HOLD  /  BEVISER

BEVISER

forstehjaelp_bil
1.hjælp til BIL, dec. 17.+18.12
KUN FOR DIG DER SKAL TAGE KØREKORT TIL BIL. Du lærer basal genoplivning og færdselsrelateret førstehjælp, fordelt på 2 aftener (i alt 8 timer) Du får det lovpligtige førstehjælpsbevis, så du er klar til at tage kørekort til bil.
forstehjaelp_bil
1.hjælp til BIL, jan. 9. + 10.1
beviser_babysitter
Babysitter - efterår
Kan du lide at passe børn, lege og pusle om dem? Og kan du forestille dig, at dit næste fritidsjob bliver som babysitter? Så er det en idé at få en uddannelse som certificeret babysitter.

beviser_babysitter
Babysitter - forår
beviser_dykning_advanced
Dykning, Advanced Open Water - tirsdag
Er du allerede certificeret dykker? Du har måske gået til dykning på Ungdomsskolen eller et andet sted tidligere?
beviser_dykning
Dykning, Open Water - torsdag
Det er en god idé at lære de grundlæggende dykkerteknikker, hvis du drømmer om at dykke med farverige fisk. På Ungdomsskolens dykkerhold får du chancen for at begynde som sportsdykker på en god, billig og fornuftig måde.

knallertkorekort
Knallertkørekort, VENTELISTE
Venteliste til knallertkørekort. Vi har ikke flere knallerthold pt. Skriv dig på ventelisten, så sender vi dig en sms når vi kender datoerne for nye hold. Du kan først starte knallertundervisning når du er fyldt 14 år og 6 mdr. Du SKAL have taget 1.hjælpskurset på 8 timer inden du kan starte til undervisning. Hvis du har gennemført 8 timers 1.hjælp med din klasse på Ungdomsskolen inden for de seneste 12 mdr., kan dette bevis bruges.
beviser_speedbaad
Speedbådskørekort - forår
Er du glad for vand og sejlads, og vil du gerne have ansvaret for din egen båd og selv bestemme farten og kursen? Så er et speedbådskørekort nødvendigt.

Senest opdateret 29.06.2018 11:32 af CVH