10.  /  Åbent hus døgnet rundt

Kom til åbent hus døgnet rundt

Vil du høre mere om et år i 10. klasse på Ungdomsskolen?

Her på siden kan du  komme forbi hele døgnet, når det passer dig. Vi har lagt en række videoer, der viser livet og undervisningen på skolen. Du kan møde lærere, elever og ledelse og høre mere om, hvorfor et år i 10. klasse er det rigtige for dig.

Du kan også gå på opdagelse her på hjemmesiden eller snuse til vores Facebook-side, og hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os. Du kan ringe til os på 49281020 eller skrive på us10@helsingor.dk

Vi glæder os til at møde dig!

Mille og Lea fortæller om at gå i 10. klasse på Ungdomsskolen

-
Stina er en af de første, du møder, når din skoledag i 10. klasse begynder. I denne video tager hun dig med på en tur rundt på hele skolen.
-
I 10. får du tid til at blive klogere på, hvilken uddannelsesvej du vil gå fremover. Det sker i tematiden, som du selv har stor indflydelse på. Det fortæller Miranda og Seref om her.

Lucas, Benjamin og Mikkel fortæller om at gå i 10. klasse på Ungdomsskolen

Hvorfor skal man egentlig vælge at gå i 10. klasse på Ungdomsskolen? Det fortæller Mette, der er daglig pædagogisk leder, mere om her.
.

Amélie fortæller om sit år i 10. klasse på Ungdomsskolen

-
Hør, hvordan undervisningen er bygget op i 10. klasse, hvor vi bl.a. arbejder med stærke fællesskaber og niveaudelt undervisning.

Mille og Ulrich fortæller om at gå i 10. klasse på Ungdomsskolen

-
10. klassernes ordblindelærer og læsevejleder fortæller her om det særlige fokus, vi har på læseindsatsen i 10. klasse.
-
I Ungdomsskolens 10. klasse kan du kombinere sport og uddannelse, fordi vi samarbejder med Helsingør Elite Akademi (HEA). Her kan du se mere om samarbejdet.
-
Next Step er for dig, der gerne vil tage 10. klasse, men som har indlæringsvanskeligheder. Her fortæller Maiken og Simon, hvordan skoledagen i Next Step ser ud.

Senest opdateret 10.09.2021 10:39 af MB