Gå til sideindhold
OM UNGDOMSSKOLEN  /  Job i Ungdomsskolen 

Job i Ungdomsskolen

Ungdomsskolen søger lærer til 10. klasse

Ungdomsskolens 10. klasse søger en begejstret lærer, der brænder for matematikfaget og for unge, som er på vej videre i uddannelseslivet.

 

Du skal være dygtig til faget matematik og være optaget af synlig læring, da du både skal kunne undervise normalbegavede unge og unge med indlæringsvanskeligheder. Du skal være dygtig til at danne professionelle relationer til de unge.

Hvis du får lys i øjnene over at være dén gennemgående lærer i vores 10. specialklasse for unge med indlæringsvanskeligheder og samtidig kan sparre og indgå i samarbejde med andre super dygtige og dedikerede undervisere, så er du den helt rigtige til jobbet.

Vi er en arbejdsplads, hvor vi har et højt fokus på trivsel og arbejdsglæde, og vi er meget bevidste om, at vi er her for de unge. Vi har karrierelæring som overskrift for de unges læring frem mod et uddannelsesvalg.  Vi går langt for den unge, og vi gør det sammen.

Vi har fokus på fællesskab, sammenhænge og forandring, både når det gælder udvikling af vores skole og team-samarbejdet. Derfor kan du også være med til at sætte dit fingeraftryk på udviklingen af Ungdomsskolens 10. klasse.

 

Hvis du søger jobbet, så forventer vi:

 • At du kan undervise og afholde eksamen i matematik på 9. og 10. klassetrin
 • At du ser muligheder hos de unge
 • At du ønsker at samarbejde både internt og eksternt
 • At du er parat til at varetage klasselærerfunktionen og undervisning i vores 10. specialklasse
 • At du vil sætte dig ind i, hvad karrierelæring er for at give vores unge det bedste udsyn
 • At du vil være med til at udvikle vores 10. klasse med øje for krav udefra

Da vi går en sommerferie i møde, så er du alligevel velkommen til at ringe til daglig pædagogisk leder Mette Hultgren på 25311139 og lægge en besked eller sende en sms, så vil der blive ringet tilbage dig.

Onsdag den 11. august kan du komme på besøg og hilse på os. Ring og book en tid.

Ansøgningsfrist: 13.august

Vi afholder ansættelsessamtaler den 18. august fra kl. 12.00, og 2. samtale afholdes den 23. august fra kl.14.00

 

SØG STILLINGEN HER

 

 


 

 

job-X-sekretær_ig

Ungdomsskolen søger deltids skolesekretær med et køligt overblik og et varmt hjerte

 

Er du god til at danne dig det store overblik og få styr på den mindste detalje?

Kan du arbejde under pres, og er du god til at være på forkant?

Så er du den skolesekretær, vi søger!

 

Din opgave bliver at følge med, aflaste og holde to koordinatorer i ørerne i en travl skole-behandlingsafdeling.

Du har solid skoleindsigt, styr på GDPR-regler, er superbruger i ACADRE, TEA, TRIO og AULA, og så er du lærenem i IT-systemer.

Du er god til alle slags elever og forældre, både de hurtige, de stille, de spørgende, de nervøse, de lidt larmende og alle de andre.

Du er smilende og imødekommende, og så er du uhøjtidelig og har humoristisk sans. Du trives bedst i fællesskaber og er god til at stille spørgsmål.

 

Du får en central placering i administrationen og skal fortrinsvis tage dig af opgaver i vores X-klasser i et samarbejde med koordinatorer og sekretær.

 

LÆS mere om X her

 

Der er tale om en nyoprettet stilling, og vi forestiller os, at dine opgaver blandt andet vil være:

 • Medvirke ved indskrivning af elever
 • Tage referater
 • Administrere mødeaktiviteter
 • Følge op på dokumenter vedrørende nye elever
 • Planlægge med interne og eksterne fagligheder
 • Skabe struktur i en travl organisation
 • Deltage i visitationsmøder
 • Være opsøgende på kommende opgaver og aftaler
 • Opfinde effektive systemer for opsamling af data
 • Og meget andet vi ikke selv har fundet ud af, vi skal have styr på

 

Har du spørgsmål, kan du ringe til daglig pædagogisk leder Mette Hultgren på 25311139 enten i uge 26 ELLER i uge 31.

 

Stillingen er mellem 25-32 timer og aftales nærmere. Vi følger skoleårets ferier.

Løn og ansættelses vilkår er ifølge HK overenskomst

 

Sidste frist for ansøgning er torsdag den 12.august 2021

 

Samtaler afholdes den 17.august fra kl.9.00 og frem.

 

SEND EN ANSØGNING HER

 


 

Du er den sejeste community-skaber, vi ikke har mødt endnu…

 

Du har alt det, vi skal bruge, når vi til efteråret giver taleretten til unge i Helsingør op til kommunalvalget:

 • Du er et naturtalent, når det gælder om community-skabelse for unge.
 • Du navigerer ubesværet i forskellige interessefællesskaber, for du ser ikke bare unge som én stor homogen gruppe
 • Du er en stærk content-skaber på de sociale medier og kan kommunikere både på skrift, foto og video.
 • Du er ansvarsbevidst og kan arbejde på egen hånd
 • Du kan rykke fra idé til projekt til afvikling
 • Du er i øjenhøjde med målgruppen. Én, man kan mærke, og én, der kan brænde igennem og motivere andre

Derfor skal vi bruge dig i en fuldtidsstilling frem til 1. januar som projektmedarbejder på JA-Kontoret, der er en del af Ungdomsskolen i Helsingør. JA-Kontoret er et projektværksted for unges idéer og skaberlyst i Helsingør Kommune, og det bliver centrum i en stor indsats for at engagere de lokale unge i kommunalvalget til november.

