Gå til sideindhold
OM UNGDOMSSKOLEN  /  Job i Ungdomsskolen  /  Fritidsundervisere 

Ungdomsskolen søger fritidsundervisere til sæsonen 2023-24

Vil du være en del af Ungdomsskolens fantastiske hold af kreative, idérige, dygtige, nørdede undervisere med ild i hjertet?
Denne video kan ikke vises da du ikke har accepteret cookies for markedsføring.
Klik her for at ændre dette

 

LIGE NU SØGER VI UNDERVISERE TIL:

 

Mens vi venter på dig med den spændende nye idé, leder vi i øjeblikket helt konkret efter undervisere til disse områder:

  • DANS & SCENE: Vi søger undervisere til nyt dansehold og til vores teaterhold.

  • GAMING & BRÆTSPIL: Giv os gerne et bud på et nyt e-sport hold, der hitter lige nu.

  • KREA & DESIGN: Vi søger underviser til vores Design & Fashion-hold,
    eller hvis du har et håndværk du gerne vil give videre til unge.

  • MAD: Vi vil gerne høre dit kreative bud på et hold, hvis du arbejder professionelt i restaurations-/konditor-branchen.

  • MEDIE & TEKNOLOGI: Vi søger undervisere til vores filmhold og til Programmering.

  • MUSIK: Vi søger undervisere til holdene Sang og Elektronisk Musik.

  • SPORT: Vi søger undervisere til bevægelseshold, fx Volley, Inliner eller Fitness.

 

 

I Ungdomsskolen udbyder vi fritidshold til unge i alderen 13-18 år. Der er stort set ingen grænser for, hvad vi kan have på hylderne, så længe det rimer på fællesskab, fordybelse, personlig udvikling og ikke mindst Ungdomsskolens motto ”Sammen er det sjovere”.

Hvis du har en særlig passion og en drøm om at give det videre til en gruppe nysgerrige unge, så er det måske dig, vi er på jagt efter til den kommende sæson.

 

Det kan være dig, der er en mester til et af de konkrete hold, vi søger undervisere til lige nu. Men vi søger også dig, der kan noget særligt, som vi ikke ved, vi mangler på hylden, men som kan omsættes til et fritidshold.

 

Her kan du se, hvilke hold vi har udbudt i den seneste sæson.

 

Hold på Ungdomsskolen

Ungdomsskolesæsonen starter d. 18. september 2023. De fleste fritidshold kører frem til påske, men der er også mulighed for at lave kortere hold eller workshops i weekender og ferier.

 

Som underviser på et fritidshold underviser du som regel en aften om ugen i 2-3 timer pr. gang. Det er ikke et krav, at du har undervisererfaring, men du skal være fagligt dygtig og brænde for dit fag, og du skal kunne brænde igennem hos de unge. De unge skal føle, at de er blevet klogere eller dygtigere, når de har gået på holdet gennem en sæson eller et forløb, men de skal også føle, at de er og har været en vigtig del af et socialt fællesskab.

Her kan du læse, hvordan vi arbejder med ungdomspædagogik på fritidsholdene.

 

Du ansættes i Ungdomsskolen, når der er nok unge til, at holdet kan oprettes, og lønnen følger gældende overenskomst.

Vi tror på, at et attraktivt undervisningsmiljø er en forudsætning for en god undervisning, og på Ungdomsskolen arbejder vi hele tiden på at skabe fantastiske rammer for holdene. Derfor vil vi også lytte til dine ønsker om, hvad der skal til for at gøre dit hold til et hit hos de unge. Vi har allerede makerspace, e-sports lokaler, musikstudier, produktionskøkken, skatehal, klatrevæg, værksted, dansesal og meget mere.

 

Kontakt

Er du blevet nysgerrig på Ungdomsskolen, og vil du høre mere om vores fritidsundervisning, eller har du en idé til et hold, så kontakt koordinator for fritidsundervisningen, Sandra Seeliger på 41 86 80 04 eller sse37@helsingor.dk eller daglig pædagogisk leder Bjarke Gudbjerg på 41 86 81 81 eller bjgud@helsingor.dk

 

Som en del af din ansøgning skal du udfylde vedhæftede skema, hvor du beskriver dit fritidshold.

Denne video kan ikke vises da du ikke har accepteret cookies for markedsføring.
Klik her for at ændre dette

Vi holder løbende samtaler, så skynd dig at sende en ansøgning vores vej, hvis du vil med på holdet i den kommende sæson.Senest opdateret 06.06.2023 08:16 af CVH