PROJEKTKONTORET  /  JA-KONTORET 
JA KONTORET
 
JA KONTORET

Har du et projekt, du gerne vil gøre til virkelighed?

Så er JA-kontoret er det sted, hvor du kan hente støtte, inspiration og netværk. 

 

JA-Kontoret er en platform for dine idéer og drømme som ung. Vi holder til i Toldkammeret.

Her bliver du hørt og taget seriøst. Vi vil have dine forslag til, hvilke unge initiativer du mener, kommunen mangler! Der er ikke det projekt, der for stort eller småt til JA-Kontoret.

På JA-kontoret siger vi aldrig nej. Vi vil gerne hjælpe dig med at skabe lige præcis de aktiviteter og tilbud, som du synes mangler.

 

I JA-Kontoret holder følgende projekter til:

  • ARTSY bar – kreativ fredagsbar 
  • Toneassociationen – Musiknetværk 
  • KULT – Kulturnetværk 
  • Helsingør Ungeråd 

 

Kom forbi til en snak og hør hvilke muligheder, der er for dig på JA-Kontoret samt hvilke igangværende projekter, du kan blive en del af.

 

Vi glæder os til at møde dig. 

 

Følg med på Ja-kontoret på facebook og på Instagram.

 


 

Ja-kontorets aktiviteter inkluderer:

  • Projektstøtte og vejledning
  • Vidensdeling
  • Inspirationsture
  • Demokratiprojekter 

 


 

 
gry_pic
Kontakt JA-Kontoret

Gry Jensen (Projektkoordinator / JA-kontoret)

Tlf: 2531 1133

Mail: stj08@helsingor.dk

 


 

 

 

 

 


 

 
Fed lyd - Lydteknisk basis kursus
Lydteknisk basis kursus afholdes på Musikhuset Elværket
Indspilning #2
Indspilning i studiet på Røde Gulv.
Indspilning #3
Indspilning på Røde Gulv.
 

 


 

 
Kulturmødet
JA-Kontoret fik sat unge og samarbejde på dagsorden på Kulturmødet på Mors

Kulturmødet på Mors er kulturens folkemøde. Her mødes ildsjæle fra hele landet, der brænder for kunst og kultur til tre dage med debat, oplevelser og dialog. Helsingør kommune, Helsingør Ungeråd og JA-kontoret var på Kulturmødet på Mors og satte unge og samarbejde på dagsorden.I år var Helsingør kommune med til at afholde 1,5 times samtale om den gode bro mellem unge kulturskabere og kommuner. Eventen blev afholdt i samarbejde med USKIK - Kulturmetropolen, Helsingør Ungeråd og JA-Kontoret fra Helsingør Ungdomsskole. Det var en dialog modereret af Hassan Preisler og Mikkel Abrahamsen fra Helsingør Ungeråd.


Eventen endte ud i et manifest om det gode samarbejde mellem unge og kommuner. Der deltog unge fra flere kommuner, kulturchefer, kulturinstitutioner, kommunale medarbejder, der arbejder med unge og politiker.Michael Mathiesen, der sidder i Byrådet i Helsingør kommunen deltog. "Vi skal blive bedre til at samarbejde med unge og med dette manifest har vi et godt arbejdsredskab, som jeg vil tage med til Byrådet. Vi er allerede godt igang i Helsingør med Ungelivs udvalget, det nye Ungeråd og et etableret JA-Kontor, men vi kan blive endnu bedre."


En af de unge der deltog til eventen var Louis Hochmuth. Han går i 9. klasse på Bysskolen i Helsingør. "Jeg har været med i Ungerådet siden det startede og det er fedt at få mulighed for at tage med til events som Kulturmødet. Det var spændende at høre, hvordan andre byer gør og være med til at skabe et manifest vi kan arbejde videre med i Helsingør Ungeråd."


Manifesten bliver taget med til Ungekulturens Topmøde i Roskilde d. 5. og 6. oktober afholdt af USKIK, hvor kulturchefer, kulturinstitutioner, politiker, unge og kommunale medarbejder fra 14 kommuner mødes og taler om fremtidens ungekultur. Manifestet hedder del 1, så det lægger op til, at unge og kommuner kan arbejde videre med det og selv skabe del 2.

 

 
0000000455.jpg
Kulturmødet Mors: oplæg til dialog
Hassan Preisler og Mikkel Abrahamsen sætter gang i dialogen der startede med en vandrende samtale.
0000000456.jpg
Kulturmødet Mors: Livlig dialog
Publikum i livlig dialog omkring det gode samarbejde
0000000457.jpg
Kulturmødet Mors: debat om Manifestet
Eventen blev afsluttet med en debat omkring hvordan Helsingør Ungeråd og Byråds politiker Michael Mathiesen kan bruge Manifestet fremadrettet.
 
 
Kulturmødet_manifest
 
 
Kulturmødet2_manifest_samarbejdsp


Senest opdateret 29.10.2019 14:18 af CVH