Dot_logo_582
Logo_skolepiloterne_RUND
Logo_JAKONTORET_RUND

Velkommen til Ungdomsskolen

Vi er et hus fyldt med mennesker, der brænder for unge, og vi tror på, at der er mange måder at gøre Helsingør til en god kommune at være ung i.

Derfor arbejder vi med en lang række aktiviteter og tilbud, som allesammen henvender sig til unge i Helsingør kommune.

Du kender os måske først og fremmest på grund af den holdbaserede aftenundervisning, hvor du selv kan vælge, om du vil gå til alt fra klatring til japansk, deltage i fester, ture og events og bruge aften-klubtilbuddene i Helsingør og Espergærde.

Men Ungdomsskolen er meget mere end det.

I Ungdomsskolens dagskole på Rasmus Knudsens Vej i Helsingør tilbyder vi en lang række særligt tilrettelagte læringsforløb i dagtimerne, som er beregnet på at gøre unge uddannelsesparate, og lige ovre på den anden side af vejen, på 10. Klasseskolen Helsingør, står vi for kommunens 10. klassetilbud.

Vi hjælper unge med at realisere deres egne innovative projekter i JA-kontoret og er med til at skabe elevdemokrati, ikke mindst i et valgår.

Med Skolepiloterne skaber vi nye læringsforløb, workshops og projekter sammen med kommunens skoler, og Fritidspiloterne er et netværkstilbud for klubber, idrætsforeninger og andre unge-aktører, som skal hjælpe unge med at få et aktivt fritidsliv i Helsingør kommune.

Ungdomsskolen bidrager også til et rigt kulturliv i Helsingør kommune, når vi f.eks. sætter en kæmpe musical op på Kulturværftet hvert år til påske, laver musikshow til Kulturnatten eller sender dansere og sangere på Bakken og i Tivoli.

Og så er der alt det vi finder på i løbet af sæsonen – og som du kan følge med i her på hjemmesiden og på vores facebookside.

Sammen er det sjovere

KONTAKT OS

Helsingør Kommunale Ungdomsskole

Rasmus Knudsens Vej 52
3000 Helsingør
Mail: us@helsingor.dk

CVR: 64502018

Kontoret er åbent:
Mandag – torsdag kl. 8.00 – 15.00
Fredag kl. 8.00 – 13.00

AFDELINGERNE

Åbningstiderne på Helsingør og Espergærde afdelingerne varierer efter behov.

Helsingør Ungdomsskole
Rasmus Knudsens Vej 52 , 3000 Helsingør
Mail: hu@helsingor.dk

Kontoret er åbent:
Mandag-torsdag kl. 8.00-15.00 Fredag kl. 8.00-13.00
I sæsonen er kontoret åbent om aftenen: mandag – torsdag kl. 19.00 – 21.00.

Espergærde Ungdomsskole

Postbox 90
Rugmarken 1, 3060 Espergærde
Mail: eu@helsingor.dk

I sæsonen er kontoret åbent om aftenen mandag – onsdag kl. 19.00 – 21.00.

Caféen i Cykelkælderen på EU har en glad smiley fra Fødevarestyrelsen:
Se Fødevarestyrelsens rapport her

Kantinen og skolekøkkenet på HU har ovenikøbet en elite smiley:
Kantinen: Se Fødevarestyrelsens rapport her
Skolekøkkenet: Se Fødevarestyrelsens rapport her