HOLD  /  MAD 
MAD
 

bagesjov
Bagesjov, kager, surdej & snegle
Du sidder klar foran skærmen, hver gang Timm Vladimir præsenterer Den Store Bagedyst, og du kan bare virkelig godt lide brød og kage. Derfor er dette holdet for dig, fordi du får styr på alle de gode bagetricks og prøver kræfter med forskellige teknikker.
boost
Boost dine smagsløg
Sjov mad, nem mad, billig mad, sund mad, flot mad, fremmed mad. Vi skal prøve lidt af hvert på det her hold, så er du en rigtig foodie, er det her hold lige noget for dig.
madlavning_specialhold
Brians Madhold
Er du glad for at lave mad? Går du rundt med en kok i maven? Eller er du bare helt almindelig madglad? Så kom og vær med på dette hold.

kokkeskole
Kokkeskole
Kan du lide at lave mad? Vil du gerne være bedre til at finde på god og lækker hverdagsmad? Er du bare helt almindelig madglad? Så kom og vær med på dette hold. Her lærer du, hvordan du gør hverdagsmad mere sund og lækker ved at lave den på en ny måde.
fb_event_showoffmadhold
SHOW OFF MADHOLD
Vi har brug for dig til at sørge for at SHOW OFF dagen bliver rigtig god, med teater, musik, dans, sang - og skøn mad til alle vores deltagere.
streetschool
Streetfood og vild madlavning
På Vild Madlavning får du masser af muligheder for at lave mad, og du kommer til at prøve kræfter med vilde madlavningsteknikker.


Senest opdateret 29.06.2018 11:32 af CVH