Gå til sideindhold
FRITID  /  MEDIE & TEKNOLOGI 

MEDIE & TEKNOLOGI

3D print og design - Helsingør
Har du lyst til at lære at 3D printe dit eget design? På holdet lærer du at tegne i et 3D tegneprogram, samt at 3D printe dit design. Der er både mulighed for at komme ind med en tegning eller få hjælp til at tegne din helt egen ide til noget der kan 3d printes. Det kan være alt fra små kruseduller til mobil cover til en tegning af en din gamle bedstemor. Det kræver ingen forudkendskab til 3D print eller design.
Droneflyvning - Helsingør
Oplev den fantastiske verden inden for FPV-flyvning (first person view) med droner. Lær at flyve med ”rigtige” droner, hvordan du bygger dem og reparerer dem.
Filmværksted - Helsingør
På holdet lærer du en masse om at lave film. Vi kommer igennem alle dele af en produktion - lige fra idéfasen over planlægningen, optagelserne, klipningen og efterproduktionen.
Kreativ Kodning - Helsingør
Er du nysgerrig på programmering, og hvordan man kan bruge det kreativt? Lær at hamre løs på et tastatur. Prøv forskellige og nye indgange til programmering. Kom i gang med at finde ud af, hvordan du laver dit eget spil eller en instagram bot. På holdet kommer vi til at afprøve nye ting og lave en masse fejl, før vi finder ud af, hvordan man gør det rigtigt.
Lys, Lyd & Sceneteknik - Helsingør
På dette hold lærer du at lave lyd og lys til Ungdomsskolens store events og fester. Du er med i hele processen, fra planlægning til opsætning og udførelse, og det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad der kan lade sig gøre.
Youtube-Serie - Espergærde
Vil du gerne prøve kræfter med at lave din helt egen ungdomsserie eller måske være skuespiller i én? Så er holdet Youtube-serie lige noget for dig. Her kommer du igennem hele processen bag at lave en serie. Du lærer tips og tricks til, hvordan man skaber en historie, skriver manuskript, filmer, instruerer og redigerer en serie på 5 afsnit, som bliver lagt på YouTube og promoveret på Instagram.


Senest opdateret 30.06.2020 09:52 af CVH