OM UNGDOMSSKOLEN  /  Job i Ungdomsskolen
Job i Ungdomsskolen

Vil du være en del af Ungdomsskolen?

Ungdomsskolen er altid på udkig efter gode folk!

Har du et kreativt hoved, hænderne godt skruet på, et særligt hyggetalent eller en god idé – og brænder du for at gøre det du kan, sammen med de unge?

Så send os en mail på us@helsingor.dk

Sammen er det sjovere

webbanner_US_job_admin
Teamplayer til administrations-team.

Vi søger en dygtig administrativ medarbejder 32 timer ugentligt snarest eller senest pr. 1. januar 2019 – som er god til at samarbejde, men som også kan arbejde selvstændigt.

Ungdomsskolen Udvikler, Uddanner og Udfordrer unge i et helhedsorienteret læringsmiljø i et dynamisk og rummeligt ungdomsmiljø. Det gør vi gennem en lang række tilbud om undervisning og aktiviteter for unge – der alle på den ene eller anden måde er på vej til at blive uddannelsesparate eller som gør brug af de mange fritidstilbud i den almene ungdomsskole.

Vores skole rummer bl.a. De internationale Ungdomsklasser samt en række specialpædagogiske tilbud. Vores 10. klasseskole har stort fokus på at gøre de unge parate til en ungdomsuddannelse, og på Den Kombinerede Ungdomsuddannelse tilbydes unge med faglige og sociale udfordringer, mulighed for at tilegne sig kompetencer, der skal til for at starte på en erhvervsuddannelse.

Vi håber, du er stærk funderet på IT i bred forstand, har en administrativ uddannelsesbaggrund og kan arbejde struktureret - og i øvrigt er god til at gribe de mange bolde, vi altid har i spil.  Vigtigst er, at du har lyst til at lære nyt.

Vi er en skole under stadig forandring, så det er afgørende, at du er god til at sætte dig ind i nyt stof, nye regler og nye opgaver. Du skal kunne se dig selv som en del af skolens helhed og hverdag, og derfor være fleksibel i din tilgang til opgaverne og jobbet i det hele taget. Det vil ofte være dig, der skal hjælpe de unge eller kolleger med at finde løsninger på stort og småt – og det er derfor vigtigt du er initiativrig og løsningsfokuseret. Du skal hjælpe med at skabe overblik og udvikle rutiner, der bedst muligt understøtter såvel teamet som ledelsen i en travlt hverdag.

Du vil blive en del af skolens administrations-team på 4, og indgå i tæt samarbejde med skolens ledelse.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. være:

• Almindelige sekretariatsopgaver
  • Økonomi, løn- og personaleopgaver
  • Elevadministration, samt håndtering af elevsager.
  • Servicering af elever og forældre – og personale.
  • Administration i forhold til afvikling af prøver.
  • Administration i forhold til SU.
  • Ad hoc opgaver.

Vi tilbyder:

• En dynamisk hverdag med et udfordrende og afvekslende job, hvor du bliver en del af et velfungerende og dygtigt administrationsteam, som hjælper hinanden
  • En travl arbejdsdag – fyldt med unge mennesker og med mange gode kolleger, med vidt forskellige uddannelsesmæssige baggrunde, samlet under overskriften ”sammen er det sjovere”
  • Et godt arbejdsmiljø med en ambitiøs tilgang til opgaverne i en uformel omgangstone
  • Gode muligheder for kompetenceudvikling

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst. Stillingen er på 32 timer, men fordi vi følger skoleåret, så betyder det en arbejdsuge på ca. 35 timer fordelt på 42 uger.

Vi indhenter børneattest.

Du finder os på Rasmus Knudsens Vej 50-52, Helsingør.

Ansøgningsfristen er den 20. november 2018 og vi forventer at holde ansættelsessamtaler i uge 48

Søg stillingen her

Senest opdateret 12.11.2018 08:34 af CVH