 

Det bliver et vildt fedt – og hektisk - efterår, for vi skal opfinde helt nye måder til at skabe interesse for demokrati og valg. Vi skal skabe samfundsengagement og demokratisk tillid, så det er tydeligt, at hver eneste stemme betyder noget.

Vi skal skabe det sammen med forskellige interessegrupper af unge, for det er sådan, vi gør med alt, hvad vi laver, og du skal være en af frontløberne i det arbejde.

 

Hvem er du?

Du har mange kompetencer med i bagagen, og du kan dokumentere din faglighed – enten i form af afviklede projekter og events eller en relevant uddannelse.

 

Det kan være, du lige er blevet færdiguddannet inden for journalistik, kommunikation, events eller noget helt andet. Måske arbejder du med community-skabelse for unge i forvejen. Måske har du taget en anden uddannelse, der bare passer perfekt til jobbet.

 

Hvis du er lige som os, så elsker du, når vi kommer i mål med det, vi tror på! Du er også til idémøder i bare tæer, tager kaffe med til de andre fra kantinen, er hele tiden på udkig efter ny inspiration, elsker når I bare rykker i teamet, og så holder du altid med de unge!

 

Du er i hvert fald ikke ked af at arbejde om aftenen og i weekender, for det skal du regne med i perioder.

 

Vi glæder os, til du starter – og helst så hurtigt som muligt efter sommerferien. Der er ansøgningsfrist søndag den 8. august kl. 23.59.

 

Hvis du vil vide mere om stillingen, kan du kontakte JA-Kontorets projektkoordinator Gry Jensen på mail

stj08@helsingor.dk frem til 5. juli og igen fra 1. august.

 

SEND EN ANSØGNING HER

 

 

 


 

Ungdomsskolen søger fritidsundervisere til sæsonen 2021-22

 

Vil du være en del af Ungdomsskolens fantastiske hold af kreative, idérige, dygtige, nørdede undervisere med ild i hjertet?

 

I Ungdomsskolen udbyder vi hvert år over 100 fritidshold til unge i alderen 13-19 år. Der er stort set ingen grænser for, hvad vi kan have på hylderne, så længe det rimer på fællesskab, fordybelse, personlig udvikling og ikke mindst Ungdomsskolens motto ”sammen-er-det-sjovere”.

 

Så hvis du har en særlig passion og en drøm om at give det videre til en gruppe nysgerrige unge, så er det måske dig, vi er på jagt efter til den kommende sæson.

 

 

OM UNGDOMSSKOLEN

 

Ungdomsskolesæsonen starter d. 30. august 2021.

De fleste fritidshold kører frem til påske, men der er også mulighed for kortere hold frem til jul eller med et begrænset antal undervisningsgange. Som underviser på et fritidshold underviser du som regel en aften om ugen i 2-3 timer pr. gang.

Det er ikke et krav, at du har undervisererfaring, men du skal brænde for dit fag, og du skal kunne brænde igennem hos de unge.

Du bliver en del af et stort hold af fritidsundervisere, og derudover er der en række faste medarbejdere, som bakker op om din undervisning.

I løbet af sæsonen laver vi aktiviteter på tværs af holdene og forskellige arrangementer, hvor fritidsholdene har mulighed for at præsentere det, de har arbejdet med.

Du ansættes i Ungdomsskolen, når der er nok unge til, at holdet kan oprettes, og lønnen følger gældende overenskomst.

 

 

KONTAKT

 

Er du blevet nysgerrig på Ungdomsskolen, vil du høre mere om vores fritidsundervisning, eller har du en idé til et hold, så kontakt vores koordinator for fritidsundervisningen, Mikael Husted, på 41 86 93 04 eller 

minie@helsingor.dk

.

Som en del af din ansøgning vil vi gerne have dig til at udfylde det her skema og vedhæfte det sammen med din ansøgning. (Du kan også hente skemaet som PDF her)

Ansøgningen sendes til Mikael Husted på minie@helsingor.dk 

 

Vi holder løbende samtaler, så skynd dig at sende en ansøgning vores vej, hvis du vil med på holdet i den kommende sæson.

 

 

FOKUSOMRÅDER 2021 - 2022

Skabertrang - makerspace

Vi har gennem det seneste år været i gang med at bygge en nyt makerspace op. Derfor søger vi undervisere, som kan byde ind på fritidshold, der kombinerer det kreative med det digitale, og som kan understøtte unge i at udvikle og udleve deres skabertrang. Om fokus skal være på up-cycling, robot-teknologi, craftism, design eller noget helt femte, er op til dig.

 

Musik og dans

De seneste år har færre unge søgt vores musik- og dansehold. Men vi oplever ikke, at unge er mindre interesserede i musik og dans, og derfor er vi nu på jagt efter undervisere, som vil være med til at udvikle og supplere vores eksisterende tilbud. Ambitionen er, at vi sammen med vores lokale samarbejdspartnere igen får skabt et stærkt, levende og synligt musik- og dansemiljø blandt unge i Helsingør Kommune.

 

Gør en forskel - unges samfundsengagement

En vigtig del af Ungdomsskolens virke er at understøtte unges samfundsengagement. Vi vil gerne gøre det både let, sjovt og udviklende for unge at engagere sig – uanset om det handler om det lokale eller det globale. Vi søger derfor undervisere, som kan udvikle fritidshold, hvor unge får mulighed for at gøre en forskel, og hvor de får en stor grad af indflydelse på indholdet. Om det skal handle om den grønne omstilling, det lokale kulturliv, sociale projekter eller udviklingsprojekter i fattige lande, det lader vi de unge og dig om at bestemme.

 


 Senest opdateret 01.07.2021 11:35 af MB