FRITID  /  MEDIE & TEKNOLOGI 

MEDIE & TEKNOLOGI

 
3Dprint
3D print og design
Har du lyst til at lærer at 3D printe dit eget design? På holdet lærer du at tegne i et 3D tegneprogram, samt at 3D printe dit design. Der er både mulighed for at komme ind med en tegning eller få hjælp til at tegne din helt egen ide til noget der kan 3d printes. Det kan være alt fra små kruseduller til mobil cover til en tegning af en din gamle bedstemor. Det kræver ingen forud kendskab til 3D print eller design.
droneflyvning
Droneflyvning - Helsingør
Oplev den fantastiske verden inden for FPV-flyvning (first person view) med droner. Lær at flyve med ”rigtige” droner, hvordan du bygger dem og reparerer dem.
filmværksted
Filmværksted - Espergærde
Vi skal lære en masse om at lave film og kommer igennem alle faserne inden for filmproduktion – lige fra idé og manus til optagelse, klipning og efterproduktion. Vi skal arbejde både i mindre og større grupper, så der bliver rig mulighed for at prøve kræfter med alle rollerne inden for filmproduktion.
filmværksted
Filmværksted - Helsingør
På holdet lærer du en masse om at lave film. Vi kommer igennem alle dele af en produktion - lige fra idéfasen over planlægningen, optagelserne, klipningen og efterproduktionen.
foto&model
Foto og model - Helsingør
Har du lyst til at fotografere som de professionelle, eller vil du gerne prøve at være model i et fotostudie? Måske vil du bare lære at tage bedre billeder med din mobil? Så er Foto & Model noget for dig.
lys&lyd
Lys, lyd og sceneteknik - Helsingør
På dette hold lærer du at lave lyd og lys til Ungdomsskolens store events og fester. Du er med i hele processen, fra planlægning til opsætning og udførelse, og det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad der kan lade sig gøre.
podcast
Pod-cast - Espergærde
Få lydbølger under neglene og producer din helt egen podcast. På podcastholdet skal vi lave lydfortællinger og historier, der får ørene til at rokke og bede om mere. Vi skal lære en masse om idéfaser, udvikle jeres podcasts og gøre dem spændende, sjove, medrivende og alt der imellem.
podcast
Pod-cast Værkstedet - Helsingør
Podcast Værkstedet er et åbent værksted for udvikling og produktion af podcasts og radio i og om Helsingør og omegn. I Podcast Værkstedet får du hjælp med alt fra idégenerering til udvikling, produktion og distribution af nye produktioner. Samtidigt er det en mulighed for at stifte bekendtskab med lydmediet og få åbnet en dør ind til radioens og podcastens verden. Podcast Værkstedet er stedet, hvor man kan teste nye idéer, øve sig som vært eller komme med sin idé til en ny produktion.
 


Senest opdateret 30.06.2020 09:52 af CVH