Gå til sideindhold
OM UNGDOMSSKOLEN  /  Job i Ungdomsskolen 

Job i Ungdomsskolen

Bliv en del af vores lærerteam i Ungdomsskolens 10. klasse

 

Ungdomsskolens 10. klasse søger en lærer, der brænder for at undervise i matematik, dansk eller engelsk og for at hjælpe unge på vej i uddannelseslivet anno 2022.

 

Du er optaget af synlig læring i din undervisning, du er god til at danne professionelle relationer med de unge, og så er det ekstra fedt, hvis du både kan undervise i matematik, dansk og engelsk.

Som medarbejder i Ungdomsskolens 10. klasse er du samtidig en del af Helsingør Kommunale Ungdomsskole, der er en stærk samarbejdspartner både med erhvervslivet, ungdomsuddannelser og folkeskoler.

Vi er en arbejdsplads, hvor vi har et højt fokus på trivsel og arbejdsglæde, og vi er meget bevidste om, at vi er her for de unge.

Vi har fokus på fællesskab, sammenhænge og forandring, både når det gælder udvikling af vores skole og i team-samarbejdet. Derfor kan du også være med til at sætte dit fingeraftryk, ikke kun på udviklingen af Ungdomsskolens 10. klasse, men på alle dele af vores organisation.

 

Hvis du søger jobbet, så forventer vi:

 • At du kan undervise og afholde eksamen i et eller flere fag
 • At du ser muligheder hos de unge
 • At du ønsker at samarbejde både internt og eksternt
 • At du er parat til at byde ind med undervisning i vores 10. specialklasse og Internationale Ungdomsklasse

Vi ser gerne, at du ringer eller kommer på besøg til en forventningsafstemmende samtale med daglig pædagogisk leder Mette Hultgren. Ring på 25311139 og aftal nærmere.

 

Ansøgningsfrist: 6. juni 2022

Vi afholder ansættelsessamtale den 13. juni fra kl. 13.30.

2. samtale afholdes den 15. juni fra kl. 13.00

 

LÆS OM 10. klasse på Ungdomsskolen her

 

Løn og ansættelsesvilkår

Løn efter gældende overenskomst. Vi gør opmærksom på, at der indhentes børneattest og tages referencer fra tidligere arbejdspladser for den person, der indstilles til jobbet.

Ansættelse pr. 1. august 2022

 

SØG JOBBET HER

 

I Helsingør Kommune vægter vi, at medarbejdere og ledere udvikler deres faglighed. Derfor har vi fokus på at skabe sammenhæng mellem den ambitiøse udvikling af hele organisationen Helsingør Kommune og videreuddannelse af både medarbejdere og ledere – fagligt og personligt. 9 ud af 10 indbyggere bor mindre end 2 km fra vandet. Her mødes Hamlet og Kronborg med verdenskendt arkitektur og en hyggelig middelalderby på ét og samme sted. Tjek #OplevHelsingor og se selv.

 


 

Bliv en del af vores stærke team i X-klasserne på Ungdomsskolen

 

Ungdomsskolen i Helsingør søger medarbejdere til vores skole- og behandlingsskoletilbud for kommunens udskolingselever, X-klasserne.

 

Har du lyst til at være en del af et fagligt stærkt og udviklende fællesskab på Ungdomsskolen i Helsingør, hvor vi stræber efter at blive det bedste og skarpeste special- og behandlingsskole-tilbud? Som medarbejder hos os vil du blive en del af et fagligt kompetent og højt engageret tværfagligt team, som arbejder tæt sammen for at skabe de bedste rammer og udviklingsmuligheder for unge i 7.-10. klasse og deres familier.

 

Beskrivelse af skolen og eleverne

De elever, der bliver visiteret til X-klasserne, og deres familier har gennem mange år oplevet skolen som en uoverskuelig opgave. Vi modtager yngre elever med behov for behandlingsindsats, da de er stærkt funktionsnedsatte og har behov for særlig støtte. Flere af de unge har tidlige tilknytningsforstyrrelser og belastningsreaktioner. Vores elever og deres familier har alle en drøm om at blive i stand til at klare sig selv en dag og få del i noget uddannelse, uanset personlige diagnoser eller andre forstyrrelser og vanskeligheder i familien.

Organiseringen af skolen tager afsæt i eleven, og klassesammensætningen tager afsæt i PPV’er, samtaler med den unge og forældrene, rådgivere m.fl. Omkring hver klasse er der et hold af medarbejdere med specialpædagogisk baggrund, der i fællesskab varetager skole/behandlingsdelen i skoletiden. De samarbejder tæt med den unge og familien samt evt. rådgiver, familiebehandler m.fl.

