Gå til sideindhold
HOLD  /  EVENTS & REJSER 

EVENTS & REJSER

Berlin i Påsken
Tag med Ungdomsskolen til Berlin og omegn. Vi skal besøge Berlin, Potsdam og lave en masse sjove aktiviteter sammen med unge fra Tyskland.
Break - Vinterworkshop
Kom og prøv at danse break på Ungdomsskolen! Har du hørt om break og synes det lyder fedt, eller måske er du nysgerrig på hvad det er, så kan du prøve det af på Ungdomsskolen med underviser Anna, som lige nu er den kvindelige Danmarksmester for break. Til workshop kommer vi til at arbejde med rytme og forskellige basics indenfor break. Det er for eksempel forskellige trin i toprock og footwork, samt forskellige freezes og basic powermoves. Break er en dansestil med mange udtryk og der er plads til alle!
Klatretur til Sverige
Går du på Ungdomsskolens klatrehold og vil du gerne ud og klatre i rigtige bjerge?! Så skal du tilmelde dig denne tur!
Lego House Tur
Turen er for unge der går på Lego Hyg og Byg holdet! Vi mødes kl. 08:00 foran Tibberupskolen og kører i Ungdomsskolens Minibus. Turen koster 300 kr. - Det er adgangsbilletten og lidt til kørsel :) Husk lidt penge til mad/drikke derover eller tag en madpakke med.
Neon Fest
Ungdomsskolens Sæson afsluttes med et brag af en Fest. Kom til Neon Fest med Wipeout Sweeper, DJ Santi, Pimp din makeup med UV effekt, 360 graders video selfie camera, Slappuk - Crazy light, Snackbar, Konkurrencer m. præmier og mere! Dato: 15.03.2024 Tid: 19 - 22 Pris: 50 kr. Du SKAL tilmelde dig på forhånd! Festen er for alle der er gået på et Ungdomsskolehold i sæson 23/24!!!
Producer/Sangskriver - Vinterworkshop
Vil du gerne skrive, synge og producere sange? På Ungdomsskolen kan du med hjælp fra professionel sangskriver og producer, Emil Sebastian Birch, skrive, indspille og producere din egen musik. Om det er gang nummer 1 eller 1000, du laver musik, og om du er til pop, hip-hop eller rock, tilbyder workshoppen fordybelse, sparring, udfordringer og et personligt, færdigt produkt, du kan tage med hjem.
Skate - Vinterworkshop
Vil du bare gerne skate og mangler det rigtige sted og én der lige kan vise dig et par tricks? Kom til Vinterworkshop på i Ungdomsskolens Skaterhal og lære nye skills, tricks og være en del af et super nice fællesskab.
Skitur uge 7 Østrig
Tag med Ungdomsskolen på skitur i uge 7! Turen er både for begyndere og øvede. Har du ikke stået på ski før, sørger vi for, at du får den undervisning, der skal til, for at du kan komme sikkert rundt på pisterne (det vil sige svinge og stoppe, når du gerne vil!).
Smykke & Hygge - Vinterworkshop
Her kan du lære forskellige teknikker og på den måde skabe dine egne helt unikke smykker. vi har et stort udvalg af gode materialer, som du kan bruge til at skabe præcis det smykke du ønsker. Konceptet er meget stille og rolig med plads til en masse hygge og snakkeri. Her er der plads til alle.
Tekstiltryk - vinterworkshop
Vil du booste dit klædeskab med nogle fede, unikke design, så kom til Vinter workshop, hvor du får mulighed for at designe dine egne tryk, som trykkes på dit eget tøj. Du vil blive guidet til at design dine egne tryk, som bliver skåret ud på vores cutter og trykt via varme presser. Der vil være en mulepose til hver, men tag eget tøj med udover det. Vinterworkshops er for dig der er 15 plus.

Berlin i påsken

I samarbejde med Youthcamp Wildau sendte Ungdomsskolen godt 40 unge afsted til Berlin i påsken 2022. De unge deltog i en række workshops, sammen med tyske unge, med bl.a. dans, musik, kunst, mad og skate på programmet. Filmen her er lavet af de unge.
*
Denne video kan ikke vises da du ikke har accepteret cookies for markedsføring.
Klik her for at ændre dette

Afslutningsfesten 2022Senest opdateret 06.06.2023 08:38 af CVH