FRITID  /  MUSIK

MUSIK

DJ - Espergærde
Få opfyldt din drøm om, at det er dig, der står bag mixerpulten til klassefesten og styrer musikken. Hvis du brænder for musik, og har lyst til at spille for et dansende publikum, så er DJ-holdet det helt rigtige.
Guitar Mandag - Espergærde
Holdet for dig, der gerne vil kunne spille guitar ved bålet eller tage dit spil endnu videre. Det er lige meget, om du aldrig har haft en guitar i hånden, eller om du allerede har hård hud på fingrene af strengene. Du kan også få undervisning i ukulele eller bas på dette hold.
Guitar Onsdag - Helsingør
Guitar Tirsdag - Helsingør
Producer - Helsingør
Elsker du musik, og drømmer du om at lave din helt egen sang? På dette hold arbejder vi med at producere og indspille et nummer. Vi tager udgangspunkt i din idé og smag inden for musik, så du får et unikt færdigproduceret nummer med hjem. De første par gange vil vi sammen gennemgå øvelser i musikprogrammet Ableton Live, så I kommer godt fra start. Derefter går vi i gang med jeres individuelle sangproduktioner. Du kan tilmelde dig, uanset om du er nybegynder eller øvet.
Producer Øvet- Helsingør
Rap & Beats - Helsingør
Drømmer du om at blive den næste store rapper i DK, eller synes du bare, det kunne være sjovt at lære at rappe sammen med dine venner? så er Rap & Beats stedet for dig! Her lærer du de fundamentale værktøjer til at skrive og fremføre rap.
Rytmisk Klaver - Espergærde
Få en sjov begynderstrategi til at spille klaver med det samme ved at lære at spille dine yndlingssange ved hjælp af enkle grundlæggende akkorder og melodier. Du behøver ikke bruge uendelige timer på at øve på kedelige skalaer og teknik, klassisk musikteori eller blive tvunget til at spille kedelige barnesange, som du ikke har interesse i at spille.
Rytmisk Klaver - Helsingør
Samspil - Espergærde
Kan du spille et eller flere instrumenter, og har du lyst til at spille sammen med andre, der deler din musikalske interesse? Så er samspils-holdet for dig. Det er ikke et krav, at du har spillet i band før, eller at du er en haj på dit instrument. Du skal bare have lyst til at blive en del af fællesskabet.
Samspil Onsdag - Helsingør
Sang Masterclass - Espergærde
På Sang Masterclass får du sangundervisning i fællesskab med andre sangere. På denne måde får du dobbelt op på sangundervisning, da du også lærer en masse ved at se andre blive undervist. Holdets underviser er Sussie, der er uddannet sangcoach på CVI hos Cathrine Sadolin. Sussie er selv gammel elev og sanger fra Ungdomsskolen. Hun synger både i band og kor og og har medvirket på diverse indspilninger.
Sangskriver-workshop i Sverige
Elsker du tekster og ord, og har du en lille spirende forfatter i maven? Spiller du musik, guitar, ukulele, klaver eller noget helt fjerde? Har du svaret ja til bare et af ovenstående spørgsmål, så er Sangskriver Camp noget for dig. Vi skal hygge, skrive, spille og fordybe os sammen, og det sker i vores seje hytte i Sverige. Du kan være bare interesseret, nybegynder eller øvet, guldet ligger i at vi tager rejsen sammen ud i det at skrive sange.
Solosang & Sangteknik - Espergærde
Skal du til audition? Vil du lære at synge? Eller er du øvet sanger, der ønsker at blive endnu bedre? Så meld dig til Solosang & Sangteknik på Ungdomsskolen. I undervisningen tager vi udgangspunkt i dine behov og din egen musiksmag. Du kan få forbedret din sangteknik, dit udtryk og din performance.
Solosang & Sangteknik - Helsingør
Trommer - Helsingør
Hvis du drømmer om at blive trommeslager, er det måske her på Ungdomsskolen, din karriere starter. Her har du i hvert fald muligheden for at få trommeundervisning, hvad enten du er begynder og ønsker at komme godt i gang, eller du er øvet og gerne vil blive bedre.
Ungdomsringens Musikfestival - Aalborg
Tag med til Ungdomsringens musikfestival i Aalborg i starten af 2022. Her vil der være fuld kog på ungdomsfestival-stemningen og der vil som altid være en lang række bands fra hele landet som stiller op og fyrer den af. Ungdomsringens Musikfestival er DKs største festival for fritids- ungdomsklub og ungdomsskolebands.
Øvelokaler - Espergærde
Har I et band, men mangler I et sted at øve? Ungdomsskolen stiller øvelokaler gratis til rådighed for unge i kommunen. Øvelokalerne er indrettet med diverse lydudstyr og instrumenter. For at få egen nøgle skal man betale 250 kr. i depositum.
Øvelokaler - Helsingør

Onlive 25/11 2020

I november 2020 kunne vi ikke være sammen, som vi allerhelst vil, men det afholdt ikke en gruppe unge fra at lave koncert til Kulturnatten. Det foregik bare ONLIVE over instagram/facebook, hvor vi streamede en lækker koncert fra Ungdomsskolen.

Senest opdateret 07.10.2021 10:36 af CVH