Gå til sideindhold
FRITID  /  EVENTS & REJSER 

EVENTS & REJSER

Event Maker
Eventholdet er for dig, der gerne vil være med til at planlægge og udføre events på Ungdomsskolen sammen med Sandra fra Caféen. Kom med dine idéer til nye events og vær med til at arrangere de events, der er i Ungdomsskolen i forvejen, som f.eks. Halloween, fester og jul.
Finders Keepers
Tag med til designmarked, hvor Danmarks kreative designere, fotografer og andre skabere, sælger og udstiller deres produkter. Finders Keepers er et marked, hvor alle kan søge om at deltage, og der vil være masser af inspiration til egne produkter, samtidig med at man kan se, hvordan man kan lave ting, der kan sælges, hvis man ønsker det en dag.
Klatretur til Frankrig Uge 26
Nu er det muligt at tilmelde dig klatreturen til de franske alper i den første uge i skolernes sommerferie. Turen er KUN for dem der er gået på Ungdomsskolens klatrehold!
Skatetur til Ølsted Skatehal
Skatetur for dem der er tilmeldt skate! Turen går til Ølsted skatehal Onsdag d. 15.03.2023. Vi mødes kl. 17:45 ved Ungdomsskolen i Helsingør og er retur i Helsingør kl. 21:15. Turen er gratis!
Skitur uge 7
Tag med Ungdomsskolen på skitur til Branäs i Sverige i uge 7! Turen er både for begyndere og øvede. Har du ikke stået på ski før, sørger vi for, at du får den undervisning, der skal til, for at du kan komme sikkert rundt på pisterne (det vil sige svinge og stoppe, når du gerne vil!)
Studietur 2023 for 10.
Turen går til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by med 71.698 indbyggere. Esbjerg ligger i Sydvestjylland. Vi tager afsted 20 marts og er retur 24 marts 2023. Vi glæder os til 4 skønne dage i Esbjerg, byen med verdens største vindmøllehavn. I Esbjerg bliver man budt velkommen af kæmpeskulpturen Mennesket ved Havet. Prisen inkluderer: Transport til og fra Esbjerg 4 overnatninger på Danhostel Morgenmad med mulighed for at smøre madpakke til frokost Aftensmad Billetter til div. arrangementer

Berlin i påsken

I samarbejde med Youthcamp Wildau sendte Ungdomsskolen godt 40 unge afsted til Berlin i påsken 2022. De unge deltog i en række workshops, sammen med tyske unge, med bl.a. dans, musik, kunst, mad og skate på programmet. Filmen her er lavet af de unge.
*
Denne video kan ikke vises da du ikke har accepteret cookies for markedsføring.
Klik her for at ændre dette

Afslutningsfesten 2022Senest opdateret 27.10.2022 13:55 af MB