FRITID  /  DESIGN & MEDIE 

DESIGN & MEDIE

 
hold_designogmedie
Film og serie
På holdet her vil du lære en masse om at lave film, og undervejs vil vi komme igennem alle dele af en produktion - lige fra idéfasen over planlægningen, optagelserne, klipningen og efterproduktionen. Vi skal nemlig lave vores egen film eller miniserie. Du behøver ikke at have prøvet det før, men du skal interessere dig for film og serier og være frisk på at arbejde med det, enten som instruktør, kameramand, lyd, lys, skuespiller eller lidt af det hele.
hold_designogmedie2
Foto, video og model
Har du lyst til at fotografere som de professionelle, eller vil du gerne prøve at være model i et fotostudie? Måske vil du bare lære at tage bedre billeder med din mobil? Så er Foto & Model noget for dig. Her lærer du fotograferingen fra bunden, blandt andet kamerateknik og billedsprog, og du lærer at efterbehandle billeder, så de tager sig bedst ud via computer og printer. Vi øver os også i, hvordan man får et budskab igennem med billeder.
hold_designogmedie3
Kreativt værksted
Her kan du lave dine egne spændende og unikke smykker, du kan tegne på din t-shirt eller lave enkle stencils på din t-shirt el stofpose, du kan brodere med garn eller perler på din trøje....kun fantasien sætter grænser!
hold_designogmedie6
Tegne- og malehold/ Billedskaber
Kan du lide at tegne og male og har du lyst til at afprøve forskellige redskaber og teknikker, så skal du melde dig til det her hold. Med udgangspunkt i forskellige kunstnere og stilarter bevæger vi os rundt i billedkunstens mange facetter - fx klassisk tegning, portrætter, collage, hurtigtegning, maleri, grafiske mønstre og abstrakte motiver. Vi skal eksperimentere med forskellige måder at skabe billeder på og vi skal øve os i at gøre billederne færdige. Alle kan være med - uanset niveau!
hold_designogmedie8
Vær din egen designer - smykkedesign og ide'
Kom og design smykker, som ikke er set før. Skab din egen stil og lær hvordan du bruger en laserskærer til at producere smykkerne. På dette hold kan du forvandle dine ideer til spændende former og materialer og sample nye teknikker som computertegning og laserskæring med klassisk smykke forarbejdning. Vi besøger designmarkedet Finders Keepers i KBH og får besøg af en ung designer, der arbejder professionelt med sit smykkedesign. Undervisningen foregår både i Helsingør og i værkstedet på Kulturværftet.
 


Senest opdateret 26.06.2019 10:25 af CVH