HOLD  /  BODY & MIND
BODY & MIND

Banner FB_girl power
Girl Power
Er du til latter, hygge og fede oplevelser? Har du lyst til at prøve dine grænser af og finde dine indre styrker? Så er dette hold lige noget for dig. Det gælder ikke om at være ’bedst’ eller ’dygtig’, men om at have det sjovt og styrke hinanden i fællesskab. Det handler om at kunne rykke dine grænser, styrke troen på dig selv og få en større bevidsthed om dig selv. Vi skal udfordre os i f.eks. Mindfulness, Yoga, Ride, Klatre, køre Gokart m.m.
bodymind_
Klar til prøverne - få styr på nerverne.
Er du nervøs for at skulle gå til prøve? Så har du nu mulighed for at tilmelde dig Ungdomsskolens kursus i at blive klar til prøverne. Kurset er for både 9. og 10. klasse.
bodymind_2
Negle, hudpleje og make up
Du får en introduktion til forskellige makeup- og hudplejeprodukter Du arbejder med og bruger forskellige produkter på dig selv. På kurset bliver du lukket ind i skønhedens fantastiske univers af farver, glimmer og lækre mineralprodukter.
Yoga 10.klasse drenge
Yoga 10.klasse piger
Yoga Helsingør
Yoga giver bedre fysik, kropsfornemmelse, mental og følelsesmæssig styrke, stabilitet og smidighed. I yogaundervisningen arbejder vi med at få fysisk styrke, opnå større stabilitet og smidighed via de mange asanas-yogastillinger. Vi øver teknikker for større fokus og koncentration ved at udfordre vores balance og koordination.

Senest opdateret 16.09.2019 11:39 af CVH