DAGSKOLEN  /  INTERNATIONALE UNGDOMSKLASSER
INTERNATIONALE UNGDOMSKLASSER

DE INTERNATIONALE UNGDOMSKLASSER

International Ungdomsklasse er Ungdomsskolens tilbud til de unge – flygtninge og indvandrere – der ikke taler dansk.

International Ungdomsklasse tilbyder undervisning til unge mellem 14 og 18 i dansk, matematik, engelsk, idræt, sang og kultur.

Danskfaget er målrettet mod at den unge kan bestå danskprøve 2 eller 3, mens undervisningen i engelsk og matematik sigter mod, at den unge kan tage Folkeskolens Afgangsprøve og på den måde blive klar til at komme i gang med en ungdomsuddannelse eller i job.

Ved siden af undervisning tilbyder vi lektiecafé, klubaktiviteter m.m., vi arrangerer ture ud af huset til fx Nationalmuseet og Folketinget, og vi afholder en multikulturel festival om sommeren.

moedos_metteh
KONTAKT INTERNATIONALE UNGDOMSKLASSER

Alle henvendelser omkring De Internationale Ungdomsklasser vedr. skoletilbuddet og indskrivning af udenbys elever til

Daglig pædagogisk leder