HOLD  /  EVENTS & TURE 
EVENTS & TURE
 

parkour
Airtrixx
Kom med til Airtrix. Vi mødes på Helsingør Station kl. 16:00 og er hjemme igen ca. 21:30. Sammen er det sjovere :)
Berlin
Berlin, kultur og sprog - efterår
Nu har du mulighed for en tur til Berlin med Ungdomsskolen. Berlin er en spændende storby, hvor der venter en masse oplevelser for dig og dine venner. Du/I skal på sightseeing, design-marked, shopping, opleve Berlins spændende historie og meget mere.
berlin_2019_facebook
Berlin, kultur og sprog - forår
Nu har du mulighed for en tur til Berlin med Ungdomsskolen. Berlin er en spændende storby, hvor der venter en masse oplevelser for dig og dine venner. Du/I skal på sightseeing, design-marked, shopping, opleve Berlins spændende historie og meget mere.

events_og_ture_brugudfordringen
Brug udfordringen
Brug udfordringen er et samarbejde mellem Ungdomsskolen og Byskolens ordblindegruppe, 7 kl. Forløbet består at 3 undervisningsgange/ udfordringer inden jul, og igen et antal gange til foråret.
VR-overnatning01
Café VR Overnatning
Caféen invitere til en VR overnatning for jer der har gået på et hold i denne sæson. Kom og spil, dyst og hyg med dine venner omkring Virtual Reality. Tag dit eget udstyr med eller spil på Caféens - det er op til dig! Der er sørget for aftensmad, morgenmad, snacks og drikkelse. Prisen for hele arrangementet er 50 kr.
beviser_dykning_kattegatcentret
Dykkertur til Kattegatcentret
Turen er for dykkerholdet på Ungdomsskolen. Prisen er 755 kr., der dækker selve arrangementet i Kattegatcentret, inkl. udstyr.

Festen
FESTEN
Kom til Årets Fest på Ungdomsskolen. DJ Baker lægger fed musik på, så der er rig mulighed for at svinge danse hoften. Speciale Guest er BRO, som giver koncert og efterfølgende Selfies. Festen er for alle der har meldt sig til hold i denne sæson samt alle 7. klasser. Festen er gratis hvis du kommer forbi Ungdomsskolen til livetilmeldingen mandag til onsdag kl. 18.15 - 21.30 og får dit armbånd. Uden armbånd kan du stadig komme til festen ved at betale 20 kr. (kontant, mobile-pay) i indgangen.
fb_halloweenhauntedhouse_begivenhed
Halloween
Kom til Halloween på Helsingør Ungdomsskole fredag d 2/11-2018 til gys, gru og med Haunted House på HU
HALLOWEEN_facebook_event
Halloween i Tivoli
Kom med når vi tager til Halloween i Tivoli d. 26/10 - 2018. Vi mødes på Helsingør Station kl. 15:00 og tager toget til Hovedbanegården. PRIS: 195 kr. Det er inklusive transport, indgang og turpas :) Tilmeld dig på www.ungdomsskolen.com eller i aftenkontoret. Vi spiser sammen der inde så tag enten madpakker eller penge med til mad. Vi er retur i Helsingør ca. 22:30.

fb_begivenhed_isdisco19
ID - IS DISCO
Tag med til Gentofte Skøjtehal og skøjte til Disco -lyd og -lys. Vi har vores eget lokale hvor vi kan være sammen når der er brug for en pause. Medbring gerne egen mad - dog ingen drikkevarer, de skal købes i kiosken. Mødetid: 17:30. Mødested: Helsingør Ungdomsskole. Vi er tilbage i Helsingør ca. 23:00. Vi glæder os til at have det sjovt på isen sammen med jer.
fb_juleshoppetur_begivenhed
Juleshopping
Tage med Ungdomsskolen på Juleshopping til Fields. Det sker Lørdag d. 24.11.2019. Vi mødes kl. 11:00 på Helsingør Station. Tilmed dig i Aftenkontoret eller på vores hjemmeside www.ungdomsskolen.com
events_og_ture_klatretur Sverige
Klatretur Sverige Lørdag d. 4. maj
Lørdag d. 4. maj tager vi på klatretur til Sverige. Turen er for alle fra klatreholdene. Afgang fra Ungdomsskolen kl. 8 og hjemme til sen aftensmad. Pris 150 kr. Medbring en stor madpakke, der skal holde hele dagen, samt lommepenge til is og guf.