 

Vi søger derfor medarbejdere, som har erfaring med og lyst til at arbejde behandlingsorienteret med skolen som ramme, men hvor behandlingsdelen i starten kan fylde mere end skoledelen, og have mod på opgaven uanset den unges tidligere skoleerfaringer og eventuelle modstand.

 

 

Du skal søge en stilling hos os, hvis du

 • Har lyst til at arbejde med behandling og motiveres af at se de små skridt
 • Har lyst til at arbejde i et spændende felt med dygtige og engagerede kollegaer
 • Er fagligt velfunderet og har erfaring med at arbejde på special- og behandlingsskoleområdet og er i stand til at sætte opgaven/den unge/familien foran dig selv
 • Er fagligt ambitiøs og brænder for arbejdet med unge i forskellige vanskeligheder og ikke mindst for det tværfaglige teamsamarbejde med kollegaer og samarbejdspartnere.
 • Har stærke relationelle evner som rækker både til eleverne, deres forældre og vores samarbejdspartnere
 • Har gode mentaliseringsevner, er en tydelig pædagogisk rollemodel for de unge og arbejder anerkendende og struktureret med opgaven
 • Er i stand til at bevare roen og overblikket i en til tider omskiftelig hverdag, som fordrer, at man kan se muligheder i forandringer
 • Er nysgerrig og undersøgende på egen praksis og indstillet på løbende at arbejde med denne i supervisioner samt i den daglige kollegiale sparring
 • Er optaget af altid at finde en vej med den unge, også når dette er svært

 

Om os

 • Vi er en spændende medarbejdergruppe, der alle har samme mål: at få de unge i trivsel.
 • Vi er en del af medarbejderne, der underviser i kommunal 10. klasse og International Ungdomsklasse, og vi samarbejder på tværs fagligt for at tilrettelægge den bedste undervisning for vores unge.
 • Vi er en del af Ungdomsskolen, som også rummer fritidsundervisning og klubaktiviteter om aftenen
 • Vi husker at grine og ha’ det sjovt, og der er en god stemning hos os
 • Vores fysiske rammer er virkelig gode, og vi har mulighed for at tilrettelægge undervisningen der, hvor det er bedst for den enkelte unge, og hvor der er mulighed for kreative løsninger og vide rammer for undervisningen
 • Socialtilsynet skriver i tilsynsrapport fra august 2021: Samlet set er det Socialtilsynets vurdering, at tilbuddet besidder en meget høj faglig kvalitet og tilbyder kvalificerede og relevante indsatser til målgruppen. 
 • Vi har ledelsen tæt på, som består af 2 afdelingsledere, der er i daglig dialog med medarbejderne om dagens problemstillinger og løsningsmuligheder.
 • Uddannelsesmuligheder tilbydes i det omfang, som er relevant for enten den samlede medarbejdergruppe eller i mindre enheder.

LÆS OM X-klasserne her

 

Vi ser gerne, at du ringer eller kommer på besøg til en forventningsafstemmende samtale med daglig pædagogisk leder Mette Hultgren. Ring på 25311139 og aftal nærmere.

 

Ansøgningsfrist: 12. juni 2022

Ansættelsessamtaler: 16. juni fra kl. 13.00

2. samtale: 20. juni fra kl. 13.00

Ansættelse. 1. august 2022

 

Løn og ansættelsesvilkår:

Løn efter gældende overenskomst. Vi gør opmærksom på, at der indhentes børneattest og tages referencer fra tidligere arbejdspladser for den person, der indstilles til jobbet.

 

SØG JOBBET HER

 

I Helsingør Kommune vægter vi, at medarbejdere og ledere udvikler deres faglighed. Derfor har vi fokus på at skabe sammenhæng mellem den ambitiøse udvikling af hele organisationen Helsingør Kommune og videreuddannelse af både medarbejdere og ledere – fagligt og personligt.

9 ud af 10 indbyggere bor mindre end 2 km fra vandet. Her mødes Hamlet og Kronborg med verdenskendt arkitektur og en hyggelig middelalderby på ét og samme sted. Tjek #OplevHelsingor og se selv.

 


 

Ungdomsskolen søger fritidsundervisere til sæsonen 2022-23

 

Vil du være en del af Ungdomsskolens fantastiske hold af kreative, idérige, dygtige, nørdede undervisere med ild i hjertet?

 

I Ungdomsskolen udbyder vi hvert år over 100 fritidshold til unge i alderen 13-18 år. Der er stort set ingen grænser for, hvad vi kan have på hylderne, så længe det rimer på fællesskab, fordybelse, personlig udvikling og ikke mindst Ungdomsskolens motto ”Sammen er det sjovere”.

