Skolepiloterne ONLIVE

For 7. - 10. klasse
skolepiloterne grafik bannere til web - ONLIVE 2021
Lav en skål - Onlive
Trænger du og dine elever til et kreativt break – sammen, har du muligheden for at booke dette forløb sammen med din klasse: Formgiv med enkle materialer som gipsgaze, stanniol og balloner. Alt kan foregå hjemme i køkkenet med Lene Refsgaard ved roret via Google Meet. Inden workshoppen skal hver elev hente en lille pose med remedier, som skal bruges til workshoppen. Posen hentes på egen skole. Du skal som lærer kunne være bindeleddet og udlevere posen. Workshoppen varer 2 x 1,5 time.
Mini-kokkeri Onlive
Lav et simpelt måltid med Skolepiloterne. Eleverne skal sørge for at hente en lille pose med ingredienser og opskrift på deres skole inden start. Du skal som deres lærer være bindeleddet og sørge for at udlevere poserne fra jeres skole. Maden laves hjemme i eget køkken med simple ingredienser. Alle kan være med. Ungdomsskolens kok Merete Olsen underviser på Google Meet. Workshoppen varer 1,5 time.
Mystery Bags - løs opgaven
Sammensæt de mystiske ting i posen. Eleverne skal sørge for at hente en lille pose med nogle hemmelige ting i. Der er ingen ”opskrift”, så du skal selv bruge hovedet til at løse opgaven og sammensætte dimserne, så det giver mening… Mads skal nok guide. Det hele kan laves hjemme på skrivebordet. Posen hentes på egen skole – Ungdomsskolen sørger for at bringe posen ud til skolen. Du skal som deres lærer være bindeleddet og sørge for at udlevere poserne fra jeres skole.
Mystery Walk - Onlive
Gå tur i klassens lokalområde og find de gemte poster. Eleverne føres igennem den mystiske historie, og ved hver post er der et lille mysterium eller en opgave, der skal løses. Eleverne skal bruge deres mobiltelefon. Klassen starter med at tjekke ind på Google Meet. Her gives instrukser til dagens mission. Derefter sendes klassen ud for at finde posterne. Eleverne arbejder sammen – hver for sig - i grupper. De kommunikerer sammen i gruppen online undervejs.
Yoga - Onlive
Book 45 min. yoga-workshop, hvor du og din klasse får pulsen lidt op samtidig med, at der er fokus på åndedræt, stræk og mindfulness. Workshoppen kan evt. tænkes som morgenyoga eller kom-godt-i-gang med eller afslutning på dagen. Der er bl.a. fokus på bevægelse i nakke og skuldre, ryg og lænd, når vi nu sidder så meget ned for tiden. Cathrine underviser på Google Meet. Workshoppen varer 45 min.

Senest opdateret 01.02.2021 12:21 af CVH