HOLD  /  EVENTS & TURE 
EVENTS & TURE
 
hold_berlin
Berlin - Historie, Sightseeing og Oplevelse
Nu har du mulighed for en tur til Berlin med Ungdomsskolen. Berlin er en spændende storby, hvor der venter en masse oplevelser for dig og dine venner. Du/I skal på sightseeing, design-marked, shopping, opleve Berlins spændende historie og meget mere.
berlin_2020_skate_facebook
Berlin - Skate
Kom med Skate holdet & Ungdomskolen til Berlin i april! Alle der er skateinteresserede er velkomne. Vi kommer til at tage på street skate missioner rundt i Berlin og vi har bussen til rådighed til at køre til Skateparks uden for byen :) Udover at skate skal vi selfølgelig hygge og spise, og ud og se Berlin sammen.
isdisco_facebook
Is Disco
Lørdag d. 25. Januar 2020 tager vi igen afsted til Is Disco i Gentofte Skøjtehal. Vi mødes på Ungdomsskolen kl. 17:30 og regner med at være tilbage i Helsingør kl. 22:30. Vi henter på Tibberupskolen 17:45. Prisen er 60 kr. for indgang og leje af skøjter. HUSK lidt penge til snacks og drikke. Du/I er velkommen til at tage noget mad med ind - vi har vores eget rum! Det bliver skørt!
hold_dance_kpop
K-pop dans
Kender du EXO, BTS, Twice, Seventeen, Blackpink eller andre artister inden for K-pop? Vil du lære "Love shot", "DDU-DU-DDU-DU" eller " Likey" ? K-pop er kendt for sine professionelle koreografier, som du vil lære nogle af på denne weekendworkshop, samtidig med at du får fysisk træning, rytmesans og et godt fællesskab.
musikstarter_grafik
Musikstarter
http://www.musikstarter.dk/camps-2019/egedal/
pigeaften_facebook
Pigeaften
Caféen inviterer til pigeaften. Vi har Gelnegle, Henna, Ansigtsmaske, Makeup, Hårstyling, Scrunchie Workshop og meget mere på programmet. Vi serverer lidt snacks og lækre drinks. Prisen for det hele er 30 kr. "Girls only" Tilmeld dig på hjemmesiden eller i aftenkontoret.
Showoff 2020 banner fb
Show Off
Lørdag d. 28.03.2020 kl. 12 - 17 danner Ungdomsskolen rammen omkring årets Show Off. Skal du/I være med? Det bliver en dag , hvor ungdomsskolens hold og hold fra andre ungdomsskoler i Danmark kan vise hvad de har lavet i sæsonen. Caféen har åben og sørger for hygge og madholdenen laver noget lækkert mad i løbet af dagen. Tag gerne familie og venner med når du/I skal vise hvad i har øvet jer på.
Banner fb_skitur_2020
Ski og brætspilstur til Vallåsen
Røde kinder, trætte ben, brætspil, hygge og bål i pejsen i hytten Vi bor i vores hytte i Knäred, hvor du kan slappe af foran pejsen med brætspil, skønt kammeratskab og bål i vintermørket efter en god lang dag på skipisten - turen er nemlig både for jer der vil stå på ski og jer der bare vil hygge i hytten. Fra fredag inden vinterferien og hjem igen mandag aften i ferien.
US Events_banner fb
US - Events
US- Events er for dig der gerne vil planlægge og udføre Events på Ungdomsskolen i samarbejde med Sandra fra Caféen. Hvis du vil være med på holdet skal du skrive en motiveret ansøgning til sse37@helsingor.dk :) Ved spørgsmål kan du ringe til Sandra på 41868004.
Aalborg-banner-fb
Aalborg musikfestival
Ungdomsringens musikfestival 2020
 


Senest opdateret 04.09.2019 08:30 af CVH