FRITID  /  EVENTS & REJSER 

EVENTS & REJSER

 
berlin
Berlin
Nu har du mulighed for at komme med Ungdomsskolen på tur til Berlin. Vi skal på sightseeing, design-marked, shopping, opleve Berlins spændende historie og meget mere. Nogle uger før turen vil der være et planlægnings-møde hvor DU kan være med til at præge turen. Se det vedhæftede dokument for hvordan turen kan komme til at se ud. Corona-forbehold: Vi kan blive nødt til at aflyse turen, hvis rejsevejledningerne ikke giver os lov til at rejse til Tyskland.
Banner FB_UGE 26
Berlin -Sommercamp 2021
Oplev Berlin sammen med dine venner på en ny måde. Dagene vil være opdelt i workshops (dans, mad, kunst og musik), ture til Berlin, fritid og sjove aktiviteter. Ugen afsluttes med en fest. I vil opleve Berlin på egen hånd sammen med tyske unge, besøge spændende og betydningfulde steder i Berlin, shopping og meget mere.
eventholdet
Eventhold - Helsingør
Eventholdet er for dig, der gerne vil være med til at planlægge og udføre events på Ungdomsskolen sammen med Sandra fra Caféen. Kom med dine idéer til nye events og vær med til at arrangere de events, der er i Ungdomsskolen i forvejen, som f.eks. Halloween, fester og jul.
friluftsliv_ny
Friluftsliv og vandring
Har du set "Alene i Vildmarken", og er du vild med friluftsliv? Så kom med på denne tur, hvor vi tager til Sydfyn for at være "sammen i vildmarken". Vi kommer til at overnatte i enkeltmandstelte. På turen har vi fokus på basale frilufts-færdigheder og komforten ved at være i naturen.
kano
Kano og bushcraft
Kom med på dette korte kano og bushcraft-forløb, hvor du vil lære alt fra at kunne mestre en kano, hvordan du pakker bedst, laver bål, sætter en god lejr op, og hvad der skal til for at være på tur. Vi har undervisning torsdag d. 17/9 og 24/9 og tager på kanotur lørdag d. 26/9 til søndag d. 27/9.
skitur
Skitur uge 7
Tag med Ungdomsskolen på skitur til Branäs i Sverige i uge 7! Turen er både for begyndere og øvede. Har du ikke stået på ski før, sørger vi for, at du får den undervisning, der skal til, for at du kan komme sikkert rundt på pisterne (det vil sige svinge og stoppe når du gerne vil!) Corona-forbehold: vi følger Udenrigsministeriets anbefalinger og kan være nødt til at aflyse turen, hvis rejsevejledningerne ikke giver os lov til at tage til Sverige.
vandretur
Vandretur i Norges Vildmark
Turen går til Dovrefjell på denne 5-dages vandretur, hvor vi kommer til at opleve bjerget Snøhetta (2286 m.o.h.) helt tæt på. Vi vil i løbet af turen begive os rundt om det storslåede bjerg, for til sidst at bestige bjerget og nyde den formidable udsigt ud over fjeldet. Selve området er temmelig øde og der er endda mulighed for at kunne støde på både vilde moskusokser og rensdyr. Corona-forbehold: Vi kan blive nødt til at aflyse turen, hvis rejsevejledningerne ikke tillader os at tage til Norge.
vintervandre
Vintervandretur Gribskov
Denne tur er for dig, der ønsker at prøve kræfter med friluftsliv om vinteren. Turens fokus omhandler de udfordringer, som opstår ved at vandre om vinteren – både i form af kulde og mørke. Turen kommer til at foregå i Gribskov og omegn, som byder på flotte skovområder og udsigter over Esrum sø. Vi mødes to gange inden på Ungdomsskolen og forbereder turen.
 


Senest opdateret 02.06.2020 17:14 af CVH