Gå til sideindhold
HOLD  /  MAD 

MAD

Bagesjov - Espergærde
Er du vild med at bage? Og elsker du, når duften af dit eget bagværk breder sig i køkkenet? Hvis du har lyst til at prøve kræfter med forskellige teknikker og få mere styr på dine bagetricks, så er Bagesjov-holdet for dig.
Bagesjov - Helsingør
Sidder du helt klar foran skærmen, når Timm Vladimir præsenterer en ny omgang af Den Store Bagedyst? Har du din egen surdej i køleskabet? Kan du bare virkelig godt lide brød og kage. Hvis du har lyst til at prøve kræfter med forskellige teknikker og få mere styr på dine bagetricks, så er Bagesjov-holdet for dig.
Kokkeskole - Espergærde
Lær, hvordan du hurtigt og let laver et superlækkert måltid mad med så lille en belastning for klimaet som muligt. På holdet lærer du at sætte smage sammen og afbalancere dine retter, så de ikke bare smager godt, men også giver dig energi og oven i købet ser godt ud, når du serverer maden. Sidst men ikke mindst, så bliver det sjovt. For det er nemlig sjovt at lave god mad.
Street Food - Helsingør
Er du typen, som gerne vil fråde lækkert mad, men muligvis ikke gider bruge mange timer i køkkenet på at lave det? Så er street food lige holdet for dig. Vi laver street food fra alle verden hjørner. Ud over det laver vi yndlingsretter bestående af burgere, pizza, tortillas og andre lækre street food-retter. Vi tager også ud og besøger steder, hvor der bliver serveret street food, og vi skal selv lave pop-up restaurant, hvor vi laver mad til andre.


Senest opdateret 25.05.2022 11:12 af CVH