10.  /  Åbent hus

Vi holder åbent hus

Her kan du møde os - live eller på skærmen

Vil du høre mere om et år i 10. klasse på Ungdomsskolen? Så kan du møde os på en række datoer, hvor du bl.a. kan snakke med lærere, elever og ledelse og stille spørgsmål:

• Den 12-13/1 kl. 9-13 hvor vi har brobygningsdage for dig, der går i 9. klasse og som gerne vil opleve en hverdag i 10. klasse. Tilmeld dig senest 6/12 kl. 12 hos Sabrina på 49281020 eller ssd08@helsingor.dk, hvis du vil besøge os de to dage.

• Den 25/1 hvor vi holder Åbent Hus kl. 17 & kl. 19. Kom og besøg os sammen med dine forældre på Rasmus Knudsens Vej 50 i Helsingør

Her på siden kan du komme forbi hele døgnet, når det passer dig. Vi har lagt en række videoer, der viser livet og undervisningen på skolen. Du kan møde lærere, elever og ledelse og høre mere om, hvorfor et år i 10. klasse er det rigtige for dig.

Du kan også gå på opdagelse på resten af vores hjemmeside eller møde os på Facebook eller Instagram. Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os. Du kan ringe til os på 49281020 eller skrive på us10@helsingor.dk

Vi glæder os til at møde dig!

Hvorfor skal man egentlig vælge at gå i 10. klasse på Ungdomsskolen? Det fortæller Mette, der er daglig pædagogisk leder, mere om her.
.
-
I 10. får du tid til at blive klogere på, hvilken uddannelsesvej du vil gå fremover. Det sker i tematiden, som du selv har stor indflydelse på. Det fortæller Miranda og Seref om her.
-
10. klassernes ordblindelærer og læsevejleder fortæller her om det særlige fokus, vi har på læseindsatsen i 10. klasse.
-
I Ungdomsskolens 10. klasse kan du kombinere sport og uddannelse, fordi vi samarbejder med Helsingør Elite Akademi (HEA). Her kan du se mere om samarbejdet.

Senest opdateret 24.11.2021 08:45 af CVH