skip to Main Content

NEXT STEP – Ekstra støtte i trygge rammer

Next Step er 10. Klasseskolens specialklasse for elever med generelle indlæringsvanskeligheder. Her støtter og udvikler vi eleverne der, hvor de har brug for det, og der, hvor de unges egne kompetencer er størst, og samtidig lægger vi stor vægt på, at den unge føler sig afklaret i forhold til fremtiden.

På Next Step foregår undervisningen i et nært og trygt miljø, hvor anerkendelse og gensidig respekt er de bærende elementer. Vi har vores eget klasselokale – når vi altså ikke lige er ude af huset for at lave en masse forskellige aktiviteter.

 

Styrk din faglighed:

Ligesom for skolens øvrige elever handler det for eleverne på Next Step om at blive uddannelsesklar og klædt på til deres fremtid. Undervisningen planlægges altid ud fra den enkelte elevs behov og ud fra, hvor der er de største forudsætninger for at klare sig bedst muligt. Vi er tit ude af huset og bruger de fælles oplevelser som udgangspunkt for faglig fordybelse på skolen.

Find din egen vej

Vi arbejder i relationer, der er åbne, ærlige og ligeværdige, så eleverne får en tryg oplevelse af, at vi kender hinanden godt. Det er nemlig afgørende, at man tør være den, man er, hvis man skal lære noget. Samtidig er de unge på Next Step en fuldt integreret del af 10. Klasseskolen og deltager i hverdagens sociale aktiviteter i et uddannelsesmiljø sammen med en masse andre unge.

Mød dit nye fællesskab:

Hos os arbejder vi på, at de unge skal lære at tackle de praktiske og følelsesmæssige udfordringer, de står overfor, både i skolen og i det kommende voksenliv. Samtidig er det vores mål, at eleverne får et højt selvværd og mærker glæden ved livet. I dagligdagen hjælper vi de unge med at skabe et troværdigt billede af deres egne fremtidsmuligheder og til at sætte realistiske mål.


Vil du høre mere om Next Step, kan du kontakte daglig pædagogisk leder Susanne Sejer
Telefon: 49 28 10 21
Mail: ssl37@helsingor.dk

AKTUELT

10. klasseskolen 2018-19

Kære vejledere Vi vil gerne give jer en lille orientering om 10. klasseskolen for skoleåret 2018-19 og hvilke tanker, vi har gjort os. I ved…

Læs mere

Skolestart 10. klasse

Kære kommende elev på 10. klasseskolen Skoleåret starter d. 14. august kl. 9.00. Din første skoledag varer til senest kl. 14.00 Vi mødes i Fællessalen…

Læs mere

Dimission på 10. Klasseskolen d. 22/6

Kære elever og forældre på 10. Klasseskolen Det er med stor fornøjelse at kunne invitere til dimission på 10. Klasseskolen torsdag d. 22. juni kl.…

Læs mere

Galla 2017

D. 21. april løb den årlige gallafest på 10. Klasseskolen af stablen - en masse smukke unge mennesker festede og dansede sig igennem en fed aften!

Læs mere
Back To Top