vi øver os i at være på, og du får mod til at stå foran et publikum inden vores endelige show til Show Off og Tivoli.
hold_dance2
Dance Old/New School
Hvis du har lyst til at danse, er åben for nye muligheder, har en masse viljestyrke og er god til at have det sjovt, så er dette dansehold lige noget for dig. På Dance Old/New School lærer du fede koreografier med trin fra hiphop/new school, og du kommer til at udtrykke dig på en helt ny måde. Du styrker din selvtillid, og du lærer at optræde foran et publikum.

hold_dance3
Hiphop/ LA new style
På dette hold bliver i udfordret med en masse spændende og fede koreografier. Vi kommer til at gennemgå flere genre inde for hiphop, og i kommer selv til at have indflydelse på hvad i lære, ved at være med til at vælge sange og stilarter.
hold_dance5
Step and Stomp
Du lærer de basis teknikker i TAP – stepdans, mens vi leger med rytmer og bevægelser inspireret både af de klassiske Gene Kelly moves og Stomp. Med kroppen som udgangspunkt kommer vi til at udvikle et fantastisk lydbillede og koreografi. Senere i forløbet kommer vi også til at spille med redskaber som fx kost, spande mm., og sammen med dine medstuderende, bliver I et helt forrygende lydorkester.
hold_dance6
Zumba - onsdage
Har du lyst til at bruge din krop, forbedre din kondition og samtidig have det sjovt og lære nye trin? Zumba er en ny og sjov dansetræning for alle, så kom og vær med. Zumba indeholder rytmer fra salsa, samba, merengue, reggaeton og andre sydamerikanske dansegenrer, der vil få dig i rigtigt godt humør. I undervisningen bruger vi også hip hop-rytmer. Grundtrinene er enkle, til gengæld er tempoet højt, og du bruger hele kroppen i alle bevægelser.

hold_dance6
Zumba - tirsdage
Har du lyst til at bruge din krop, forbedre din kondition og samtidig have det sjovt og lære nye trin? Zumba Fitness er en ny og sjov dansetræning for alle, så kom og vær med. Zumba indeholder rytmer fra salsa, samba, merengue, reggaeton og andre sydamerikanske dansegenrer, der vil få dig i rigtigt godt humør. I undervisningen bruger vi også hip hop-rytmer. Grundtrinene er enkle, til gengæld er tempoet højt, og du bruger hele kroppen i alle bevægelser.


Senest opdateret 26.06.2019 10:23 af CVH