Gå til sideindhold
HOLD  /  KREA & DESIGN 

KREA & DESIGN

Design - Espergærde
Elsker du at være kreativ sammen med andre unge? Har du interesse for at sy og designe? Så er dette holdet for dig! På Designholdet sætter vi sammen rammen for vores mål for sæsonen. Derudover lærer du om mønsterkonstruktion, upcycling, syteknikker, og hvad design grundlæggende er. Så har du lyst til at lære at sy og konstruere mønstre, eller vil du gerne blive bedre til det? Så er dette holdet for dig, her er plads til alle, uanset om du er nybegynder eller har erfaring inden for design og syning.
Forfatterskolen - Helsingør
Går du med et hav af fortællinger i hovedet og har lyst til skrive dem ud, men ikke helt ved hvordan, så er det her, du skal melde dig til. Her er der fuld garanti for, at du kommer til at skrive, så det sprøjter. Vi sætter den indre censor uden for døren og inviterer fantasien indenfor. Gennem et hav af skriveøvelser vil du lære at anvende forskellige skrivegreb, der får din historie til at folde sig ud. Vi arbejder i et fortroligt konstruktivt fællesskab.
Juleværksteder - Helsingør
Tilmeld dig en dag fyld med julehygge, værksteder - hvor du kan lave din egen personlige julegave og masser af juleduft i Ungdomsskolen Lørdag d. 18.11.2023 kl. 10 - 15.
Keramik - Helsingør
Går du med en idé om at lave kaffekopper til hele familien eller skulpturer til vindueskarmen, så er keramik måske noget for dig? På keramik vil vi lære leret at kende, så det kræver kun skaberlyst at melde sig på holdet. Vi lærer forskellige teknikker til at forarbejde ler, vi glaserer og brænder værkerne undervejs, så vi lærer hele processen at kende.
Keramik Fortsætter - Helsingør
Har du gået til keramik tidligere, så er det her holdet for dig. Vi finjusterer teknikker og får nye udfordringer både inden for produktdesign og skulptering. Vær med, hvis du har lyst til at blive endnu dygtigere.
Keramik Nybegynder - Helsingør
Går du med en idé om at lave kaffekopper til hele familien eller skulpturer til vindueskarmen, så er keramik måske noget for dig? På begynderkeramik vil vi lære leret at kende, så det kræver kun skaberlyst at melde sig på holdet. Vi lærer forskellige teknikker til at forarbejde ler, vi glaserer og brænder værkerne undervejs, så vi lærer hele processen at kende.
Kreaklubben - Helsingør
Strik, hækling, tegning, linoleumstryk eller hvad vi i fællesskab finder på at sysle med. Vi er et hyggehold, der sætter rammen for, hvad vi har lyst til at dykke ned i – fælles for det hele er dog, at vi er mega gode til at hygge os sammen! Selvfølgelig er te og hyggesnak om stort og småt også en stor del af vores hyggelige timer sammen.
Lego Byg & Hyg - Espergærde
Kunne du godt tænke dig at bygge med Lego sammen med andre, der også er lige så passionerede og nørdede omkring det som dig? Kunne du godt tænke dig at blive bedre til at lave noget flot i Lego, eller måske vil du gerne træne dine Lego skills til en dag at være med i LEGO MASTERS? Så er Lego byg & hyg noget for dig.
Smykke- og Keramikværksted - Espergærde
Design dine egne personlige smykker. Find din egen stil og lær, hvordan du også kan producere smykker i keramik og porcelæn. Vi kan også lave smykkeskåle og stativer i keramik. Vi arbejder fra skitser til det færdige produkt. Du kan arbejde helt traditionelt men også eksperimentere med nye former, udtryk og materialer.
Smykkedesign - Helsingør
Design dine egne smykker! Lær forskellige teknikker, så du kan skabe en unik smykkekollektion i eget design. Her er der masser af lækre materialer og inspiration til at forvandle dine idéer til spændende produkter. Her sampler vi nye teknikker og alternative materialer med klassisk smykkeforarbejdning. Du lærer også, hvordan du med billeder og tekst kan skabe et visuelt univers omkring dit smykkedesign. Vi får besøg af en ung designer, der arbejder professionelt med sit eget smykkebrand.
Denne video kan ikke vises da du ikke har accepteret cookies for markedsføring.
Klik her for at ændre dette


Senest opdateret 14.09.2023 11:32 af CVH