FRITID  /  EVENTS & REJSER 

EVENTS & REJSER

 
berlin
Berlin
Nu har du mulighed for at komme med Ungdomsskolen på tur til Berlin. Den tyske hovedstad er en spændende storby, hvor der venter en masse oplevelser for dig og dine venner. I skal på sightseeing, design-marked, shopping, opleve Berlins spændende historie og meget mere. Nogle uger før turen vil der være et planlægnings-møde hvor DU kan være med til at præge turen. Se det vedhæftede dokument for hvordan turen kan komme til at se ud.
eventholdet
Eventhold - Helsingør
Eventholdet er for dig, der gerne vil være med til at planlægge og udføre events på Ungdomsskolen sammen med Sandra fra Caféen. Kom med dine idéer til nye events og vær med til at arrangere de events, der er i Ungdomsskolen i forvejen, som f.eks. Halloween, fester og jul.
friluftsliv
Friluftsliv og vandring i Sverige
Har du set "Alene i Vildmarken", og er du vild med friluftsliv? Så kom med på denne tur, hvor vi tager til Sverige for at være "sammen i vildmarken". Vi kommer både til at være ved en hytte og overnatte i telt. På turen har vi fokus på basale frilufts-færdigheder og komforten ved at være i naturen.
kano
Kano og bushcraft
Kom med på dette korte kano og bushcraft-forløb, hvor du vil lære alt fra at kunne mestre en kano, hvordan du pakker bedst, laver bål, sætter en god lejr op, og hvad der skal til for at være på tur. Vi har undervisning onsdag d. 9/9, 16/9 og 23/9 og tager på kanotur lørdag d. 26/9 til søndag d. 27/9.
legoleague
Lego League eventhold - Espergærde
Vil du være med til at stå for årets Lego League finale? På dette hold lærer du at planlægge og gennemføre større events. Vi skal arbejde med alt fra lyd, lys og sceneteknik til idéudvikling, projektledelse, pr og kommunikation. Omdrejningspunktet er den store Lego League finale lørdag d. 7. november 2020, hvor alle 7. klasser i kommunen og mange andre deltager.
vandretur
Vandretur i Norges Vildmark
Turen går til Dovrefjell på denne 5-dages vandretur, hvor vi kommer til at opleve bjerget Snøhetta (2286 m.o.h.) helt tæt på. Vi vil i løbet af turen begive os rundt om det storslåede bjerg, for til sidst at bestige bjerget og nyde den formidable udsigt ud over fjeldet. Selve området er temmelig øde og vi kommer højst sandsynligt til at kunne bevæge os afsted i naturens fred og ro uden de store forstyrrelser. Der er endda mulighed for at kunne støde på både vilde moskusokser og rensdyr.
vintervandre
Vintervandretur Gribskov
Denne tur er for dig, der ønsker at prøve kræfter med friluftsliv om vinteren. Turens fokus omhandler de udfordringer, som opstår ved at vandre om vinteren – både i form af kulde og mørke. Turen kommer til at foregå i Gribskov og omegn, som byder på flotte skovområder og udsigter over Esrum sø. Vi mødes to gange inden på Ungdomsskolen og forbereder turen.
 


Senest opdateret 02.06.2020 17:14 af CVH