OM UNGDOMSSKOLEN  /  Job i Ungdomsskolen 
Job i Ungdomsskolen
 
Ungdomsskolen søger den stærke historiefortæller

Ansøgningsfrist 17. november 2019, kl. 23:59

 

Vær med til at fortælle de gode historier om unge i Helsingør og bliv en del af Ungdomsskolens professionelle kommunikationsteam

 

På Grafikkontoret bruger vi ord, billeder og en stærk visuel grafisk identitet til at kommunikere med de unge, både online og på tryk. Lige nu mangler vi en ekstra kollega, der er stærk til at skrive.

 

Hvis du er nysgerrig, en samskabende holdspiller, har lyst til at udfordre og blive udfordret, sætter barren højt og kan få gjort tingene færdige, når det gælder, så vil vi rigtig gerne have en ansøgning fra dig.

 

Du kommer til at indgå i et team på fire, som på deltid løser en lang række kommunikationsopgaver for Ungdomsskolens store organisation. Du bliver fastansat i 8 timer ugentligt med en fast dag på kontoret – i perioder med mulighed for mere.

 

Du har en uddannelse eller solid erfaring inden for kommunikation og har arbejdet professionelt med web, sociale medier og digital formidling. Du har desuden erfaring med cms samt opsætning af kampagner på de sociale platforme.

Det er en fordel, hvis du også interesserer dig for grafisk design, men du behøver ikke være en haj til det.

 

Du får til gengæld nogle fagligt engagerede kolleger på en arbejdsplads, hvor fællesskabet er det vigtigste. Vi tror på, at 2 plus 2 kan blive 5 og arbejder tæt sammen om opgaverne på en måde, hvor vi understøtter hinandens forskellige kompetencer.

 

Hvis du vil høre mere, er du velkommen til at kontakte Mads Birch på 31 31 33 46. Vi skal have din ansøgning senest søndag den 17. november.

 

Stillingen søges besat fra 1. januar eller snarest derefter.

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst. Der indhentes børneattest på den ansøger der indstilles til stillingen.

Helsingør Kommunes arbejdspladser er røgfri pr. 1. januar 2020, det betyder, at vi ikke ryger i arbejdstiden.

 

Vi kan kun modtage din ansøgning via SØG JOBBET funktionen. 

 

SØG JOBBET HER

 

 


 

 
job_ungdomsskolen_bæredygtighed
Undervisere, der brænder for bæredygtighed, klima og det grønne liv søges til aftenundervisningen

 

Ungdomsskolens almenafdeling etablerer en ny linje med overskriften GO GREEN - vil du være med?

Det handler om bæredygtighed og har fokus på klima, grøn livsstil, genbrug, redesign, økologi, natur og sundhed.

 

Brænder du for bæredygtighed? Og er du vild med unge? Så er det måske dig, vi søger

 

Vi søger engagerede og iderige undervisere, med noget på hjertet, der kan byde ind med gode faglige og sociale kompetencer inden for et eller flere områder/ fag/ hold, som kunne oprettes under overskriften.

 

Det kunne være et hold, der henover året kiggede på FN’s verdensmål, et eller flere Re-design hold inden for både tøj, ting eller byggeri eller et klima hold.

Det kunne være korte forløb i sund make-up, plantetryk, garnfarvning, tips og tricks for bæredygtig adfærd og det kunne være madhold med fokus på økologi og/ eller vegetarisk madlavning.

Eller noget helt andet du tænker på og som du kan bidrage med.

 

Hvis du vil med på holdet som almen fritidsunderviser i Ungdomsskolen og kan formulere et eller flere oplæg til hold i vores kommende sæson, eller vil du bare gerne høre mere, så ring eller skriv afdelingsleder John Jørgensen på mobil: 25311142 eller mail jjo37@helsingor.dk.

 


 

 
Vil du være en del af Ungdomsskolen?


Ungdomsskolen er altid på udkig efter gode folk!

 

Har du et kreativt hoved, hænderne godt skruet på, et særligt hyggetalent eller en god idé – og brænder du for at gøre det du kan, sammen med de unge?

 

Så send os en mail på us@helsingor.dk

 

Sammen er det sjovere

 

 


 Senest opdateret 30.10.2019 14:18 af CVH