HOLD  /  SKOLE & SPROG 
SKOLE & SPROG
 
hold_skoleogsprog6
Dansk som andet sprog
Dansk som 2. sprog Er du tosproget, og ønsker du at blive bedre til det danske sprog? Så er det her holdet, du skal melde dig til. Her får du dansk undervisning, der matcher dit niveau. Vi øver os i både mundtlig og skriftlig dansk, og vi arbejder en del på computer. På holdet taler vi om Danmark og danske samfundsforhold og diskuterer, hvordan det danske samfund er anderledes end andre steder i verden. Du kan selv være med til at bestemme, hvilken del af sproget du vil arbejde med.
hold_skoleogsprog
Engelsk sprog
Vil du gerne blive bedre til engelsk på en sjovere måde og sammen med dine kammerater? Lære om engelske og amerikanske kulturer. Så er Ungdomsskolens engelskhold noget for dig. På holdet får du trænet dine færdigheder i engelsk.
hold_skoleogsprog_italiensk
Italiensk
Italiano! Måske du har været i Italien eller skal til Italien, eller måske har du bare lyst til at lære italiensk. Nu har du mulighed for at lære italiensk på kort tid.
hold_skoleogsprog3
Japansk sprog og kultur
Din yndlingsret er sushi, dit klædeskab bugner af kimonoer og du foretrækker J-Pop. Uanset om du ved alt om Japan eller bare synes, det kunne være mega fedt at udforske den japanske kultur og det japanske sprog, så er dette hold noget for dig.
bodymind_
Klar til prøverne - få styr på nerverne.
Er du nervøs for at skulle gå til prøve? Så har du nu mulighed for at tilmelde dig Ungdomsskolens kursus i at blive klar til prøverne. Kurset er for både 9. og 10. klasse.
hold_skoleogsprog7
Lektiecafé - Al'Irchad
Har du brug for hjælp til lektierne? Mangler du et roligt sted at løse dine matematikopgaver eller vil du gerne have hjælp til din fysik, kemi eller biologi lektier? Så tilbyder Al-Irchad skolen i samarbejde med Helsingør Ungdomsskolen en lektiecafé. Fra og med 7. klasse, hver fredag - straks efter skolen.
hold_skoleogsprog7
Lektiecafé - Klub Oliven
Har du brug for hjælp til lektierne? Mangler du et roligt sted at løse dine matematikopgaver eller læse op på nogle tyske verber? Så tilbyder Ungdomsskolen lektiecafé.
hold_skoleogsprog8
Matematik Værksted - mandag
Synes du brøker, geometri og ligninger er en jungle at finde rundt i? Eller vil du bare gerne blive bedre til matematik. Så kom og få hjælp i matematikværkstedet. Du kan få hjælp til medbragte hjemmeopgaver: både til forståelsen og præsentationen.
hold_skoleogsprog8
Matematik Værksted - onsdag
Synes du brøker, geometri og ligninger er en jungle at finde rundt i? Eller vil du bare gerne blive bedre til matematik. Så kom og få hjælp i matematikværkstedet. Du kan få hjælp til medbragte hjemmeopgaver: både til forståelsen og præsentationen.
hold_skoleogsprog10
Modersmålsundervisning
Taler du et andet sprog end dansk og vil du være bedre til at tale sproget f.eks. dine bedsteforældre taler? Ungdomsskolen tilbyder undervisning i arabisk, tyrkisk, serbisk og urdu. Vi øver os både i at tale og læse på det sprog, undervisningen handler om
hold_skoleogsprog12
Prøveforberedende fag - Dansk, 9. klasse
Prøveforberedende fag Bliv klar til folkeskolens afgangsprøver i dansk for 9. klasse. Kurset varer to mandage, hvor vi koncentrerer os om de forskellige elementer, prøven består af.
hold_skoleogsprog12
Prøveforberedende fag - Dansk, 9. klasse, Espergærde
Prøveforberedende fag Bliv klar til folkeskolens afgangsprøver i dansk for 9. klasse. Kurset varer to tirsdage, hvor vi koncentrerer os om de forskellige elementer, prøven består af.
hold_skoleogsprog12
Prøveforberedende fag - Engelsk 9. klasse
Prøveforberedende fag Bliv klar til folkeskolens afgangsprøver i engelsk for 9. klasse. Kurset varer to tirsdage, hvor vi koncentrerer os om de forskellige elementer, prøven består af.
hold_skoleogsprog12
Prøveforberedende fag - Engelsk 9. klasse, Espergærde
Prøveforberedende fag Bliv klar til folkeskolens afgangsprøver i engelsk for 9. klasse. Kurset varer to onsdage, hvor vi koncentrerer os om de forskellige elementer, prøven består af.
hold_skoleogsprog12
Prøveforberedende fag - Matematik 9. klasse
Prøveforberedende fag Bliv klar til folkeskolens afgangsprøver i matematik for 9. klasse. Kurset varer to onsdage, hvor vi koncentrerer os om de forskellige elementer, prøven består af.
hold_skoleogsprog12
Prøveforberedende fag - Matematik 9. klasse, Espergærde
Prøveforberedende fag Bliv klar til folkeskolens afgangsprøver i matematik for 9. klasse. Kurset varer to mandage, hvor vi koncentrerer os om de forskellige elementer, prøven består af.
hold_mad_0220_spanskmad
Spansk madlavningskursus
Vil du gerne have det sjovt imens du lærer at lave spansk mad? Vi skal både lære om maden og sproget på en meget sjov og spændende måde. Kom, lær om en ny kultur, og hygge med os andre hos vores spanske indfødte lærer.
hold_skoleogsprog_tysk
Tysk sprog
Tysk for dig der har brug for lidt ekstra, synes det er sjovt og/eller vil have mere af det. Vi kommer blandt andet til at lytte til tysk musik, tale om kultur, smage på tyske specialiteter og se gode tyske film - og i det hele taget hygge os sammen. Der bliver lagt vægt på, at vi taler tysk hver gang. Til Påske er der en tur til Berlin, som du kan melde dig på som afslutning på holdet. Pris 1400 kr. for alt inklusive.


Senest opdateret 26.06.2019 10:30 af CVH