10.KLASSE  /  ÅBENT HUS d. 23/1 2020
Vil du høre mere om et år i 10. Klasse?

10_aabenthus230120
Kom til Åbent hus d. 23. januar

Kom og høre om et år på 10. Klassesskolen i 2020-21

Kom til ÅBENT HUS d. 23/1-2020 kl. 17.00 & kl. 18.30

Få tid til at tænke dig om og finde ud af, hvad de næste skridt i dit ungdoms- og studieliv skal være.

I Ungdomsskolens 10. klasse bliver du en del af et stort ungemiljø, hvor fællesskabet er det vigtigste.

Vi interesserer os for, hvem du er, så vi sammen med dig kan bygge det 10. skoleår op, som passer bedst til dig.

• Det får du ud af et år i 10. klasse på Ungdomsskolen:
  • Du bliver klogere på dig selv og dine styrker og svagheder.
  • Du bliver bedre til at forstå, hvordan du fungerer sammen med andre.
  • Du bliver bedre til engelsk, matematik og dansk, som er vigtige fag for dit kommende uddannelsesvalg.
  • Du bliver bedre til at opnå større viden om uddannelsessystemets og arbejdsmarkedets mange veje.

Ungdomsskolen

Rasmus Knudsens Vej 50

3000 Helsingør

10ungdomsskolen@helsingor.dk

10klasseskolen_01
I Ungdomsskolens 10. Klasse bliver tvivlen til en styrke

Den 23. januar kan du komme til åbent hus og høre mere om et ungdomsår i 10. klasse.

Det kan være svært at overskue et uddannelsesvalg, når man står med det ene ben på vej ud affolkeskolens 9. klasse. De overvejelser står mange unge overfor frem til 1. marts, der er sidste frist forvalg af ungdomsuddannelse, men tvivlen kan vendes til en styrke.

Det er holdningen på 10. Klasseskolen Helsingør, der nu har indrettet det et-årige forløb som et
såkaldt ungdomsår, hvor den unge får lov at fordybe sig i sin egen fremtid og finde ud af, hvad det næste skridt i hans eller hendes ungdoms- og studieliv skal være.

- Alle mennesker oplever jo at være i tvivl i løbet af deres liv. Læring handler ikke kun om det faglige,men også om personlige ting, og nogle gange er det små, men betydningsfulde, hændelser, der afgør, hvilken vej man vælger at gå, siger Mette Hultgren.
Hun er daglig pædagogisk leder på 10. Klasseskolen, der med begrebet ”Karrierelæring” giver eleverne plads til at være nysgerrige efter at undersøge, hvad de kan bruge dem selv og deres interesser til.

Torsdag den 23. januar holder 10. Klasseskolen åbent hus i bygningerne på Rasmus Knudsens Vej 50 i Helsingør, og her kan man møde lærere, ledere og elever og høre mere om et år på 10. Klasseskolen og om det ungdomsmiljø, som skolen er en del af på Rasmus Knudsens Vej.

I løbet af aftenen holdes der et introduktionsevent for nysgerrige unge og
deres forældre. Det begynder hhv. klokken 17 og 18.30, og tilmelding er ikke nødvendig.

Senest opdateret 02.12.2019 10:25 af CVH