HOLD  /  MUSIK & SCENE
MUSIK & SCENE

DJ
Drømmer du om, at det er dig, der står bag mixerpulten og styrer musikken til festen? Brænder du for musik, og har du lyst til at spille for et dansende publikum? Så er DJ-holdet noget for dig.
Guitar - Espergærde mandag
Det er lige meget, om du aldrig har haft en guitar i hånden, eller om du allerede har hård hud på fingrene af strengene? Guitar er lige holdet for dig.
Guitar - Helsingør onsdag
Det er lige meget, om du aldrig har haft en guitar i hånden, eller om du allerede har hård hud på fingrene af strengene. Guitar er lige holdet for dig.

Guitar - Helsingør tirsdag
Det er lige meget om du aldrig har haft en guitar i hånden, eller om du allerede har hård hud på fingrene af strengene. Guitar er lige holdet for dig!
musical
Musical
Musicalholdet er for dig, der drømmer om at stå på scenen og optræde foran et stort publikum, og som kan lide at synge, danse og spille teater. Samtidig bliver du en del af et helt særligt fællesskab.
musical
Musical Rock-weekend
Tilmeld dig til musicalens Rock-weekend her. Husk også at betale. Kun for elever på musical-holdet.

musik_scene_musikkaelderen
Musikmøde - musikkælderen
For alle tilmeldte til musik både i Espergærde og Helsingør, mødes vi i musikkælderen til fælles information og socialt samvær. Vi får besøg af en tidligere ungdomsskoleelev, der vil give et par numre. Kom glad...Hilsen Kostas
producer
PROducer - onsdag
Går du med en masse musik idéer? Er du sangskriver eller DJ? Kunne du tænkte dig at lære, hvordan man producerer musik digitalt?
samspil
Samspil - Helsingør onsdag
Samspilsholdet er for dig, der kan spille et eller flere instrumenter og har lyst til at spille sammen med andre, der deler din musikalske interesse.

samspil
Samspil - Helsingør tirsdag
solosang
Solosang og sangteknik - Espergærde tirsdag
På sangholdet får du mulighed for at udvikle din sangstemme og udforske din musiksmag. Vi arbejder med sangteknik, udtryk, tekstfortolkning, performance og meget andet.
solosang
Solosang og sangteknik - Helsingør torsdag

teaterimpro
Teater og impro
Har du lyst til at spille teater? Vil du gerne blive mere tryg ved at stå på en scene? Og har du lyst til at være med i et fællesskab, hvor vi skriver et teaterstykke? Så er dette holdet for dig.
trommer
Trommer - Espergærde onsdag
Hvis du kunne tænke dig at blive trommeslager, er det måske her din karriere starter. Her har du i hvert fald muligheden for at få trommeundervisning, hvad enten du er begynder og ønsker at komme i gang, eller du er øvet og ønsker at blive bedre.
trommer
Trommer - Helsingør torsdag

ovelokale
Øvelokale band - Espergærde
Alle, der ønsker øvelokale på Røde Gulv i Espergærde, skal melde sig her på dette hold.
ovelokale
Øvelokale band - Helsingør
Alle, der ønsker øvelokale på Ungdomsskolen i Helsingør, skal melde sig her på dette hold.
ålborg_facebook_event
Aalborg Musikfestival
Kom med til Ungdomsringens Musikfestival på Nordkraft i Aalborg Her vil der være fuld kog på ungdomsfestival-stemningen og der vil som altid være en lang række bands fra hele landet som stiller op og fyrer den af. Ungdomsringens Musikfestival er DKs største festival for fritids- ungdomsklub og ungdomsskolebands. Sceneinfo: Alle scener er professionelt udstyret og bemandet af professionelle lyd- og lysfolk. Vi gør alt, hvad vi kan for at give deltagere den bedste, sjoveste og tryggeste oplevelse.

ålborg_facebook_event_reunion
Aalborg reunion
Reunion for alle som har været med til Aalborg musikfestival, men alle musik- og danse elever er også meget velkommen. Det bliver hygge med hygge på - film på storskærm, jam, karaoke, Fifa turnering - og alt andet vi i fælleskabet finder på. Vi overnatter fra fredag til lørdag morgen, hvor der er morgenmad - men hvis du vil hjem fredag aften er det også ok :) Mange hilsner, Kostas

Senest opdateret 15.08.2018 13:37 af APA