HOLD  /  SKOLE & SPROG
SKOLE & SPROG

hold_skoleogsprog6
Dansk som andet sprog
Dansk som 2. sprog Er du tosproget, og ønsker du at blive bedre til det danske sprog? Så er det her holdet, du skal melde dig til. Her får du dansk undervisning, der matcher dit niveau. Vi øver os i både mundtlig og skriftlig dansk, og vi arbejder en del på computer. På holdet taler vi om Danmark og danske samfundsforhold og diskuterer, hvordan det danske samfund er anderledes end andre steder i verden. Du kan selv være med til at bestemme, hvilken del af sproget du vil arbejde med.
hold_skoleogsprog
Engelsk sprog
Vil du gerne blive bedre til engelsk på en sjovere måde og sammen med dine kammerater? Lære om engelske og amerikanske kulturer. Så er Ungdomsskolens engelskhold noget for dig. På holdet får du trænet dine færdigheder i engelsk.
hold_skoleogsprog
Engelsk sprog
Elsker du det engelske sprog, og vil du blive bedre til at tale det? Holdet sigter mod at forbedre både dit skrevne og talte engelsk, og samtidigt udvide din horisont på britisk og amerikansk kultur. Vi går på opdagelse i moderne engelsk musik, litteratur og politik, og vi arbejder på vores samtale. I slutningen af sæsonen tager vi alle sammen på en tur til et sted vi aftaler nærmere. Undervisningen vil foregå både på dansk og engelsk.
hold_skoleogsprog2
Forfatterholdet
Holdet er for alle, der kan lide at skrive. Drømmer du om at blive forfatter, journalist, sangskriver eller bedre til dansk? Forfatter og journalist Stine Josefine Dige hjælper dig med at finde din egen stemme og stil og viser eksempler på godt sprog.
hold_skoleogsprog4
Fransk sprog
Måske kan du sige "oui" og "merci" på fransk. Måske ved du allerede, at man i Frankrig spiser rigtig meget baguette. Så brænder du for at lære meget mere om Frankrig og det franske sprog, er det bare med at melde sig til dette hold.
hold_skoleogsprog3
Japansk sprog og kultur
Din yndlingsret er sushi, dit klædeskab bugner af kimonoer og du foretrækker J-Pop. Uanset om du ved alt om Japan eller bare synes, det kunne være mega fedt at udforske den japanske kultur og det japanske sprog, så er dette hold noget for dig.
hold_skoleogsprog5
Kinesisk sprog og kultur
Kinesisk er det sprog i verden, der bliver talt af flest mennesker, og nu kan du blive en af dem. For her på holdet lærer du at tale og læse simpel kinesisk, så du kan begå dig, hvis du en dag rejser til Kina.
bodymind_
Klar til prøverne - få styr på nerverne.
Er du nervøs for at skulle gå til prøve? Så har du nu mulighed for at tilmelde dig Ungdomsskolens kursus i at blive klar til prøverne.
hold_skoleogsprog7
Lektiecafé - Al'Irchad
Har du brug for hjælp til lektierne? Mangler du et roligt sted at løse dine matematikopgaver eller vil du gerne have hjælp til din fysik, kemi eller biologi lektier? Så tilbyder Al-Irchad skolen i samarbejde med Helsingør Ungdomsskolen en lektiecafé. Fra og med 7. klasse, hver fredag - straks efter skolen.
hold_skoleogsprog7
Lektiecafé - Klub Oliven
Har du brug for hjælp til lektierne? Mangler du et roligt sted at løse dine matematikopgaver eller læse op på nogle tyske verber? Så tilbyder Ungdomsskolen lektiecafé.
hold_skoleogsprog8
Matematik Værksted - mandag
Synes du brøker, geometri og ligninger er en jungle at finde rundt i? Eller vil du bare gerne blive bedre til matematik. Så kom og få hjælp i matematikværkstedet. Du kan få hjælp til medbragte hjemmeopgaver: både til forståelsen og præsentationen.
hold_skoleogsprog8
Matematik Værksted - onsdag
hold_skoleogsprog10
Modersmålsundervisning
Taler du et andet sprog end dansk og vil du være bedre til at tale sproget f.eks. dine bedsteforældre taler? Ungdomsskolen tilbyder undervisning i arabisk, tyrkisk, serbisk og urdu. Vi øver os både i at tale og læse på det sprog, undervisningen handler om
hold_skoleogsprog12
Prøveforberende fag
Prøveforberedende fag Kort: Bliv klar til folkeskolens afgangsprøver i dansk, matematik, engelsk og fysik/ kemi. Til foråret opretter vi en række hold, både for 9.kl. og 10.kl. prøverne. Hold øjne med hjemmesiden fra januar… Tid, dag og sted kommer ikke før til foråret.
hold_skoleogsprog11
Spansk sprog og kultur
Hola! Spansk er et sprog, der tales mange steder i verden. Vil du gerne lære at tale spansk, så er Ungdomsskolens spanskhold noget for dig. Vi skal både lære om sproget og om den spanske kultur. På holdet vil du blive introduceret for det spanske sprog helt fra begyndelsen, så alle kan være med. Du får indblik i den spanske ungdomskultur og livet i det spanske samfund.
hold_skoleogsprog_tysk
Tysk sprog
På holdet får du trænet dine færdigheder i tysk. Vi træner de færdigheder, du allerede har ved at tale, lytte, læse og skrive, og vi gør det ved at lytte til tysk musik, tale om kultur, smage på tyske specialiteter og se gode tyske film - og i det hele taget hygge os sammen. Der bliver lagt vægt på, at vi taler tysk hver gang.

Senest opdateret 26.06.2019 10:30 af CVH