HOLD  /  BEVISER

BEVISER
forstehjaelp_bil
1.hjælp til BIL, 17 + 19 marts
KUN FOR DIG DER SKAL TAGE KØREKORT TIL BIL. Du lærer basal genoplivning og færdselsrelateret førstehjælp LØRDAG kl. 08-16. Du får det lovpligtige førstehjælpsbevis, så du er klar til at tage kørekort til bil. HUSK madpakke.
forstehjaelp_bil
1.hjælp til BIL, 8. marts SØNDAG 10-18 KUN 1 DAG!
hold_beviser
Babysitter - forår
Kan du lide at passe børn, lege og pusle om dem? Og kan du forestille dig, at dit næste fritidsjob bliver som babysitter? Så er det en idé at få en uddannelse som certificeret babysitter.
Dykkerholdets tur til Kattegatcentret, marts
Tur til Kattegatcenteret for dykkerholdet. Vi laver 2 ture, denne her d. 7. marts og endnu een d. 29. februar. Vælg hvilken tur der passer bedst.
Knallertkørekort, onsdage start 22. april 2020 + 1. hjælp
Undervisningen er tilrettelagt 8 onsdage, men der er mulighed for andre dage, hvis holdet ønsker det. Du er automatisk tilmeldt det obligatoriske 1.hjælps kursus LØRDAG DEN 18 april kl 8 til 16. Hvis du har taget 1.hjælp med din klasse, er dette bevis IKKE gyldigt. Du kan ikke gå til køreprøve uden 1.hjælpsbevis. Du skal medbringe et pasfoto.
Knallertkørekort, PÅSKEN + WEEKENDS + 1.hjælp
Undervisningen er tilrettelagt i løbet af PÅSKEFERIEN med start lørdag den 4/4 kl. 10 samt de 2 følgende weekends, og forventes afsluttet søndag d 26/4. Undervisningsplan laves sammen med holdet den første undervisningsdag. Du er automatisk tilmeldt det obligatoriske 1.hjælps kursus LØRDAG 21/3 kl 8-16. Hvis du har taget 1.hjælp med din klasse, er dette bevis IKKE gyldigt. Du kan ikke gå til køreprøve uden 1.hjælpsbevis. Du skal medbringe et pasfoto
Knallertkørekort, torsdage start 12. marts 2020 + 1.hjælp
Undervisningen er tilrettelagt 8 torsdage, men der er mulighed for andre dage, hvis holdet ønsker det. Du er automatisk tilmeldt det obligatoriske 1.hjælps kursus LØRDAG DEN 29 februar kl 8 til 16. Hvis du har taget 1.hjælp med din klasse, er dette bevis IKKE gyldigt. Du kan ikke gå til køreprøve uden 1.hjælpsbevis. Du skal medbringe et pasfoto.
Open Water og Advance Open Water Tirsdag
Det er en god idé at lære de grundlæggende dykkerteknikker, hvis du drømmer om at dykke med farverige fisk. På Ungdomsskolens dykkerhold får du chancen for at begynde som sportsdykker på en god, billig og fornuftig måde.
Open Water og Advance Open Water Torsdag
Prøveforberedende fag - Dansk, 9. klasse
Prøveforberedende fag Bliv klar til folkeskolens afgangsprøver i dansk for 9. klasse. Kurset varer to mandage, hvor vi koncentrerer os om de forskellige elementer, prøven består af.
Prøveforberedende fag - Dansk, 9. klasse, Espergærde
Prøveforberedende fag Bliv klar til folkeskolens afgangsprøver i dansk for 9. klasse. Kurset varer to tirsdage, hvor vi koncentrerer os om de forskellige elementer, prøven består af.
Prøveforberedende fag - Engelsk 9. klasse
Prøveforberedende fag Bliv klar til folkeskolens afgangsprøver i engelsk for 9. klasse. Kurset varer to tirsdage, hvor vi koncentrerer os om de forskellige elementer, prøven består af.
Prøveforberedende fag - Engelsk 9. klasse, Espergærde
Prøveforberedende fag Bliv klar til folkeskolens afgangsprøver i engelsk for 9. klasse. Kurset varer to onsdage, hvor vi koncentrerer os om de forskellige elementer, prøven består af.
Prøveforberedende fag - Matematik 9. klasse
Prøveforberedende fag Bliv klar til folkeskolens afgangsprøver i matematik for 9. klasse. Kurset varer to onsdage, hvor vi koncentrerer os om de forskellige elementer, prøven består af.
Prøveforberedende fag - Matematik 9. klasse, Espergærde
Prøveforberedende fag Bliv klar til folkeskolens afgangsprøver i matematik for 9. klasse. Kurset varer to mandage, hvor vi koncentrerer os om de forskellige elementer, prøven består af.
hold_beviser4
Speedbådskørekort - forår
Er du glad for vand og sejlads, og vil du gerne have ansvaret for din egen båd og selv bestemme farten og kursen? Så er et speedbådskørekort nødvendigt.

Senest opdateret 29.06.2018 11:32 af CVH