10.KLASSE

10_2021

10. KLASSE

Vælg et år, hvor du får en masse fede oplevelser sammen med nye venner.

Du får tid til at tænke dig om og finde ud af, hvad de næste skridt i dit ungdoms og studieliv skal være.

I Ungdomsskolens 10. klasse bliver du en del af et stort ungemiljø, hvor fællesskabet er det vigtigste.

Det handler både om at lære noget og at være nogen, og derfor gør vi rigtig meget for, at du bliver en del af vores fællesskab.

Vi interesserer os for, hvem du er, så vi sammen med dig kan bygge det 10. skoleår op, som passer bedst til dig.

Vi glæder os til at møde dig!

Hvis du vil vide mere om vores skole, er du altid velkommen til at ringe og evt. aftale et besøg.

Du kan ringe direkte til daglig pædagogisk leder Mette Hultgren på 25 31 11 39 eller sende en mail til mhu37@helsingor.dk

Med venlig hilsen og på gensyn

METTE HULTGREN
Daglig pædagogisk Leder

fb_ikon_rod

FØLG 10. KLASSESKOLEN PÅ FACEBOOK

10_aabenthus230120
Kom til Åbent hus d. 23. januar

Kom og høre om et år på 10. Klassesskolen i 2020-21

Kom til ÅBENT HUS d. 23/1-2020 kl. 17.00 & kl. 18.30

Få tid til at tænke dig om og finde ud af, hvad de næste skridt i dit ungdoms- og studieliv skal være.

Det får du ud af et år i 10. klasse på Ungdomsskolen:

• Du bliver klogere på dig selv og dine styrker og svagheder.
  • Du bliver bedre til at forstå, hvordan du fungerer sammen med andre.
  • Du bliver bedre til engelsk, matematik og dansk, som er vigtige fag for dit kommende uddannelsesvalg.
  • Du bliver bedre til at opnå større viden om uddannelsessystemets og arbejdsmarkedets mange veje.

Senest opdateret 30.10.2019 14:10 af CVH