Gå til sideindhold
FRITID  /  MAD 

MAD

Bagesjov - Espergærde
Er du vild med at bage? Og elsker du, når duften af dit eget bagværk breder sig i køkkenet? Hvis du har lyst til at prøve kræfter med forskellige teknikker og få mere styr på dine bagetricks, så er Bagesjov-holdet for dig.
Bagesjov - Helsingør
Sidder du helt klar foran skærmen, når Timm Vladimir præsenterer en ny omgang af Den Store Bagedyst? Har du din egen surdej i køleskabet? Kan du bare virkelig godt lide brød og kage. Hvis du har lyst til at prøve kræfter med forskellige teknikker og få mere styr på dine bagetricks, så er Bagesjov holdet for dig.
Flødeboller Workshop - Helsingør
Kom til den ultimative flødebolle-workshop. Vi skal lave flødeboller fra bunden og sørge for at dyppe dem godt i masser af lækker chokolade.
Fødselsdagsbagværk Workshop - Helsingør
Vil du blive mester i at lave de mest lækre lagkager, fødselsdagsboller og hvad man ellers kan finde på at bage til fødselsdag? Så er denne workshop lige noget for dig!
Julekonfekt Workshop - Helsingør
Chokolade, nougat, marcipan og pynt er blot nogle af de råvarer, der skal arbejdes med, når vi skal kaste os ud i julekonfekt. Hvis du gerne vil lære at lave det perfekte julekonfekt, er dette lige den workshop, DU skal med på.
Julesmåkager Workshop - Helsingør
Elsker du duften af nybagte julesmåkager? Så skynd dig ind og tilmeld dig! Julestemningen kommer sådan rigtigt i gang, når man begynder at kunne dufte de hjemmelavede småkager. Vi skal i denne workshop bage forskellige julesmåkager, og der bliver mulighed for at tage nogle med hjem. Derefter vil du sagtens kunne bage småkagerne selv hjemme, når julen rykker endnu nærmere.
Kaffenørd - Helsingør
Alt hvad du har behov for at vide om kaffe! Historien og kulturen omkring kaffe udviklingen de sidste tusind år, forarbejdning, brygning og meget andet. Hertil smager vi kaffe fra alle de store kaffeproducerende lande, samt afprøver de forskellige brygformer (stempel, Hario, Chemex, espresso).
Kokkeskole - Espergærde
Lær, hvordan du hurtigt og let laver et super lækkert måltid mad med så lille en belastning for klimaet som muligt. På holdet lærer du at sætte smage sammen og at afbalancere dine retter, så de ikke bare smager godt, men også giver dig energi og oven i købet ser godt ud, når du serverer maden. Sidst men ikke mindst, så bliver det sjovt. For det er nemlig sjovt at lave god mad.
Livretter - Espergærde
Elsker du at lave forskelligt mad i køkkenet? Så er "Livretter" noget for dig. Her kommer vi til at arbejde med mange forskellige temaer og genrer inden for mad. Hold øje med, hvilke workshops og korte kurser, vi udbyder. Det bliver både lækkert, uhyggeligt, flot og sjovt!
Street Food - Helsingør
Er du typen, som gerne vil fråde lækkert mad, men muligvis ikke gider bruge mange timer i køkkenet på at lave det? Så er street food lige holdet for dig. Vi laver street food fra alle verden hjørner. Ud over det laver vi yndlingsretter bestående af burgere, pizza, tortillas og andre lækre street food-retter. Vi tager også ud og besøger steder, hvor der bliver serveret street food, og vi skal selv lave pop-up restaurant, hvor vi laver mad til andre.
Sushi - Helsingør
Elsker du sushi og japansk street food og drømmer du om at kunne lave det selv? Så er dette hold noget for dig. Holdet er delt op i to dele: Sushi begynder kursus: Lær at mestre grundteknikkerne indenfor sushi-tilberedningen, så du selv kan imponere både familie og venner med dine egne maki-ruller! Japansk Street food: På dette kursus får du en introduktion til det japanske street food-køkken og ikke mindst mulighed for at lære at lave nogle af disse klassiske retter selv.


Senest opdateret 25.05.2022 11:12 af CVH