HOLD  /  EVENTS & TURE
EVENTS & TURE

fb_begivenhed_adventure19
Adventure Challenge Tour
Outdoor/Adventure forløb med tre undervisningsgange på Helsingør Ungdomsskole, hvor du introduceres til og trænes i en række adventure-discipliner. Som afslutning på forløbet gennemfører du Adventure Tour 2019.
Berlin, kultur og sprog - efterår
Nu har du mulighed for en tur til Berlin med Ungdomsskolen. Berlin er en spændende storby, hvor der venter en masse oplevelser for dig og dine venner. Du/I skal på sightseeing, design-marked, shopping, opleve Berlins spændende historie og meget mere.
berlin_2019_facebook
Berlin, kultur og sprog - forår

events_og_ture_brugudfordringen
Brug udfordringen
Brug udfordringen er et samarbejde mellem Ungdomsskolen og Byskolens ordblindegruppe, 7 kl. Forløbet består at 3 undervisningsgange/ udfordringer inden jul, og igen et antal gange til foråret.
Festen
FESTEN
Kom til Årets Fest på Ungdomsskolen. DJ Baker lægger fed musik på, så der er rig mulighed for at svinge danse hoften. Speciale Guest er BRO, som giver koncert og efterfølgende Selfies. Festen er for alle der har meldt sig til hold i denne sæson samt alle 7. klasser. Festen er gratis hvis du kommer forbi Ungdomsskolen til livetilmeldingen mandag til onsdag kl. 18.15 - 21.30 og får dit armbånd. Uden armbånd kan du stadig komme til festen ved at betale 20 kr. (kontant, mobile-pay) i indgangen.
fb_halloweenhauntedhouse_begivenhed
Halloween
Kom til Halloween på Helsingør Ungdomsskole fredag d 2/11-2018 til gys, gru og med Haunted House på HU

fb_juleshoppetur_begivenhed
Juleshopping
Tage med Ungdomsskolen på Juleshopping til Fields. Det sker Lørdag d. 24.11.2019. Vi mødes kl. 11:00 på Helsingør Station. Tilmed dig i Aftenkontoret eller på vores hjemmeside www.ungdomsskolen.com
fb_begivenhed_lan19
LAN
Der vil i løbet af weekenden være en masse fede events man kan deltage i, vi har bla. Turneringer i CS:GO, 5v5, wingman, aimmap, Fortnite, Overwatch og LOL. Du vil kunne komme til at spille på en stor scene hvor kampene bliver vist på storskærm med kommentatorer på. Så du kan prøve at spille som en rigtig prof.
events_og_ture_pigecamp
Pige Camp
Piger - her er campen, I ikke må gå glip af! 3 fulde døgn i det bedste selskab med 13 andre skønne tøser og masser af supergode oplevelser og hygge i vores fantastiske hytte i Sydsverige.

PIGEAFTEN_banner_2018
Pigeaften for veninderne
Pigeaften for veninderne d. 5. oktober kl. 16:00-22:00 Vi laver pizza og pomfritter sammen. Derudover skal vi lave makeup, negle og hår. Vi skal hygge, danse og have der sjovt sammen. Sidste frist for tilmelding er d. 3. oktober.
fb_begivenhed_ski19
Skitur til Vallåsen
Røde kinder, trætte ben, brætspil, hygge og bål i pejsen i hytten Vi bor i vores hytte i Knäred, hvor du kan slappe af foran pejsen med brætspil, skønt kammeratskab og bål i vintermørket efter en god lang dag på skipisten. Fra fredag inden vinterferien og hjem igen mandag aften i ferien. DATO: 8. - 11. februar 2019
fb_gutsgridglory
Tør du? - Guts, Grit & Glory
Et hold hvor vi arrangerer, at man kan prøve sine egne grænser af, opbygge viljestyrke og høste hæder og ære. Så har du mod (Guts) og viljestyrke (Grit), er der hæder (Glory) at høste her.

ålborg_facebook_event
Aalborg Musikfestival
Kom med til Ungdomsringens Musikfestival på Nordkraft i Aalborg Her vil der være fuld kog på ungdomsfestival-stemningen og der vil som altid være en lang række bands fra hele landet som stiller op og fyrer den af. Ungdomsringens Musikfestival er DKs største festival for fritids- ungdomsklub og ungdomsskolebands. Sceneinfo: Alle scener er professionelt udstyret og bemandet af professionelle lyd- og lysfolk. Vi gør alt, hvad vi kan for at give deltagere den bedste, sjoveste og tryggeste oplevelse.

Senest opdateret 08.11.2018 10:15 af CVH