 

Hvis du har en særlig passion og en drøm om at give det videre til en gruppe nysgerrige unge, så er det måske dig, vi er på jagt efter til den kommende sæson.

 

Det kan være dig, der er en mester til et af de konkrete hold, vi søger undervisere til lige nu. Men vi søger også dig, der kan noget særligt, som vi ikke ved, vi mangler på hylden, men som kan omsættes til et fritidshold.

På ungdomsskolen.com kan du se, hvilke hold vi har udbudt i den seneste sæson. På job.ungdomsskolen.com kan du se, hvilke specifikke hold vi søger undervisere til lige nu.

 

Hold på Ungdomsskolen

 

Ungdomsskolesæsonen starter d. 5. september 2022. De fleste fritidshold kører frem til påske, men der er også mulighed for at lave kortere hold eller workshops.

 

Som underviser på et fritidshold underviser du som regel en aften om ugen i 2-3 timer pr. gang. Det er ikke et krav, at du har undervisererfaring, men du skal brænde for dit fag, og du skal kunne brænde igennem hos de unge. De unge skal føle, at de er blevet klogere eller dygtigere, når de har gået på holdet gennem en sæson eller et forløb, men de skal også føle, at de er og har været en vigtig del af et socialt fællesskab.

 

På Ungdomsskolen bliver du en del af en stor ungdomskultur, hvor du kommer med på et stort hold af fritidsundervisere, og derudover er der en række faste medarbejdere, som bakker op om din undervisning. I løbet af sæsonen laver vi aktiviteter på tværs af holdene og forskellige arrangementer, hvor dit hold også forventes at deltage og byde ind. Det kan være i forbindelse med fællesspisning, Halloween, juleevent, fælles afslutning eller weekender med overnatning.

 

Du ansættes i Ungdomsskolen, når der er nok unge til, at holdet kan oprettes, og lønnen følger gældende overenskomst.

Vi tror på, at et attraktivt undervisningsmiljø er lige så vigtigt som indholdet af undervisningen, og på Ungdomsskolen arbejder vi hele tiden på at skabe fantastiske rammer for holdene. Derfor vil vi også lytte til dine ønsker om, hvad der skal til for at gøre dit hold til et hit hos de unge. Vi har allerede makerspace, e-sports lokaler, musikstudier, produktionskøkken, skatehal, klatrevæg, værksted, dansesal og meget mere. Mangler vi noget?

 

 

Lige nu

 

Mens vi venter på dig med den spændende nye idé, leder vi i øjeblikket helt konkret efter undervisere til disse hold:

 • Dance
 • CS:GO
 • Sushi
 • Minecraft
 • Film
 • Smykker (Espergærde)

Desuden vil vi især gerne inspireres, hvis du har idéer til hold inden for disse områder:

 

MAD: Vi har flere mad-hold, men vil gerne høre dit kreative bud på et nyt – se på ungdomsskolen.com, hvilke hold vi havde i denne sæson

 

MAKERSPACE: En række hold nyder godt af hinanden i vores store makerspace, men vi kan sagtens få plads til din gode idé også

 

E-SPORT: Vi har hold med Valorant, Minecraft, CS:Go og Overwatch. Giv os gerne et bud på et nyt hold, der hitter lige nu.

 

SEND EN ANSØGNING

 

 

 

Kontakt

 

Er du blevet nysgerrig på Ungdomsskolen, og vil du høre mere om vores fritidsundervisning, eller har du en idé til et hold, så kontakt vores afdelingsleder for fritidsundervisningen, Bjarke Ravn Gudbjerg, på 41 86 81 81 eller

bjgud@helsingor.dk

 

Som en del af din ansøgning vil vi gerne have dig til at udfylde nedenstående skema og vedhæfte det sammen med din ansøgning. (Du kan også hente skemaet som PDF )

 

Du kan også søge direkte ved at sende en ansøgning, hvor du har udfyldt skemaet…

 

Vi holder løbende samtaler, så skynd dig at sende en ansøgning vores vej, hvis du vil med på holdet i den kommende sæson.

 

SEND EN ANSØGNING

 

 


 

Kan du fortælle historier med dit kamera?

 

Vi vil gerne høre fra dig, der kan fange den gode historie med dit kamera.

 

Du behøver ikke være professionel fotograf, men du vil gerne udvikle dig, og du kan godt lide at fange den rigtige stemning, skyde og redigere en færdig video eller billedserie.

 

Bliv en del af vores team af fotografer og vær med til at sætte billeder på Ungdomsskolens liv.

 

Hvis du vil være med på holdet, så fang Mads på mbi08@helsingor.dk eller 3131 3346.

 


 

 

 Senest opdateret 24.05.2022 09:52 af MB