FRITID  /  MUSIK & SCENE

MUSIK & SCENE

diy
DIY-musik-management - Helsingør
Hvordan kommer man ud til spillesteder, magasiner og musikanmeldere? Kom og bliv klogere på booking, management, pressetekster samt fonds- og legatansøgninger.
dj
DJ - Espergærde
Få opfyldt din drøm om, at det er dig, der står bag mixerpulten til klassefesten og styrer musikken. Hvis du brænder for musik, og har lyst til at spille for et dansende publikum, så er DJ-holdet det helt rigtige.
Guitar (ukulele, bas) mandag - Espergærde
Holdet for dig, der gerne vil kunne spille guitar ved bålet eller tage dit spil endnu videre. Det er lige meget, om du aldrig har haft en guitar i hånden, eller om du allerede har hård hud på fingrene af strengene. Du kan også få undervisning i ukulele eller bas på dette hold.
Guitar (ukulele, bas) onsdag - Helsingør
Guitar (ukulele, bas) tirsdag - Helsingør
mixmaster
Mix & Master - Helsingør
Hvordan får man sine indspilninger til at lyde godt? Lær at bruge EQ, kompressor, rumklang, effekter, etc.
musical
Musical - Helsingør
Drømmer du om at stå på scenen og optræde foran et stort publikum? Kan du lide at synge, danse og spille teater? Og drømmer du om at være en del af et helt særligt fællesskab? Så er musicalholdet lige noget for dig.
producer
PROducer - Espergærde
Går du med en masse musikidéer? Er du sangskriver eller DJ? Kunne du tænkte dig at lære, hvordan man producerer musik digitalt? Uanset om du er helt nybegynder eller erfaren, så kan PROducer-holdet helt sikkert tilbyde dig noget nyt og spændende. Du kommer med dine idéer, og sammen skaber vi dem, mens du lærer at navigere i musikprogrammer, VST-instrumenter, indspilninger, programmeringer og mix.
Samspil - Espergærde
Kan du spille et eller flere instrumenter, og har du lyst til at spille sammen med andre, der deler din musikalske interesse? Så er samspils-holdet for dig. Det er ikke et krav, at du har spillet i band før, eller at du er en haj på dit instrument. Du skal bare have lyst til at blive en del af fællesskabet.
Samspil onsdag - Helsingør
Samspil tirsdag - Helsingør
sangskrivning
Sangskrivning & Komposition - Helsingør
Hvordan skriver man en god sang? Kom og blive klogere på at komponere musik og skrive sange med udgangspunkt i din egen musiksmag.
showkor
Showkor - Espergærde
Vi skal arbejde med flerstemmig korsang. Og vi har planer om store og små koncerter og events, både på og udenfor Ungdomsskolen. Sarah Thordsen, der - ud over at have en uddannelse og stor erfaring som korinstruktør - også er udøvende solist og komponist, svinger taktstokken og skriver arrangementerne.
solosang
Solosang & sangteknik - Espergærde
Skal du til audition? Vil du lære at synge? Eller er du øvet sanger, der ønsker at blive endnu bedre? Så meld dig til Solosang & sangteknik på Ungdomsskolen. I undervisningen tager vi udgangspunkt i dine behov og din egen musiksmag. Du kan få forbedret din sangteknik, dit udtryk og din performance.
solosang
Solosang & sangteknik - Helsingør
some
SoMe & PR - Helsingør
Hvordan bliver man synlig og vedkommende på de sociale medier? Bliv klogere på bandbilleder, coverart, æstetik, og ’SoMe’-muligheder.
teater&impro
Teater - Helsingør
Har du lyst til at spille teater? Vil du gerne blive tryg ved at stå på en scene? Og har du lyst til at være med i et fællesskab, hvor vi skriver et teaterstykke? Så er dette holdet for dig. På teaterholdet lærer vi gennem leg. Det skal være sjovt at spille teater, så vi benytter os af en masse teatersport. Gennem forskellige øvelser lærer vi at improvisere, tale højt, spille med andre og føle os trygge på scenen. Er man genert, kan man lære at vænne kroppen og hjernen til at optræde foran andre.
trommer
Trommer - Espergærde
Drømmer du om at blive trommeslager, er det måske her på Ungdomsskolen, at din karriere starter. Her har du i hvert fald muligheden for at få trommeundervisning, hvad enten du er begynder og ønsker at komme godt i gang, eller du er øvet og ønsker at blive bedre.
trommer
Trommer - Helsingør
Hvis du drømmer om at blive trommeslager, er det måske her på Ungdomsskolen, at din karriere starter. Her har du i hvert fald muligheden for at få trommeundervisning, hvad enten du er begynder og ønsker at komme godt i gang, eller du er øvet og gerne vil blive bedre.
velokale
Øvelokaler - Espergærde
Alle, der ønsker øvelokale på Røde Gulv i Espergærde, skal melde sig her på dette hold.
velokale
Øvelokaler - Helsingør
Det er som udgangspunkt gratis at benytte øvelokaler og studier, du skal dog betale 250 kr. i depositum for nøgler.

Hør om musikkælderen på Ungdomsskolen i Helsingør

Hør Kostas fortælle hvad du kan i Ungdomsskolens Musikkælder; Det handler om at spille musik, blive dygtigere og have det sjovt SAMMEN. De hold fra Musikkælderen, der har lyst til det, tager til Ålborg Musikfestival og optræder på plænen i Tivoli.

Senest opdateret 02.06.2020 18:05 af CVH