FRITID  /  15PLUS

15PLUS

DJ - Espergærde
Få opfyldt din drøm om, at det er dig, der står bag mixerpulten til klassefesten og styrer musikken. Hvis du brænder for musik, og har lyst til at spille for et dansende publikum, så er DJ-holdet det helt rigtige.
Jagttegn - Helsingør
Inden du må gå på jagt, skal du gennemføre jagttegns-undervisningen, bestå jagtprøven og bestå en skydeprøve. Foran dig venter nogle af livets mest intense oplevelser i pagt med naturen.
Knallertkørekort VENTELISTE
VENTELISTE til knallertkørekort. Hvis du tilmelder dig denne liste, skriver vi til dig når vi åbner for tilmelding til nye hold. Vi starter nye hold til foråret 2023, når vejret tillader det.
Musical - Helsingør
Drømmer du om at stå på scenen og optræde foran et stort publikum? Kan du lide at synge, danse og spille teater – eller synes du, det kunne være sjovt at prøve? Men vigtigst af alt: Drømmer du om at være en del af et helt særligt fællesskab? Så er musicalholdet lige noget for dig.
Understøttende Matematik fra 9. kl. - Helsingør
Går du i 9.klasse eller opefter og synes du, at matematikken er begyndt at blive svært at forstå? Så skal du komme til Helsingør Ungdomsskole hvor holdet vil tilbyde ekstra understøttende undervisning hvor vi snakker om de emner I synes er svære i skolen. Det kan være alt fra procentregning, brøkregning eller ligningsløsninger. Holdet vil også hjælpe dig med at blive bedre til at tage noter i timerne, så du ikke skal bruge alt for meget energi på at forstå alting i skolen.
Yoga - Helsingør
I yogaundervisningen arbejder vi med at få fysisk styrke, opnå større stabilitet og smidighed via de mange asanas-yogastillinger. Vi øver teknikker for større fokus og koncentration ved at udfordre vores balance og koordination.

Senest opdateret 15.06.2022 10:11 af CVH