FRITID  /  MUSIK

MUSIK

Band Onsdag - Helsingør
Kan du spille et eller flere instrumenter, og har du lyst til at spille sammen med andre, der deler din musikalske interesse? Så er samspils-holdet for dig. Det er ikke et krav, at du har spillet i band før, eller at du er en haj på dit instrument. Du skal bare have lyst til at blive en del af fællesskabet.
DJ - Espergærde
Få opfyldt din drøm om, at det er dig, der står bag mixerpulten til klassefesten og styrer musikken. Hvis du brænder for musik, og har lyst til at spille for et dansende publikum, så er DJ-holdet det helt rigtige.
Guitar Mandag - Espergærde
Holdet for dig, der gerne vil kunne spille guitar ved bålet eller tage dit spil endnu videre. Det er lige meget, om du aldrig har haft en guitar i hånden, eller om du allerede har hård hud på fingrene af strengene. Du kan også få undervisning i ukulele eller bas på dette hold.
Guitar Onsdag - Helsingør
Guitar Tirsdag - Helsingør
Rytmisk Klaver - Espergærde
Få en sjov begynderstrategi til at spille klaver med det samme ved at lære at spille dine yndlingssange ved hjælp af nemme akkorder og melodier. Du behøver ikke bruge uendelige timer på at øve på kedelige skalaer og teknik, klassisk musikteori eller blive tvunget til at spille kedelige barnesange, som du ikke har interesse i at spille.
Rytmisk Klaver - Helsingør
Samspil - Espergærde
Samspil Tirsdag - Helsingør
Sang Masterclass - Espergærde
Skal du til audition? Vil du lære at synge? Eller er du øvet sanger, der ønsker at blive endnu bedre? Så meld dig til Solosang & Sangteknik på Ungdomsskolen. I undervisningen tager vi udgangspunkt i dine behov og din egen musiksmag. Du kan få forbedret din sangteknik, dit udtryk og din performance.
Sang Masterclass - Espergærde
På Sang Masterclass får du sangundervisning i fællesskab med andre sangere. På denne måde får du dobbelt op på sangundervisning, da du også lærer en masse ved at se andre blive undervist. Holdets underviser er Sussie, der er uddannet sangcoach på CVI hos Cathrine Sadolin. Sussie er selv gammel elev og sanger fra Ungdomsskolen. Hun synger både i band og kor og har medvirket på diverse indspilninger.
Sang Masterclass - Helsingør
Vil du udforske din stemme og din sangteknik, så du står stærk og sikkert når du skal synge? På dette hold arbejder vi med sang i mange afskygninger og genrer. Målet er at styrke din krop og og udvide din bevidsthed om hvad du kan gøre for at synge bedst muligt. Du får 20 minutters soloundervisning hver uge og og mulighed for at optræde til diverse arrangementer og internt på holdet.
Sangskrivning & Musikproduktion
På holdet Sangskrivning & Musikproduktion handler det om at slippe kreativiteten løs igennem musik via tekstskrivning, live-performance, arbejde med instrumenter samt at eksperimentere i det elektroniske univers på computer. Kendskab til instrument, sang eller musikprogram er ikke et krav - holdet er for nybegyndere samt øvede, og niveauet vil blive tilpasset den enkelte elev.
Solosang & Sangteknik begynder - Helsingør
Skråler du i badet, eller når du er alene hjemme, og skal du bryde grænsen for at synge foran andre? Så skal du vælge begynderholdet for solosang og sangteknik. Vi arbejder naturligvis ud fra dine mål med sangtræningen og har generelt fokus på tekniske øvelser, som udvider og udforsker stemmen og dens register.
Solosang - Onsdag - Fællesspisning
Tilmelding for dem der går til Sang hos Sarah på Ungdomsskolen om Onsdagen. Du skal kun tilmelde dig hvis du vil spise med til fællesspisningen inden Open Mic Night. Pris ved tilmelding 50 kr.
Trommer - Helsingør
Til trommer hos Laurits tager undervisningen udgangspunkt i at spille musik - ny som gammel. Vi lærer at spille de numre, som netop du har lyst til, og du får samtidig al den gode teknik, som gør, at du selv kan lære at spille nye numre. Du kan starte på ungdomsskolen, uanset om det er første gang, du har stikkerne i hænderne, eller om du er øvet bag et trommesæt.
Øvelokaler - Espergærde
Har I et band, men mangler I et sted at øve? Ungdomsskolen stiller øvelokaler gratis til rådighed for unge i kommunen. Øvelokalerne er indrettet med diverse lydudstyr og instrumenter. For at få egen nøgle skal man betale 250 kr. i depositum.
Øvelokaler - Helsingør

Vil du spille trommer til dit favoritnummer?

Så tjek holdet TROMMER, med underviser Laurits, som har spillet alt fra pop til jazz rundt omkring de seneste 14 år.
Klik her for at ændre dette

Senest opdateret 14.06.2022 09:15 af CVH