HOLD  /  BEVISER  /  Førstehjælp

FØRSTEHJÆLP TIL BIL

forstehjaelp_bil
1.hjælp til BIL, 29. september SØNDAG, KUN 1 DAG!
KUN FOR DIG DER SKAL TAGE KØREKORT TIL BIL. Du lærer basal genoplivning og færdselsrelateret førstehjælp SØNDAG kl. 08-16. Du får det lovpligtige førstehjælpsbevis, så du er klar til at tage kørekort til bil. HUSK madpakke.
1.hjælp til BIL, okt., 29 + 30
KUN FOR DIG DER SKAL TAGE KØREKORT TIL BIL. Du lærer basal genoplivning og færdselsrelateret førstehjælp, fordelt på 2 aftener (i alt 8 timer) Du får det lovpligtige førstehjælpsbevis, så du er klar til at tage kørekort til bil.
1.hjælp til BIL, sept., 3 + 4

forstehjaelp_knallert
1.hjælp til KNALLERT, august, 24
Kurset er LOVPLIGTIGT for dig der skal tage knallertkørekort, - og kun for knallertkøreskole-elever. Kurset holdes fra kl. 0800-1600. Du kan ikke gå til teori- eller køreprøve UDEN 1. hjælp.
forstehjaelp_knallert
1.hjælp til KNALLERT, oktober 5 LØRDAG