Gå til sideindhold
FRITID  /  OUTDOOR & ACTION 

OUTDOOR & ACTION

#Sommercamp - Klatring
Klatring for dig, der er tilmeldt klatring eller vil prøve kræfter med det. Klatring er teknik, trætte underarme og træning i at mestre den lille angst for at falde, men også fællesskab og glæden ved at gøre det med ligesindede. Underviserne sørger for at lære dig, hvad der skal til for at gøre det sikkert. Vi skal være på Ungdomsskolen, udendørs og i København. Til dig der vil/kan er der en klatretur til Bornholm fra fredag d. 2 til søndag d. 4/7 - HUSK EKSTRA TILMELDING TIL DENNE TUR.
#Sommercamp - Street Core Movement
Prøv ét af Ungdomsskolens nyeste hold på 2 gange 2 timer i Sommercampen. Street Core Movement tilbyder en helt unik træningsform, som hedder calisthenics - sportsgrenen hvor hele kroppen er i bevægelse med fokus på styrke, mobilitet, balance og udstrækning. I calisthenics bruger vi kun vores egen kropsvægt til at lave statiske eller dynamiske øvelser på gulv, high bar, eller ringe. Øvelser som human flag, handstand eller muscle up er de mest kendte øvelser inden for calisthenics.
Dykning Tirsdag - Helsingør Svømmehal
Det er en god idé at lære de grundlæggende dykkerteknikker, hvis du drømmer om at dykke med farverige fisk. På Ungdomsskolens dykkerhold får du chancen for at begynde som sportsdykker på en god, billig og fornuftig måde.
Dykning Torsdag - Helsingør Svømmehal
Det er en god idé at lære de grundlæggende dykkerteknikker, hvis du drømmer om at dykke med farverige fisk. På Ungdomsskolens dykkerhold får du chancen for at begynde som sportsdykker på en god, billig og fornuftig måde.
Friluftsliv & Kano - Helsingør
Er du vild med at være ude i naturen og vil du lære nye frilufts-færdigheder? På dette hold får du i løbet af 5 undervisningsgange en introduktion til, hvordan du ”klarer dig i naturen”. Vi skal blandt andet øve os i at sætte en god lejr op, lave mad over bål, sejle i kano og ikke mindst have det sjovt. Vi slutter forløbet af med en frivillig 2-dags tur ud i naturen.
Friluftsliv i Sverige
Har du set "Alene i Vildmarken", og er du vild med friluftsliv? Så kom med på denne tur, hvor vi tager til Ungdomsskolens hytte ved Knäred i Sydsverige for at være "sammen i vildmarken". På turen har vi fokus på basale frilufts-færdigheder og komforten ved at være i naturen.
Gokart Mandag - Kvistgård
Til gokart lærer du at bruge forskellige typer værktøj, der er i værkstedet, du får styr på motorens forskellige dele, og du lærer grundlæggende køreteknik. Det vil sige, at der også er plads til dig, som aldrig har prøvet gokart før.
Gokart Onsdag - Kvistgård
Til gokart lærer du at bruge forskellige typer værktøj, der er i værkstedet, du får styr på motorens forskellige dele, og du lærer grundlæggende køreteknik. Det vil sige, at der også er plads til dig, som aldrig har prøvet gokart før.
Intro til ridning
Rideholdet kommer til at bestå af praktisk undervisning i form af ridning, klargøring og håndtering af hestene på rideskolen. Du vil lære at håndtere hestene selv og ride på dem alene. Alt efter behov, mod og interesse vil der sættes nogle forskellige niveauer, og undervisningen vil blive tilrettelagt individuelt.
Jagttegn - Helsingør
Inden du må gå på jagt, skal du gennemføre jagttegns-undervisningen, bestå jagtprøven og bestå en skydeprøve. Foran dig venter nogle af livets mest intense oplevelser i pagt med naturen.
Juniorbrandmand
EFTERÅR - Drømmer du om en dag at redde liv og slukke brande? På dette hold får du lov til at smage på, hvordan det er at være brandmand. Vi skal blandt andet prøve kravlebane, slangeudlægning, elementær brandslukning og se, hvordan man klipper en bil op for at redde tilskadekomne. Du lærer også at give elementær førstehjælp.
Lystfisker - Helsingør
Lystfiskeri er nærvær og samvær med venner og familie. Få tips og tricks til grej og udstyr, lær de bedste metoder til at snøre en dum torsk, eller imponér familien med en selvfanget, smørbagt ising på spisebordet. Vi er så heldige, at vi bor lige ud til et af Danmarks artsrigeste farvande – Øresund, der byder på fantastiske muligheder for lystfiskeri. På kurset får du den nødvendige baggrundsviden, så du selv kan komme i gang.
Løbehjul - åben hal
Har du lyst til at stå på løbehjul i skatehallen, hvor du sammen med dine venner eller veninder kan øve de vildeste tricks? Så kom hver onsdag i åben hal. Måske kan du noget, de andre ikke kan. Måske kan du noget helt særligt. Måske er du helt ny. Alle med løbehjul er velkomne.
Motocross - Kvistgård
Til motocross skal vi øve teknik på en motocross-maskine, vi skal reparere maskinerne, og vi skal sørge for banen. Vi starter med helt grundlæggende øvelser, så alle kan være med, og vi ender med at flyve på hop. Til motocross har vi valgt at gå elektrisk hele vejen og har købt verdens bedste el-motocrosser fra KTM.
Mountainbike - Helsingør
Trænger du også til at komme ud i naturen, men vil gerne have adrenalinet til at pumpe imens? Så er mountainbike måske lige det, du mangler. Vi har plads til begyndere, der aldrig har siddet på en mountainbike såvel som øvede, der gerne vil ud og give den gas med andre mountainbikere.
Skate begynder - Helsingør
Kan du lide farten på ramperne og fællesskabet på banen? Er du nybegynder, og vil du gerne lære at køre på ramper og lave olli’er? Så er skaterholdet for dig! Her får du undervisning i at skate og lærer grundteknikken. Den første time er der undervisning. De sidste to timer er der åben hal, hvor de mere erfarne også kører.
Speedbåd - Helsingør
Er du glad for vand og sejlads, og vil du gerne have ansvaret for din egen båd og selv bestemme farten og kursen? Så er et speedbådskørekort nødvendigt. I juni måned kan du tage speedbådskørekortet lørdag d. 26. og søndag d.27. Hvis du har spørgsmål, må du endelig ringe til Mikael på 4186 9304
Street Core Movement - Helsingør
Street Core Movement tilbyder en helt unik træningsform, som hedder calisthenics - sportsgrenen hvor hele kroppen er i bevægelse med fokus på styrke, mobilitet, balance og udstrækning. I calisthenics bruger vi kun vores egen kropsvægt til at lave statiske eller dynamiske øveler på gulv, high bar, eller ringe. Øvelser som human flag, handstand eller muscle up er de mest kendte øvelser inden for calisthenics.


Senest opdateret 19.05.2021 09:52 af CVH