Gå til sideindhold
FRITID  /  EVENTS & REJSER 

EVENTS & REJSER

Berlin - forårscamp
Oplev Berlin sammen med dine venner på en ny måde. Dagene vil være opdelt i workshops (dans, mad, kunst og musik), ture til Berlin, fritid og sjove aktiviteter. Ugen afsluttes med en fest. I vil opleve Berlin på egen hånd sammen med tyske unge, besøge spændende og betydningfulde steder i Berlin, få mulighed for shopping og meget mere.
Eventholdet i Helsingør - Helsingør
Eventholdet er for dig, der gerne vil være med til at planlægge og udføre events på Ungdomsskolen sammen med Sandra fra Caféen. Kom med dine idéer til nye events og vær med til at arrangere de events, der er i Ungdomsskolen i forvejen, som f.eks. Halloween, fester og jul.
Lego League Eventhold - Espergærde
Vil du være med til at stå for årets Lego League-finale? På dette hold lærer du at planlægge og gennemføre større events. Vi skal arbejde med alt fra lyd, lys og sceneteknik til idéudvikling, projektledelse, PR & kommunikation. Omdrejningspunktet er den store Lego League-finale til efteråret, hvor alle 7. klasser i kommunen og mange andre deltager.
Rå Festival
På RÅ Festival kan du deltage i workshops skabt af unge, og du kan møde andre unge kunst- og kulturinteresserede fra 9 kommuner på Sjælland. Du får både mulighed for at prøve forskellige kunstarter, og du kan også bare lade dig inspirere af andre unge, der arbejder med design, kunst, musik, film, streetart, poesi samt andre kunst- og kulturprojekter. Programmet består af workshops i værftshallerne, festlig middag, alkoholfri fest og overnatning på Ungdomsskolen samt fælles opsamling om søndagen.
Skitur uge 7
Tag med Ungdomsskolen på skitur til Branäs i Sverige i uge 7! Turen er både for begyndere og øvede. Har du ikke stået på ski før, sørger vi for, at du får den undervisning, der skal til, for at du kan komme sikkert rundt på pisterne (det vil sige svinge og stoppe, når du gerne vil!)
Ungdomsringens Musikfestival - Aalborg
Tag med til Ungdomsringens musikfestival i Aalborg i starten af 2022. Her vil der være fuld kog på ungdomsfestival-stemningen og der vil som altid være en lang række bands fra hele landet som stiller op og fyrer den af. Ungdomsringens Musikfestival er DKs største festival for fritids- ungdomsklub og ungdomsskolebands.


Senest opdateret 02.06.2020 17:14 af CVH