HOLD  /  SPORT & ACTION 
SPORT & ACTION
 

sport_action_basket01
Basket - begyndere
Er du til højt tempo, masser af scoringer og et samspil, der rykker? Så er basket noget for dig. Det er lige meget, om du er dreng eller pige. Kom og vær med!
sport_action_basket01
Basket - øvede
Er du til højt tempo, masser af scoringer og et samspil, der rykker? Så er basket noget for dig. Det er lige meget, om du er dreng eller pige. Kom og vær med!
Boxing fitness

sport_action_crossfit01
Crossfit
Uanset om du har aldrig dyrket motion, hvor du har fået din puls op, eller om du er hardcore stærk og i god form, så er det her hold noget for dig!
beviser_dykning_kattegatcentret
Dykkertur til Kattegatcentret
Turen er for dykkerholdet på Ungdomsskolen. Prisen er 755 kr., der dækker selve arrangementet i Kattegatcentret, inkl. udstyr.
Banner fb_girl skate
Girl Skate
Skate kun for piger i Ungdomsskolens indendørs hal hver torsdag kl. 18 - 21.

sport_action_gokart
Go-Kart - mandag
Du har det bedst med en skiftenøgle i hånden, og du synes, det er lige så spændende at samle motoren som at skille den ad. Derfor er Go-Kart noget for dig!
sport_action_gokart
Go-Kart - onsdag
Du har det bedst med en skiftenøgle i hånden, og du synes, det er lige så spændende at samle motoren som at skille den ad. Derfor er Go-Kart noget for dig!
events_og_ture_klatretur Sverige
Klatretur Sverige Lørdag d. 4. maj
Lørdag d. 4. maj tager vi på klatretur til Sverige. Turen er for alle fra klatreholdene. Afgang fra Ungdomsskolen kl. 8 og hjemme til sen aftensmad. Pris 150 kr. Medbring en stor madpakke, der skal holde hele dagen, samt lommepenge til is og guf.

sport_action_klatreturfrankrig
Klatretur til Frankrig
Vi afholder traditionen tro klatretur til de franske alper første uge af sommerferien. Turen er for alle på vores klatrehold, men også for andre interesserede. Der er begrænsede pladser, så skynd dig, hvis du vil være sikker på at komme med.
sport_action_kaltring_begyndere
Klatring - begyndere
På begynderholdet har vi først og fremmest fokus på sikkerheden, når du klatrer. Det vil sige, at du lærer at sikre den, der klatrer på den rigtige måde, og vi øver klatre- og faldteknik.
sport_action_kaltring_begynder_ovede
Klatring - begyndere og øvede
Hånd, fod, hånd, fod. Har du lyst til at lære at klatre på Nordsjællands bedste klatrevæg, så er klatring holdet for dig. Uanset om du har prøvet at klatre før eller er nybegynder, så er der plads til dig. Vi øver både klatre- og faldteknik.

sport_action_kaltring_ovede
Klatring - øvede
På holdet for de mere erfarne klatrere øver du mere avancerede klatreteknikker og lærer en masse omkring sikkerhed, der gør, at du vil kunne klatre sikkert og forsvarligt på egen hånd efter 2-3 år på holdet på Ungdomsskolen.
sport_action_PARKOUR
Parkour
Parkour kan beskrives som måden at finde den hurtigste og mest elegante vej fra A til B med hop, rul, wall runs, drops og vaults. Holdet er for dig, der vil bevæge dig på en sjov måde.
sport_action_rollespil
Rollespil
Kan du lide at forestille dig, at du er en anden person i en anden verden? Har du lyst til at udforske karakterer uden et publikum, der kigger på? Så er rollespil lige noget for dig.

sport_action_liverollespil
Rollespil live
Til live-rollespil rykker vi ud af huset og giver dig en plads i selve spillet. Du får tildelt en rolle, som du skal give karakter og følelser.
sport_action_thaiboxing_ny
Selvforsvar / Thaiboksning tirsdag kl. 17.30
Vil du gerne lære at forsvare dig selv og samtidig komme i god form? Så meld dig til her!
sport_action_thaiboxing_ny
Selvforsvar / Thaiboksning tirsdag kl. 19.30
Vil du gerne blive bedre til at forsvare dig selv og samtidig komme god form? Så meld dig til her!

ben Skate_banner fb
Skate - Åben hal på HU
Er du vild med at skate, og er det blevet for koldt udenfor? Kom til Åben bane på Ungdomsskolen hver mandag kl. 19 - 21.30.
fb_begivenhed_ski19
Skitur til Vallåsen
Røde kinder, trætte ben, brætspil, hygge og bål i pejsen i hytten Vi bor i vores hytte i Knäred, hvor du kan slappe af foran pejsen med brætspil, skønt kammeratskab og bål i vintermørket efter en god lang dag på skipisten. Fra fredag inden vinterferien og hjem igen mandag aften i ferien. DATO: 8. - 11. februar 2019
Stage fight
Stage fight til Show Off


Senest opdateret 26.06.2019 10:30 af CVH