Gå til sideindhold
HOLD  /  EVENTS & REJSER 

EVENTS & REJSER

7. klasse Introfest
7. klasse Introfest
Tilmeld dig årets Introfest for alle 7. klasser i Helsingør Kommune. Glæd dig til en kæmpe sommerfest, hvor der er DJ, snackbar, aktiviteter, konkurrencer, karaoke og meget mere.
Dykkertur - Helsingør
Dykkertur - Helsingør
Holdet er for dig, der har deltaget i Ungdomsskolens dykkerkursus. Vi skal sejle til Sverige, hvor du får mulighed for at dykke i Johannes L.-vraget, som ligger på 0,5 - 8 meters dybde. Turen koster 250 kr. ved tilmeldingen, og der er kun 10 pladser.
Internationale Unge Udvekslinger
Internationale Unge Udvekslinger
Holdet er for dig, der gerne vil møde unge fra andre lande - enten her i Danmark eller på rejser, vi arrangerer i Europa. Hvis du tilmelder dig, får du at vide, når vi skal planlægge en international udveksling, og du bliver inviteret med til udviklingsmøder vedrørende de enkelte camps, så du kan være med til at bestemme, hvad der skal ske.
Musikstarter - Helsingør
Musikstarter - Helsingør
LISTEN, LEARN, LIVE Deltag i Musikstarter. Det er for øvede. Og ikke-øvede. Du møder kendte. Semikendte. Og folk på vej - som dig, der vil udforske de rum, musikken åbner. For dig. Og for jer – når I lever jer ind i den.
Skitur uge 7
Skitur uge 7
4 fede skidage i et fedt område i Sverige - Branäs. Der er garanti for sne, og stedet er egnet til både begyndere og øvede. Der er undervisning for dig, der er ny på ski, og for dig, der vil blive bedre. Vi bor i store hytter, hvor vi spiser og hygger sammen, når vi ikke står på pisterne.

Neonfest 2023

Tag med til Berlin i påsken

Skiferie uge 7 25Senest opdateret 11.06.2024 09:31 af CVH