Gå til sideindhold
FRITID  /  KREA & DESIGN 

KREA & DESIGN

Byg & Værksted - Helsingør
Kan du godt lidt at bruge dine hænder, og vil du gerne lære at bruge et værksted?  På åbent værksted bygger vi det, I drømmer om. Vi starter ud med et fælles projekt, som fx kunne være en eldrevet gokart, en tandemcykel, en skaterrampe eller noget helt fjerde. Vi finder i fællesskab ud af, hvad det skal være. Herefter er det muligt at bygge ud fra egne idéer. Du behøver ikke have kendskab til værktøj eller et værksted i forvejen.
Design & Fashion - Espergærde
På dette hold skal vi arbejde med tøjdesign fra den første idé til fremstilling af et færdigt produkt. Målet er, at vi til slut har en lille kollektion, vi kan vise frem. Gennem forløbet skal vi blandt andet arbejde med modetegning/skitsering, konstruktion, tekstiltryk, syning og broderi. Vi tager udgangspunkt i det, som I er interesserede i, og I får mulighed for at arbejde mere jeres egne produkter. Så er du nysgerrig på fashion, og vil du lære at skabe drømme gennem tøj, så skal du vælge dette hold.
Design & Fashion - Helsingør
På Ungdomsskolens Design og Fashion-hold i Helsingør skal vi dykke ned i nogle af de gamle håndarbejdsteknikker, som gennem de sidste år har fået en opblomstring. Har du lyst til at hygge igennem med te på kanden og håndværk i hænderne, er håndarbejds-holdet helt sikkert noget for dig.
Keramik - Helsingør
Vi skal sammen rundt i keramikkens verden, og ved hjælp af håndværk skaber du dit eget kunsthåndværk. Vi lærer forskellige teknikker, og du får indblik i, hvordan leret formes og bearbejdes, så det får det udtryk, du kan lide.
Smykkedesign - Helsingør
Kom og design smykker, som ikke er set før. Skab din egen stil og lær, hvordan du bruger en laserskærer til at producere smykkerne. På dette hold kan du forvandle dine idéer til spændende former og materialer og sample nye teknikker som computertegning og laserskæring med klassisk smykkeforarbejdning.
Tegne- Malehold/Billedskaber og Strikkeklubben Helsingør
Hvis du kan lide at tegne og male, og har du lyst til at afprøve forskellige redskaber og teknikker, eller hvis du godt kan lide at strikke, så skal du melde dig til det her hold. Vi skal eksperimentere med forskellige måder at skabe billeder på, og vi skal øve os i at gøre billederne færdige. Eller hvis du gerne vil hoppe med på tidens trends og strikke din egen hue, trøje eller halstørklæde? Så er strikkeklubben noget for dig! Du bestemmer selv, om du strikker eller om du vil tegne/male


Senest opdateret 10.05.2022 11:13 af CVH