HOLD  /  EVENTS & TURE
EVENTS & TURE

fb_begivenhed_adventure19
Adventure Challenge Tour
Outdoor/Adventure forløb med tre undervisningsgange på Helsingør Ungdomsskole, hvor du introduceres til og trænes i en række adventure-discipliner. Som afslutning på forløbet gennemfører du Adventure Tour 2019.
Berlin, kultur og sprog - efterår
Nu har du mulighed for en tur til Berlin med Ungdomsskolen. Berlin er en spændende storby, hvor der venter en masse oplevelser for dig og dine venner. Du/I skal på sightseeing, design-marked, shopping, opleve Berlins spændende historie og meget mere.
berlin_2019_facebook
Berlin, kultur og sprog - forår

events_og_ture_brugudfordringen
Brug udfordringen
Brug udfordringen er et samarbejde mellem Ungdomsskolen og Byskolens ordblindegruppe, 7 kl. Forløbet består at 3 undervisningsgange/ udfordringer inden jul, og igen et antal gange til foråret.
Festen
FESTEN
Kom til Årets Fest på Ungdomsskolen. DJ Baker lægger fed musik på, så der er rig mulighed for at svinge danse hoften. Speciale Guest er BRO, som giver koncert og efterfølgende Selfies. Festen er for alle der har meldt sig til hold i denne sæson samt alle 7. klasser. Festen er gratis hvis du kommer forbi Ungdomsskolen til livetilmeldingen mandag til onsdag kl. 18.15 - 21.30 og får dit armbånd. Uden armbånd kan du stadig komme til festen ved at betale 20 kr. (kontant, mobile-pay) i indgangen.
Fredags Café
Kom og hyg i fredags caféen! Lav mad og spis sammen. Film, hal, spil, karaoke og meget mere... Alle skal tilmelde sig. Hvis du vil spise med, skal du betale 20,- kr. ved tilmelding.

fb_halloweenhauntedhouse_begivenhed
Halloween
Kom til Halloween på Helsingør Ungdomsskole fredag d 2/11-2018 til gys, gru og med Haunted House på HU
Klatretur til Frankrig
Vi afholder traditionen tro klatretur til de franske alper første uge af sommerferien. Turen er for alle på vores klatrehold, men også for andre interesserede. Der er begrænsede pladser, så skynd dig, hvis du vil være sikker på at komme med.
fb_begivenhed_lan19
LAN
Der vil i løbet af weekenden være en masse fede events man kan deltage i, vi har bla. Turneringer i CS:GO, 5v5, wingman, aimmap, Fortnite, Overwatch og LOL. Du vil kunne komme til at spille på en stor scene hvor kampene bliver vist på storskærm med kommentatorer på. Så du kan prøve at spille som en rigtig prof.

MTV Dance overnatning
events_og_ture_pigecamp
Pige Camp
Piger - her er campen, I ikke må gå glip af! 3 fulde døgn i det bedste selskab med 13 andre skønne tøser og masser af supergode oplevelser og hygge i vores fantastiske hytte i Sydsverige.
showoff2019
Show Off - Ungdomsskolernes festival d. 6. april 2019
Show off – Ungdomsskole edition - 6.april 2019 kl 12-17 Fem, flyvende, flotte timer, hvor vi tilbyder: Show off af alt, der kan vises frem på en scene (teater, drama, musical, impro, sang, musik, kor, dans, cirkus, gøgl) •Flotte venues med lækkert lys •Garanti for at komme på scenen mindst to gange •Sjove battles ungdomsskolerne imellem. Bla. human bordfodbold •Fotobooth–få en plakat med hjem af dit hold •Lækker hjemmelavet mad •Sjove workshops – for hjerte, hænder og fødder Sammen er det sjovere

fb_begivenhed_ski19
Skitur til Vallåsen
Røde kinder, trætte ben, brætspil, hygge og bål i pejsen i hytten Vi bor i vores hytte i Knäred, hvor du kan slappe af foran pejsen med brætspil, skønt kammeratskab og bål i vintermørket efter en god lang dag på skipisten. Fra fredag inden vinterferien og hjem igen mandag aften i ferien. DATO: 8. - 11. februar 2019
vinterturtivoli
Tivoli - vintertur
Fredag d. 22.02.2019 tager vi i Tivoli. Vi mødes kl. 16:00 på Helsingør station og tager toget til Hovedbanegården. Vi er tilbage i Helsingør Station ca. 23:00 Tilmelding i aftenkontoret eller her på hjemmesiden. Prisen er 195 kr. for transport, indgang og turpas. Du skal enten medbringe madpakke eller penge til mad.
ålborg_facebook_event
Aalborg Musikfestival
Kom med til Ungdomsringens Musikfestival på Nordkraft i Aalborg Her vil der være fuld kog på ungdomsfestival-stemningen og der vil som altid være en lang række bands fra hele landet som stiller op og fyrer den af. Ungdomsringens Musikfestival er DKs største festival for fritids- ungdomsklub og ungdomsskolebands. Sceneinfo: Alle scener er professionelt udstyret og bemandet af professionelle lyd- og lysfolk. Vi gør alt, hvad vi kan for at give deltagere den bedste, sjoveste og tryggeste oplevelse.

ålborg_facebook_event_reunion
Aalborg reunion
Reunion for alle som har været med til Aalborg musikfestival, men alle musik- og danse elever er også meget velkommen. Det bliver hygge med hygge på - film på storskærm, jam, karaoke, Fifa turnering - og alt andet vi i fælleskabet finder på. Vi overnatter fra fredag til lørdag morgen, hvor der er morgenmad - men hvis du vil hjem fredag aften er det også ok :) Mange hilsner, Kostas

Senest opdateret 08.11.2018 10:15 af CVH