Gå til sideindhold
OM UNGDOMSSKOLEN  /  Job i Ungdomsskolen  /  Fritdsundervisere 

Ungdomsskolen søger fritidsundervisere til sæsonen 2022-23

Vil du være en del af Ungdomsskolens fantastiske hold af kreative, idérige, dygtige, nørdede undervisere med ild i hjertet?

 

ER DU VORES SUSHI-LÆRER?

 

Lige nu leder vi efter dig, der kan undervise i SUSHI.

Vi har nemlig de unge og mangler bare dig.

Skriv eller ring til Sandra på 4186 8004.

 


 

I Ungdomsskolen udbyder vi hvert år over 100 fritidshold til unge i alderen 13-18 år. Der er stort set ingen grænser for, hvad vi kan have på hylderne, så længe det rimer på fællesskab, fordybelse, personlig udvikling og ikke mindst Ungdomsskolens motto ”Sammen er det sjovere”.

 

Hvis du har en særlig passion og en drøm om at give det videre til en gruppe nysgerrige unge, så er det måske dig, vi er på jagt efter til den kommende sæson.

 

Det kan være dig, der er en mester til et af de konkrete hold, vi søger undervisere til lige nu. Men vi søger også dig, der kan noget særligt, som vi ikke ved, vi mangler på hylden, men som kan omsættes til et fritidshold.

 

På ungdomsskolen.com kan du se, hvilke hold vi har udbudt i den seneste sæson. På job.ungdomsskolen.com kan du se, hvilke specifikke hold vi søger undervisere til lige nu.

Hold på Ungdomsskolen

Ungdomsskolesæsonen starter d. 5. september 2022. De fleste fritidshold kører frem til påske, men der er også mulighed for at lave kortere hold eller workshops.

 

Som underviser på et fritidshold underviser du som regel en aften om ugen i 2-3 timer pr. gang. Det er ikke et krav, at du har undervisererfaring, men du skal brænde for dit fag, og du skal kunne brænde igennem hos de unge. De unge skal føle, at de er blevet klogere eller dygtigere, når de har gået på holdet gennem en sæson eller et forløb, men de skal også føle, at de er og har været en vigtig del af et socialt fællesskab.

 

På Ungdomsskolen bliver du en del af en stor ungdomskultur, hvor du kommer med på et stort hold af fritidsundervisere, og derudover er der en række faste medarbejdere, som bakker op om din undervisning. I løbet af sæsonen laver vi aktiviteter på tværs af holdene og forskellige arrangementer, hvor dit hold også forventes at deltage og byde ind. Det kan være i forbindelse med fællesspisning, Halloween, juleevent, fælles afslutning eller weekender med overnatning.

 

Du ansættes i Ungdomsskolen, når der er nok unge til, at holdet kan oprettes, og lønnen følger gældende overenskomst.

Vi tror på, at et attraktivt undervisningsmiljø er lige så vigtigt som indholdet af undervisningen, og på Ungdomsskolen arbejder vi hele tiden på at skabe fantastiske rammer for holdene. Derfor vil vi også lytte til dine ønsker om, hvad der skal til for at gøre dit hold til et hit hos de unge. Vi har allerede makerspace, e-sports lokaler, musikstudier, produktionskøkken, skatehal, klatrevæg, værksted, dansesal og meget mere. Mangler vi noget?

 

Lige nu

Mens vi venter på dig med den spændende nye idé, leder vi i øjeblikket helt konkret efter undervisere til disse hold:

  • Sushi

Desuden vil vi især gerne inspireres, hvis du har idéer til hold inden for disse områder:

 

MAD: Vi har flere mad-hold, men vil gerne høre dit kreative bud på et nyt – se på ungdomsskolen.com, hvilke hold vi havde i denne sæson

 

MAKERSPACE: En række hold nyder godt af hinanden i vores store makerspace, men vi kan sagtens få plads til din gode idé også

 

E-SPORT: Vi har hold med Valorant, Minecraft, CS:Go og Overwatch. Giv os gerne et bud på et nyt hold, der hitter lige nu.

 

Kontakt

Er du blevet nysgerrig på Ungdomsskolen, og vil du høre mere om vores fritidsundervisning, eller har du en idé til et hold, så kontakt vores afdelingsleder for fritidsundervisningen, Bjarke Ravn Gudbjerg, på 41 86 81 81 eller

bjgud@helsingor.dk

 

Som en del af din ansøgning vil vi gerne have dig til at udfylde nedenstående skema og vedhæfte det sammen med din ansøgning. (Du kan også hente skemaet som PDF )

Du kan også søge direkte ved at sende en ansøgning, hvor du har udfyldt skemaet…

 

Vi holder løbende samtaler, så skynd dig at sende en ansøgning vores vej, hvis du vil med på holdet i den kommende sæson.Senest opdateret 03.08.2022 10:30 af CVH