Gå til sideindhold
FRITID  /  MAD 

MAD

Bagesjov - Espergærde
Sidder du helt klar foran skærmen, når Timm Vladimir præsenterer en ny omgang af Den Store Bagedyst? Har du din egen surdej i køleskabet? Kan du bare virkelig godt lide brød og kage. Hvis du har lyst til at prøve kræfter med forskellige teknikker og få mere styr på dine bagetricks, så er Bagesjov holdet for dig.
Bagesjov - Helsingør
Sidder du helt klar foran skærmen, når Timm Vladimir præsenterer en ny omgang af Den Store Bagedyst? Har du din egen surdej i køleskabet? Kan du bare virkelig godt lide brød og kage. Hvis du har lyst til at prøve kræfter med forskellige teknikker og få mere styr på dine bagetricks, så er Bagesjov holdet for dig.
Kokkeskole - Helsingør
Lær, hvordan du hurtigt og let laver et super lækkert måltid mad med så lille en belastning for klimaet som muligt. På holdet lærer du at sætte smage sammen og at afbalancere dine retter, så de ikke bare smager godt, men også giver dig energi og oven i købet ser godt ud, når du serverer maden. Sidst men ikke mindst, så bliver det sjovt. For det er nemlig sjovt at lave god mad.
Spis dig verden rundt - Helsingør
Her skal vi lave mad fra hele verden og blive klogere på, hvad vi kan lære om andre lande ved at se på, hvad man spiser. Vi skal tale om, hvordan mad skaber fællesskab, hvordan mad er en pligt og et arbejde, men også et statussymbol, og hvad måltider betyder i vores familier og i vores verden. Og så skal vi selvfølgelig lave mad! Du kan være med til at bestemme, hvor vi skal hen
Street food - Espergærde
Street food er egentlig mad, der kan købes og spises på gaden. Pølsevognen er det klassiske eksempel på street food i Danmark. På dette hold kommer du dog til at lave nyt og spændende mad fra hele verden, og vi laver aldrig mad fra det samme land mere end én gang. Vil du med til lande som Bolivia, Gambia og Italien? Så skynd dig at melde dig til.
Street food 1 - Helsingør
EFTERÅRSHOLD. Er du typen, som gerne vil fråde lækkert mad, men muligvis ikke gider bruge mange timer i køkkenet på at lave det? Så er street food lige holdet for dig. Her laver vi lette yndlingsretter bestående af burgere, pizza, tortillas og andre lækre street food-retter. Vi tager også ud og besøger steder, hvor der bliver serveret streetfood, og vi skal selv lave pop-up restaurant, hvor vi skal lave mad til andre.
Street food 2 - Helsingør
EFTERÅRSHOLD. Er du typen, som gerne vil fråde lækkert mad, men muligvis ikke gider bruge mange timer i køkkenet på at lave det? Så er street food lige holdet for dig. Her laver vi lette yndlingsretter bestående af burgere, pizza, tortillas og andre lækre street food-retter. Vi tager også ud og besøger steder, hvor der bliver serveret street food, og vi skal selv lave pop-up restaurant, hvor vi laver mad til andre.
Sushi & Japansk Street Food - Espergærde
Elsker du sushi og japansk street food - og drømmer du om at kunne lave det selv? Så er dette hold noget for dig. Holdet er delt op i to dele: Sushi begynder kursus: Lær at mestre grundteknikkerne indenfor sushi-tilberedningen, således at du selv kan imponere både familie og venner med dine egne maki-ruller! Japansk Street food: På dette kursus får du en introduktion til det Japanske Street food køkken, og ikke mindst mulighed for at lære at lave nogle af disse klassiske retter selv.
Sushi på Madmarkedet i Helsingør
Elsker du sushi og japansk street food - og drømmer du om at kunne lave det selv? Undervisningen foregår på Madmarkedet i Helsingør. Du skal bare møde op. Sushi begynderkursus: Lær at mestre grundteknikkerne indenfor sushi-tilberedningen, således at du selv kan imponere både familie og venner med dine egne maki-ruller!
Vegetar - Espergærde
Er du træt af kogte gulerødder og broccoli til aftensmad? Har du lyst til at lære at lave lækker og velsmagende mad af grøntsager og planteproteiner, der er super godt for din krop? Det kan faktisk godt lade sig gøre! Vi laver almindelige retter som burger og bolognese og lækre salater, men uden kød. Kom og vær med til at lave de lækreste retter, der tilmed er sunde – det bliver både sjovt og hyggeligt, og du kommer aldrig til at gå sulten hjem.


Senest opdateret 02.06.2020 16:59 af CVH