Gå til sideindhold
HOLD  /  15PLUS 

15PLUS

Jagttegn - Helsingør
Inden du må gå på jagt, skal du gennemføre jagttegns-undervisningen, bestå jagtprøven og bestå en skydeprøve. Foran dig venter nogle af livets mest intense oplevelser i pagt med naturen.
Knallertkørekort VENTELISTE TIL HOLD FORÅR 2024
VENTELISTE til knallertkørekort. Hvis du tilmelder dig dette hold, skriver vi til dig når vi åbner for tilmelding til nye hold i foråret 2024.
Musical - Helsingør
Drømmer du om at stå på scenen og optræde foran et publikum? Er du vild med at synge, danse og spille teater – eller er du vild for at prøve? Og vigtigst af alt: Drømmer du om at være en del af et helt særligt fællesskab? Så er musicalholdet lige noget for dig.
Producer/Beatmaker/Sangskriver - Helsingør
På dette hold lærer du at skrive, indspille og producere musik. Uanset om du elsker hip-hop, pop, elektronisk musik eller jazz, vil du på dette hold lære at føre dine musikalske idéer ud i livet som hele, færdigproducerede sange.
Yoga - Helsingør
I yogaundervisningen arbejder vi med at få fysisk styrke, opnå større stabilitet og smidighed via de mange asanas-yogastillinger. Vi øver teknikker for større fokus og koncentration ved at udfordre vores balance og koordination.


Senest opdateret 15.06.2022 10:11 af CVH