FRITID  /  EVENTS & REJSER

EVENTS & REJSER

Event Maker
Eventholdet er for dig, der gerne vil være med til at planlægge og udføre events på Ungdomsskolen sammen med Sandra fra Caféen. Kom med dine idéer til nye events og vær med til at arrangere de events, der er i Ungdomsskolen i forvejen, som f.eks. Halloween, fester og jul.
Skitur uge 7
Tag med Ungdomsskolen på skitur til Branäs i Sverige i uge 7! Turen er både for begyndere og øvede. Har du ikke stået på ski før, sørger vi for, at du får den undervisning, der skal til, for at du kan komme sikkert rundt på pisterne (det vil sige svinge og stoppe, når du gerne vil!)
Summer Party
Summer Party intro fest for alle 7. og 8. klasse-elever i Helsingør Kommune på Rasmus Knudsens vej 52. Du behøver ikke at være tilmeldt et hold for at være med. De første 150 der kommer til festen får en Hawaii-blomsterkrans. Prisen er 50 kr. betales ved tilmelding eller i døren.

Berlin i påsken

I samarbejde med Youthcamp Wildau sendte Ungdomsskolen godt 40 unge afsted til Berlin i påsken 2022. De unge deltog i en række workshops, sammen med tyske unge, med bl.a. dans, musik, kunst, mad og skate på programmet. Filmen her er lavet af de unge.
Klik her for at ændre dette

Afslutningsfesten 2022

Senest opdateret 24.05.2022 14:50 af CVH