sport_action_klatreturfrankrig
Klatretur til Frankrig
Vi afholder traditionen tro klatretur til de franske alper første uge af sommerferien. Turen er for alle på vores klatrehold, men også for andre interesserede. Der er begrænsede pladser, så skynd dig, hvis du vil være sikker på at komme med.
fb_begivenhed_lan19
LAN
Der vil i løbet af weekenden være en masse fede events man kan deltage i, vi har bla. Turneringer i CS:GO, 5v5, wingman, aimmap, Fortnite, Overwatch og LOL. Du vil kunne komme til at spille på en stor scene hvor kampene bliver vist på storskærm med kommentatorer på. Så du kan prøve at spille som en rigtig prof.
events_og_ture_lanhillerod
LAN Hillerød
LAN i Hillerød hos HLParty torsdag d. 18/4 og fredag d. 19/4

Laserdome og t-shirts
Lukket tur for de to Overwatchhold: Surdej og Castyl til Helsingborg samt udlevering af t-shirts. Betalingen dækker Færge, Laserdome, forsikring og egenbetaling til t-shirts. Afgang fra Helsingør Station kl. 16.30.
showoff2019
Show Off - Ungdomsskolernes festival d. 6. april 2019
Show off – Ungdomsskolernes festival - 6.april 2019 kl 12-17 Fem, flyvende, flotte timer, hvor vi tilbyder: Show off af alt, der kan vises frem på en scene (teater, drama, musical, sang, musik, kor, dans, film, stage fight) •Flotte venues med lækkert lys •Sjove battles ungdomsskolerne imellem. Bla. human bordfodbold •Lækker hjemmelavet mad •Konkurrence Sammen er det sjovere
fb_event_showoffmadhold
SHOW OFF MADHOLD
Vi har brug for dig til at sørge for at SHOW OFF dagen bliver rigtig god, med teater, musik, dans, sang - og skøn mad til alle vores deltagere.

fb_begivenhed_ski19
Skitur til Vallåsen
Røde kinder, trætte ben, brætspil, hygge og bål i pejsen i hytten Vi bor i vores hytte i Knäred, hvor du kan slappe af foran pejsen med brætspil, skønt kammeratskab og bål i vintermørket efter en god lang dag på skipisten. Fra fredag inden vinterferien og hjem igen mandag aften i ferien. DATO: 8. - 11. februar 2019
vinterturtivoli
Tivoli - vintertur
Fredag d. 22.02.2019 tager vi i Tivoli. Vi mødes kl. 16:00 på Helsingør station og tager toget til Hovedbanegården. Vi er tilbage i Helsingør Station ca. 23:00 Tilmelding i aftenkontoret eller her på hjemmesiden. Prisen er 195 kr. for transport, indgang og turpas. Du skal enten medbringe madpakke eller penge til mad.
musik_scene_YARD19
YARD SHOW 19
...med fælles afgang fra Helsingør Station. D. 11 April spiller vores eget band ''That's Nice'' til YARD SHOW 2019 på BETA 2300 på Amager i København. Vi kunne tænke os at have DIG med som publikum. Turen er gratis, og vi tager offentligt transport derind fra Helsingør st. ca. kl. 16:30 - og selvfølgelig tilbage igen. Koncerten slutter først 22:00, så du skal forvente at være hjemme ret sent. Hvis du har spørgsmål, så kontakt Kostas i musikkælderen.

ålborg_facebook_event
Aalborg Musikfestival
Kom med til Ungdomsringens Musikfestival på Nordkraft i Aalborg Her vil der være fuld kog på ungdomsfestival-stemningen og der vil som altid være en lang række bands fra hele landet som stiller op og fyrer den af. Ungdomsringens Musikfestival er DKs største festival for fritids- ungdomsklub og ungdomsskolebands. Sceneinfo: Alle scener er professionelt udstyret og bemandet af professionelle lyd- og lysfolk. Vi gør alt, hvad vi kan for at give deltagere den bedste, sjoveste og tryggeste oplevelse.
ålborg_facebook_event_reunion
Aalborg reunion
Reunion for alle som har været med til Aalborg musikfestival, men alle musik- og danse elever er også meget velkommen. Det bliver hygge med hygge på - film på storskærm, jam, karaoke, Fifa turnering - og alt andet vi i fælleskabet finder på. Vi overnatter fra fredag til lørdag morgen, hvor der er morgenmad - men hvis du vil hjem fredag aften er det også ok :) Mange hilsner, Kostas
 


Senest opdateret 28.05.2019 12:44 af CVH