Gå til sideindhold
FRITID  /  MEDIE & TEKNOLOGI 

MEDIE & TEKNOLOGI

3D Print & Hardware - Helsingør
Du starter med at lære de grundlæggende principper omkring værktøjer så som arduino, microcontrollere, raspberry-pi’s, 3D-print og laserskæring. Med disse værktøjer får du mulighed for at lave næsten alt, hvad du har lyst til. Vi starter med at bygge en vejrstation sammen for at lære alle disse værktøjer at kende. Derefter går du selv fra idé til konkret produkt, som vi hjælper dig med at fuldføre.
Droneflyvning - Espergærde
Oplev den fantastiske verden inden for FPV-flyvning (first person view) med droner. Lær at flyve med ”rigtige” droner, hvordan du bygger dem og reparerer dem.
Film - Espergærde
Går du med en Hitchcock i maven? Filmholdet er for dig, der elsker film. Her skal vi snakke om film, se film og ikke mindst lave film. Du lærer at bruge et professionelt kamera, redigere film i Premiere Pro, sætte lys og lave lyd. Målet er at lave en eller to kortfilm i løbet af sæsonen – det plejer vi at gøre over en weekend. Vi laver også tossede filmtrailere til film, der ikke eksisterer. Det vigtigste er dog, at vi hygger os og har det sjovt sammen.
Filmværksted - Helsingør
På holdet lærer du en masse om at lave film. Vi kommer igennem alle dele af en produktion - lige fra idéfasen over planlægningen, optagelserne, klipningen og efterproduktionen.
Kreativ Kodning - Helsingør
Er du nysgerrig på programmering, og hvordan man kan bruge det kreativt? Lær at hamre løs på et tastatur. Prøv forskellige og nye indgange til programmering. Kom i gang med at finde ud af, hvordan du laver dit eget spil eller en Instagram bot. På holdet kommer vi til at afprøve nye ting og lave en masse fejl, før vi finder ud af, hvordan man gør det rigtigt.
Lys, Lyd & Sceneteknik - Helsingør
På dette hold lærer du at lave lyd og lys til Ungdomsskolens store events og fester. Du er med i hele processen, fra planlægning til opsætning og udførelse, og det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad der kan lade sig gøre.
Makerspace - Helsingør
Vil du designe dine egne skilte, lamper, kasser eller noget tredje og lave dem på vores laserskærer? Vil du trykke dine egne T-shirts, muleposer eller andre tekstiler? Vil du 3D-printe figurer, modeller eller noget andet? Så er holdet her for dig. Der er ingen krav til at kunne bruge maskinerne på forhånd, det skal vi nok få lært sammen. Vi kommer til at være meget procesfokuserede undervejs, så vi kan få alle de vigtige overvejelser med, inden vi er færdige.

Filmværkstedets 2 afslutningsfilm 2022.

The Night Drive & Dr. Karensteins Revenge
*
Denne video kan ikke vises da du ikke har accepteret cookies for markedsføring.
Klik her for at ændre dette


Senest opdateret 01.06.2022 10:28 af CVH