Gå til sideindhold
OM UNGDOMSSKOLEN  /  Job i Ungdomsskolen 

Job i Ungdomsskolen

 

Ungdomsskolen søger fritidsundervisere til sæsonen 2021-22

 

Vil du være en del af Ungdomsskolens fantastiske hold af kreative, idérige, dygtige, nørdede undervisere med ild i hjertet?

 

I Ungdomsskolen udbyder vi hvert år over 100 fritidshold til unge i alderen 13-19 år. Der er stort set ingen grænser for, hvad vi kan have på hylderne, så længe det rimer på fællesskab, fordybelse, personlig udvikling og ikke mindst Ungdomsskolens motto ”sammen-er-det-sjovere”.

 

Så hvis du har en særlig passion og en drøm om at give det videre til en gruppe nysgerrige unge, så er det måske dig, vi er på jagt efter til den kommende sæson.

 

Vi søger dig, der kan noget særligt, som vi ikke ved, vi mangler på hylden, men som kan omsættes til et fritidshold. Derudover søger vi dig, som kan være med til at udvikle fritidshold inden for nogle særlige fokusområder, og endelig søger vi undervisere til specifikke hold.

 

Herunder kan du læse om vores fokusområder for næste sæson og på fritid.ungdomsskolen.com kan du se hvilke hold, vi har udbudt i den seneste sæson. 

 


 

KONTAKT

Vil du høre mere om vores fritidsundervisning, eller har du en idé til et hold, så kontakt vores koordinator for fritidsundervisningen, Mikael Husted, på 41 86 93 04 eller minie@helsingor.dk 

 

Du kan søge direkte ved at sende en ansøgning her

 

Vi holder løbende samtaler, så skynd dig at sende en ansøgning vores vej, hvis du vil med på holdet i den kommende sæson.

 FOKUSOMRÅDER 2021 - 2022

Skabertrang - makerspace

Vi har gennem det seneste år været i gang med at bygge en nyt makerspace op. Derfor søger vi undervisere, som kan byde ind på fritidshold, der kombinerer det kreative med det digitale, og som kan understøtte unge i at udvikle og udleve deres skabertrang. Om fokus skal være på up-cycling, robot-teknologi, craftism, design eller noget helt femte, er op til dig.

 

Musik og dans

De seneste år har færre unge søgt vores musik- og dansehold. Men vi oplever ikke, at unge er mindre interesserede i musik og dans, og derfor er vi nu på jagt efter undervisere, som vil være med til at udvikle og supplere vores eksisterende tilbud. Ambitionen er, at vi sammen med vores lokale samarbejdspartnere igen får skabt et stærkt, levende og synligt musik- og dansemiljø blandt unge i Helsingør Kommune.

 

Gør en forskel - unges samfundsengagement

En vigtig del af Ungdomsskolens virke er at understøtte unges samfundsengagement. Vi vil gerne gøre det både let, sjovt og udviklende for unge at engagere sig – uanset om det handler om det lokale eller det globale. Vi søger derfor undervisere, som kan udvikle fritidshold, hvor unge får mulighed for at gøre en forskel, og hvor de får en stor grad af indflydelse på indholdet. Om det skal handle om den grønne omstilling, det lokale kulturliv, sociale projekter eller udviklingsprojekter i fattige lande, det lader vi de unge og dig om at bestemme.

 


 

LIGE NU SØGER VI DESUDEN UNDERVISERE TIL DISSE HOLD:

 

Fitness/styrketræning

Kan du ramme de unge med en træning, der fyrer op under dem?

 

Dans

Vi søger ikke en underviser til en specifik dans, men en der kan få de 13-15 årige til at danse og fastholde dem i dansen. Lad os høre dit bud på en dans.

 

Mad

Har du en god idé til et nyt og spændende madhold? 

 

Tysk

Kan du gøre tysk kultur og det tyske sprog spændende for de unge; få dem til at tale sproget, og ikke kun arbejde med grammatik?

 

Eventholdet

Holdet skal blandt andet stå for den store Lego League Finale  

 

Skaberværk

Et hold hvor de unge selv skal være med til at idégenerere, designe og skabe/bygge – udgangspunktet kan være et nyt uderum for unge, en gammel brandbil (ja det har vi også i Ungdomsskolen) eller noget helt tredje   

 

E-racing

Vi har ikke simulatorerne, men hvis den rigtige underviser søger, kan det være, at vi kan få det  

 

Motocross

Vi søger ekstra motocrossunderviser til vores hold i Kvistgaard  

 

Programmering/kodning

Vi vil gerne styrke den teknologiske del af vores nye makerspace. Derfor søger vi undervisere, der kan skabe et spændende og udfordrende fritidshold med fokus på programmering/kodning.

 

Bæredygtighed

Vi søger undervisere, der kan fange de unges interesse og som kan omsætte bæredygtighedsdagsordenen til et konkret, sjovt og overskueligt projekt.

 

Løbehjul

Kan du få de unge til at lande nye tricks og få dem til at bryde den mentale barriere?

     

HipHop/Urban music

Kan du hjælpe de unge på vej, som drømmer om at blive den næste Tessa, Jada, Gilli, Artigeardit, eller som ønsker at udvikle deres helt egen stil?

 

Babysitter-hold

Vi søger en underviser, der kan gøre den unge klar til at få fritidsjob som baby- eller børnepasser hos familie, naboer eller venner.

 

Parkour

Kan du få de unge til at tænke kreativt i byrummet eller på Ungdomsskolen? Kan du få dem til udfordre sig selv i forhold til, hvad de kan, og hvad de tør?

 

SØG STILLINGERNE HER

 
 

 Senest opdateret 21.04.2021 10:26 af CVH