Gå til sideindhold
FRITID  /  EVENTS & REJSER 

EVENTS & REJSER

Event Maker
Eventholdet er for dig, der gerne vil være med til at planlægge og udføre events på Ungdomsskolen sammen med Sandra fra Caféen. Kom med dine idéer til nye events og vær med til at arrangere de events, der er i Ungdomsskolen i forvejen, som f.eks. Halloween, fester og jul.
mp:H Street Festival
Tilmeld dig 3 dage med de fedeste Street aktiviteter i og omkring Multiparken. Du kan vælge mellem: Parkour, Skate, Løbehjul, Dance, Streetfood, Graffiti og Calisthenics. Når du tilmelder dig skal du i kommentarfeltet nævne den aktivitet du gerne vil på. Alle aktiviteter ligger mellem kl. 15 og 18. 18:00 Spiser vi mad sammen, som Streetfood holdet har lavet. Torsdag d. 31.06.2022 er der Street Festival Dagen med koncerter, opvisninger og meget mere! DET ER GRATIS!!!
Skitur uge 7
Tag med Ungdomsskolen på skitur til Branäs i Sverige i uge 7! Turen er både for begyndere og øvede. Har du ikke stået på ski før, sørger vi for, at du får den undervisning, der skal til, for at du kan komme sikkert rundt på pisterne (det vil sige svinge og stoppe, når du gerne vil!)

Berlin i påsken

I samarbejde med Youthcamp Wildau sendte Ungdomsskolen godt 40 unge afsted til Berlin i påsken 2022. De unge deltog i en række workshops, sammen med tyske unge, med bl.a. dans, musik, kunst, mad og skate på programmet. Filmen her er lavet af de unge.
*
Denne video kan ikke vises da du ikke har accepteret cookies for markedsføring.
Klik her for at ændre dette

Afslutningsfesten 2022Senest opdateret 24.05.2022 14:50 af CVH