Gå til sideindhold
FRITID  /  MEDIE & TEKNOLOGI 

MEDIE & TEKNOLOGI

 
3D print og design
Har du lyst til at lære at 3D printe dit eget design? På holdet lærer du at tegne i et 3D tegneprogram, samt at 3D printe dit design. Der er både mulighed for at komme ind med en tegning eller få hjælp til at tegne din helt egen ide til noget der kan 3d printes. Det kan være alt fra små kruseduller til mobil cover til en tegning af en din gamle bedstemor. Det kræver ingen forudkendskab til 3D print eller design.
Droneflyvning - Helsingør
Oplev den fantastiske verden inden for FPV-flyvning (first person view) med droner. Lær at flyve med ”rigtige” droner, hvordan du bygger dem og reparerer dem.
Filmværksted - Helsingør
På holdet lærer du en masse om at lave film. Vi kommer igennem alle dele af en produktion - lige fra idéfasen over planlægningen, optagelserne, klipningen og efterproduktionen.
Foto og model - Helsingør
Har du lyst til at fotografere som de professionelle, eller vil du gerne prøve at være model i et fotostudie? Måske vil du bare lære at tage bedre billeder med din mobil? Så er Foto & Model noget for dig.
Podcast - Helsingør
Drømmer du om at blive journalist, forfatter, skuespiller eller producer ? Eller er du bare rigtig vild med at fortælle historier? Så skal du med på podcastholdet. Her skal vi nemlig lave lydfortællinger - både de virkelige, og dem du finder på. Vi skal finde lyde, der skaber stemning til din historie; fuglefløjt, grøntsager, der lyder som trafikuheld, lyde fra en uhyggelig tunnel og lyde, der lyder som en ubåd. Eller, hvad du nu skal bruge for at give din historie den helt rigtige lydside.
 


Senest opdateret 30.06.2020 09:52 af CVH