Gå til sideindhold
FRITID  /  EVENTS & REJSER 

EVENTS & REJSER

#Sommercamp - Café
Sommercamp til dig, der gerne vil hygge og være med til de aktiviteter, vi finder på i Caféen. F.eks. bordtennis, Playstation, bål, åben hal, spil og meget mere. Vi spiser aftensmad sammen kl. 18, og torsdag slutter vi af med en lille "fest".
#Sommercamp - E-sport
Hej gamers! Hver dag i sommercampen fra kl. 14-18 vil E-sportslokalet være åbent for jer. Her kan I deltage i konkurrencer, få coaching, eller bare være sammen med noget god gammeldags hyggegaming. Du er velkommen til at tage din eget mus/tastatur/headset med.
#Sommercamp - Keramik
På Sommercampens keramikhold arbejder vi med ler. Der er mulighed for at sidde ved drejebænken og lave enkle støbeforme. Du kan f.eks. lave små skåle og kopper.
#Sommercamp - Klatring
Klatring for dig, der er tilmeldt klatring eller vil prøve kræfter med det. Klatring er teknik, trætte underarme og træning i at mestre den lille angst for at falde, men også fællesskab og glæden ved at gøre det med ligesindede. Underviserne sørger for at lære dig, hvad der skal til for at gøre det sikkert. Vi skal være på Ungdomsskolen, udendørs og i København. Til dig der vil/kan er der en klatretur til Bornholm fra fredag d. 2 til søndag d. 4/7 - HUSK EKSTRA TILMELDING TIL DENNE TUR.
#Sommercamp - Musik og Samspil
I løbet af ugen vil der være rig mulighed for at stemme klaveret, guitaren og lufte stemmen, vi laver nemlig samspil, pop, rock, singer-song, eller hvad du har lyst til. Alle er velkomne, begyndere som øvede. Vi har instrumenter, men du kan også tage dit eget med.
#Sommercamp - Street Core Movement
Prøv ét af Ungdomsskolens nyeste hold på 2 gange 2 timer i Sommercampen. Street Core Movement tilbyder en helt unik træningsform, som hedder calisthenics - sportsgrenen hvor hele kroppen er i bevægelse med fokus på styrke, mobilitet, balance og udstrækning. I calisthenics bruger vi kun vores egen kropsvægt til at lave statiske eller dynamiske øvelser på gulv, high bar, eller ringe. Øvelser som human flag, handstand eller muscle up er de mest kendte øvelser inden for calisthenics.
Berlin - forårscamp
Oplev Berlin sammen med dine venner på en ny måde. Dagene vil være opdelt i workshops (dans, mad, kunst og musik), ture til Berlin, fritid og sjove aktiviteter. Ugen afsluttes med en fest. I vil opleve Berlin på egen hånd sammen med tyske unge, besøge spændende og betydningfulde steder i Berlin, få mulighed for shopping og meget mere.
Eventholdet i Helsingør - Helsingør
Eventholdet er for dig, der gerne vil være med til at planlægge og udføre events på Ungdomsskolen sammen med Sandra fra Caféen. Kom med dine idéer til nye events og vær med til at arrangere de events, der er i Ungdomsskolen i forvejen, som f.eks. Halloween, fester og jul.
Friluftsliv i Sverige
Har du set "Alene i Vildmarken", og er du vild med friluftsliv? Så kom med på denne tur, hvor vi tager til Ungdomsskolens hytte ved Knäred i Sydsverige for at være "sammen i vildmarken". På turen har vi fokus på basale frilufts-færdigheder og komforten ved at være i naturen.
Lego League Eventhold - Espergærde
Vil du være med til at stå for årets Lego League-finale? På dette hold lærer du at planlægge og gennemføre større events. Vi skal arbejde med alt fra lyd, lys og sceneteknik til idéudvikling, projektledelse, PR & kommunikation. Omdrejningspunktet er den store Lego League-finale til efteråret, hvor alle 7. klasser i kommunen og mange andre deltager.
Skitur uge 7
Tag med Ungdomsskolen på skitur til Branäs i Sverige i uge 7! Turen er både for begyndere og øvede. Har du ikke stået på ski før, sørger vi for, at du får den undervisning, der skal til, for at du kan komme sikkert rundt på pisterne (det vil sige svinge og stoppe, når du gerne vil!)
Ungdomsringens Musikfestival - Aalborg
Tag med til Ungdomsringens musikfestival i Aalborg i starten af 2022. Her vil der være fuld kog på ungdomsfestival-stemningen og der vil som altid være en lang række bands fra hele landet som stiller op og fyrer den af. Ungdomsringens Musikfestival er DKs største festival for fritids- ungdomsklub og ungdomsskolebands.


Senest opdateret 02.06.2020 17:14 af CVH