Gå til sideindhold
FRITID  /  ESPERGÆRDE-HOLD 

HOLD I ESPERGÆRDE

CAFÈEN I ESPERGÆRDE

Ligger på Tibberupsskolen, Idrætsvej 19 i Espergærde 

Her møder du Camilla, Jesper, Jonathan, Henrik og Jais.

 

Caféen i Espergærde er åben mandag - onsdag kl. 17.30 - 21 (I ungdomsskolesæsonen)

Telefon i åbningstiden: 2531 2663

 

Kig efter den røde dot. #sammenerdetsjovere

 


 

Babysitter - Espergærde
Kan du lide at passe børn, lege og pusle om dem? Og kan du forestille dig, at dit næste fritidsjob bliver som babysitter? Så er det en god idé at få en uddannelse som certificeret babysitter.
Bagesjov - Espergærde
Sidder du helt klar foran skærmen, når Timm Vladimir præsenterer en ny omgang af Den Store Bagedyst? Har du din egen surdej i køleskabet? Kan du bare virkelig godt lide brød og kage. Hvis du har lyst til at prøve kræfter med forskellige teknikker og få mere styr på dine bagetricks, så er Bagesjov holdet for dig.
Design & Fashion - Espergærde
På dette hold skal vi arbejde med tøjdesign fra den første idé til fremstilling af et færdigt produkt. Målet er, at vi til slut har en lille kollektion, vi kan vise frem. Gennem forløbet skal vi blandt andet arbejde med modetegning/skitsering, konstruktion, tekstiltryk, syning og broderi. Vi tager udgangspunkt i det, som I er interesserede i, og I får mulighed for at arbejde mere jeres egne produkter. Så er du nysgerrig på fashion, og vil du lære at skabe drømme gennem tøj, så skal du vælge dette hold.
DJ - Espergærde
Få opfyldt din drøm om, at det er dig, der står bag mixerpulten til klassefesten og styrer musikken. Hvis du brænder for musik, og har lyst til at spille for et dansende publikum, så er DJ-holdet det helt rigtige.
Engelsk Sprog, Kultur & Rejse - Espergærde
Synes du at engelsk musik og kultur er for fedt, og vil du gerne blive bedre til engelsk på en sjovere måde og sammen med dine venner? Kunne du tænke dig at være med til at planlægge din egen sprogrejse til England? Så er Ungdomsskolens engelskhold noget for dig!
Fitness & Styrketræning for Drenge - Espergærde
Vil du gerne i bedre fysisk form, have en mere trænet krop, eller vil du bare gerne hygge dig sammen med nogle andre, mens I styrketræner, så er dette holdet. Træning er godt for både den fysiske og mentale sundhed.
Fitness & Styrketræning for piger - Espergærde
Vil du gerne i bedre fysisk form, have en mere trænet krop, eller vil du bare gerne hygge dig sammen med nogle andre, mens I styrketræner, så er dette holdet. Træning er godt for både den fysiske og mentale sundhed.
Fit n Strong Bootcamp på Al’Irchad
Vil du gerne i bedre fysisk form, have en mere trænet krop, eller vil du bare gerne hygge dig sammen med nogle andre, mens I styrketræner, så er dette holdet. Træning er godt for både den fysiske og mentale sundhed.
Forfatter / Skriveværksted - Espergærde
Holdet er for alle, der kan lide at skrive. Er du fuld af historier, og kunne du godt tænke dig at få råd og sparring til at skrive dine egne noveller og romaner, så er det holdet for dig.
Girl Power - Espergærde
Er du til latter, hygge og fede oplevelser? Har du lyst til at prøve dine grænser af og finde dine indre styrker? Så er dette hold lige noget for dig. Det gælder ikke om at være ’bedst’ eller ’dygtig’, men om at have det sjovt og styrke hinanden i fællesskab.
Guitar Mandag - Espergærde
Holdet for dig, der gerne vil kunne spille guitar ved bålet eller tage dit spil endnu videre. Det er lige meget, om du aldrig har haft en guitar i hånden, eller om du allerede har hård hud på fingrene af strengene. Du kan også få undervisning i ukulele eller bas på dette hold.
