Gå til sideindhold
FRITID  /  KREA & DESIGN 

KREA & DESIGN

Design & Fashion - Helsingør
Vi dykker ned i nogle af de gamle håndarbejdsteknikker, som gennem de sidste år har fået en opblomstring. Har du lyst til at hygge igennem med te på kanden og håndværk i hænderne, er Design og Fashion helt sikkert noget for dig.
Finders Keepers
Tag med til designmarked, hvor Danmarks kreative designere, fotografer og andre skabere, sælger og udstiller deres produkter. Finders Keepers er et marked, hvor alle kan søge om at deltage, og der vil være masser af inspiration til egne produkter, samtidig med at man kan se, hvordan man kan lave ting, der kan sælges, hvis man ønsker det en dag.
Keramik 1 - Helsingør
Vi skal sammen rundt i keramikkens verden, og ved hjælp af håndværk skaber du dit eget kunsthåndværk. Vi lærer forskellige teknikker, og du får indblik i, hvordan leret formes og bearbejdes, så det får det udtryk, du kan lide.
Keramik 2 - Helsingør
Vi skal sammen rundt i keramikkens verden, og ved hjælp af håndværk skaber du dit eget kunsthåndværk. Vi lærer forskellige teknikker, og du får indblik i, hvordan leret formes og bearbejdes, så det får det udtryk, du kan lide.
Kreaklubben - Helsingør
Strikke, hækle, brodere, tegne og male - hvis det lyder interessant, så er kreaklubben lige noget for dig! Vi skal eksperimentere med forskellige måder at skabe billeder på, og vi skal øve os i at gøre billederne færdige. Eller hvis du gerne vil hoppe med på tidens trends og strikke din egen hue, trøje eller halstørklæde? Du bestemmer selv hvad du vil kaste dig ud i :)
Lego Byg & Hyg - Espergærde
Kunne du godt tænke dig at bygge med lego sammen med andre, der også er lige så passionerede og nørdede omkring det som dig? Kunne du godt tænke dig at blive bedre til at lave noget flot i Lego, eller måske vil du gerne træne dine Lego skills til en dag at være med i LEGO MASTERS? Så er Lego byg & hyg noget for dig.
Makerspace og 3D print- Helsingør
Vil du designe dine egne skilte, lamper, kasser eller noget tredje og lave dem på vores laserskærer? Vil du trykke dine egne T-shirts, muleposer eller andre tekstiler? Vil du 3D-printe figurer, modeller eller noget andet? Så er holdet her for dig. Der er ingen krav til at kunne bruge maskinerne på forhånd, det skal vi nok få lært sammen. Vi kommer til at være meget procesfokuserede undervejs, så vi kan få alle de vigtige overvejelser med, inden vi er færdige.
Smykke- og Keramikværksted - Espergærde
Design dine egne personlige smykker. Find din egen stil og lær, hvordan du også kan producere smykker i keramik og porcelæn. Vi kan også lave smykkeskåle og stativer i keramik. Vi arbejder fra skitser til det færdige produkt. Du kan arbejde helt traditionelt men også eksperimentere med nye former, udtryk og materialer.
Smykkedesign - Helsingør
Design dine egne smykker! Lær forskellige teknikker, så du kan skabe en unik smykkekollektion i eget design. Her er der masser af lækre materialer og inspiration til at forvandle dine idéer til spændende produkter. Her sampler vi nye teknikker og alternative materialer med klassisk smykkeforarbejdning. Du lærer også, hvordan du med billeder og tekst kan skabe et visuelt univers omkring dit smykkedesign til SOME. Vi får besøg af en ung designer, der arbejder professionelt med sit eget smykkebrand
Denne video kan ikke vises da du ikke har accepteret cookies for markedsføring.
Klik her for at ændre dette


Senest opdateret 15.06.2022 09:51 af CVH