HHB - Espergærde
Hockey, høvdingebold og BumperBall. Vi har det sjovt og er sammen om lidt sjov leg og boldspil i gymnastiksalen. Bagefter går vi ned og hygger i Ungdomsskolens café.
Hiphop & Urban Dance - Espergærde
Holdet Hip Hop & Urban Dance er for dig, der godt kunne tænke sig at lære at danse i faste og trygge rammer, kan lide Hip Hop, RnB & popmusik og som gerne vil udvikle dig selv fysisk og mentalt. I løbet af sæsonen vil der blive planlagt photoshoot, videoshoots, ture ud af huset for at se danse relaterede shows/events, samt opbygge et show som I skal optræde med (foto, video og show er selvfølgelig frivilligt).
Impro - Espergærde
Et hold hvor man griner, hygger sig og er sammen omkring forskellige sjove dramalege. Bl.a. nogle af legene fra det kendte tv-program af samme navn.
Indretningsdesign Efterår - Espergærde
Kreativ rumindretning giver dig mulighed for at arbejde med rum, at lære om indretning og dekoration og at søge inspiration og undersøge trends.  Alle idéer er værd at arbejde med i den kreative workshop, hvor der er plads til udfoldelse og med masser af input og ideer til spændende løsninger. Vi arbejder med visualisering af dine ideer og indretninger, laver Moodboards og inspirationsark, og er der mulighed for det, indretter og dekorerer vi fysiske rum som fælles projekter.
Indretningsdesign Forår - Espergærde
Kreativ rumindretning giver dig mulighed for at arbejde med rum, at lære om indretning og dekoration og at søge inspiration og undersøge trends.  Alle idéer er værd at arbejde med i den kreative workshop, hvor der er plads til udfoldelse og med masser af input og ideer til spændende løsninger. Vi arbejder med visualisering af dine ideer og indretninger, laver Moodboards og inspirationsark, og er der mulighed for det, indretter og dekorerer vi fysiske rum som fælles projekter.
Lego League Eventhold - Espergærde
Vil du være med til at stå for årets Lego League-finale? På dette hold lærer du at planlægge og gennemføre større events. Vi skal arbejde med alt fra lyd, lys og sceneteknik til idéudvikling, projektledelse, PR & kommunikation. Omdrejningspunktet er den store Lego League-finale til efteråret, hvor alle 7. klasser i kommunen og mange andre deltager.
Negle, Hudpleje & Makeup - Espergærde
Du får en introduktion til forskellige makeup- og hudplejeprodukter. Du arbejder med og bruger forskellige produkter på dig selv. På kurset bliver du lukket ind i skønhedens fantastiske univers af farver, glimmer og lækre mineralprodukter.
Rytmisk Klaver - Espergærde
Få en sjov begynderstrategi til at spille klaver med det samme ved at lære at spille dine yndlingssange ved hjælp af enkle grundlæggende akkorder og melodier. Du behøver ikke bruge uendelige timer på at øve på kedelige skalaer og teknik, klassisk musikteori eller blive tvunget til at spille kedelige barnesange, som du ikke har interesse i at spille.
Samspil - Espergærde
Kan du spille et eller flere instrumenter, og har du lyst til at spille sammen med andre, der deler din musikalske interesse? Så er samspils-holdet for dig. Det er ikke et krav, at du har spillet i band før, eller at du er en haj på dit instrument. Du skal bare have lyst til at blive en del af fællesskabet.
Sang Masterclass - Espergærde
På Sang Masterclass får du sangundervisning i fællesskab med andre sangere. På denne måde får du dobbelt op på sangundervisning, da du også lærer en masse ved at se andre blive undervist. Holdets underviser er Sussie, der er uddannet sangcoach på CVI hos Cathrine Sadolin. Sussie er selv gammel elev og sanger fra Ungdomsskolen. Hun synger både i band og kor og og har medvirket på diverse indspilninger.
Selvforsvar / Thaiboksning - Espergærde
Vil du gerne lære at forsvare dig selv og samtidig komme i god form, så er dette holdet for dig. Selvforsvar / Thaiboksning handler om at udvikle din kondition, styrke, smidighed, motorik, koncentrationsevne, selvdisciplin og selvtillid.
Solosang & Sangteknik - Espergærde
Skal du til audition? Vil du lære at synge? Eller er du øvet sanger, der ønsker at blive endnu bedre? Så meld dig til Solosang & Sangteknik på Ungdomsskolen. I undervisningen tager vi udgangspunkt i dine behov og din egen musiksmag. Du kan få forbedret din sangteknik, dit udtryk og din performance.
Spansk Sprog, Kultur & Rejse - Espergærde
Hola! Vil du gerne lære at tale spansk og er du nysgerrig på spansk kultur? Så er Ungdomsskolens spanskhold noget for dig. Vi skal både lære om sproget, om spansk kultur, og så skal vi planlægge en rejse til Spanien.
Street food - Espergærde
Street food er egentlig mad, der kan købes og spises på gaden. Pølsevognen er det klassiske eksempel på street food i Danmark. På dette hold kommer du dog til at lave nyt og spændende mad fra hele verden, og vi laver aldrig mad fra det samme land mere end én gang. Vil du med til lande som Bolivia, Gambia og Italien? Så skynd dig at melde dig til.
Sushi & Japansk Street Food - Espergærde
Elsker du sushi og japansk street food - og drømmer du om at kunne lave det selv? Så er dette hold noget for dig. Holdet er delt op i to dele: Sushi begynder kursus: Lær at mestre grundteknikkerne indenfor sushi-tilberedningen, således at du selv kan imponere både familie og venner med dine egne maki-ruller! Japansk Street food: På dette kursus får du en introduktion til det Japanske Street food køkken, og ikke mindst mulighed for at lære at lave nogle af disse klassiske retter selv.
Teater - Espergærde
Dette hold er til dig, der gerne vil øve dig i at stille dig op foran andre og tage scenen. Til dig, der vil blive bedre til at være til stede nu og her. Og har lyst til at skabe noget nu og her. Teater og Scenekunst er et dramahold, hvor vi skal arbejde på at glemme at forberede os. Vi skal improvisere, opfinde og følge vores impulser. Vi skal stille os op på scenen uden forberedelse og se, hvad der sker. Det bliver nervepirrende, måske lidt grænseoverskridende og rigtig sjovt.
Yoga - Espergærde
I yogaundervisningen arbejder vi med at få fysisk styrke, opnå større stabilitet og smidighed via de mange asanas-yogastillinger. Vi øver teknikker for større fokus og koncentration ved at udfordre vores balance og koordination.
Youtube-Serie - Espergærde
Vil du gerne prøve kræfter med at lave din helt egen ungdomsserie eller måske være skuespiller i én? Så er holdet Youtube-serie lige noget for dig. Her kommer du igennem hele processen bag at lave en serie. Du lærer tips og tricks til, hvordan man skaber en historie, skriver manuskript, filmer, instruerer og redigerer en serie på 5 afsnit, som bliver lagt på YouTube og promoveret på Instagram.
Øvelokaler - Espergærde
Har I et band, men mangler I et sted at øve? Ungdomsskolen stiller øvelokaler gratis til rådighed for unge i kommunen. Øvelokalerne er indrettet med diverse lydudstyr og instrumenter. For at få egen nøgle skal man betale 250 kr. i depositum.


Senest opdateret 10.06.2020 15:28 af CVH