FRITID  /  15PLUS

15PLUS

DJ - Espergærde
Få opfyldt din drøm om, at det er dig, der står bag mixerpulten til klassefesten og styrer musikken. Hvis du brænder for musik, og har lyst til at spille for et dansende publikum, så er DJ-holdet det helt rigtige.
Elektronisk Musik - Helsingør
Elsker du musik, og drømmer du om at lave din helt egen sang? På dette hold arbejder vi med at producere og indspille et nummer. Vi tager udgangspunkt i din idé og smag inden for musik, så du får et unikt færdigproduceret nummer med hjem. De første par gange vil vi sammen gennemgå øvelser i musikprogrammet Ableton Live, så I kommer godt fra start. Derefter går vi i gang med jeres individuelle sangproduktioner. Du kan tilmelde dig, uanset om du er nybegynder eller øvet.
Engelsk 9. kl. - Espergærde
Vil du gerne forbedre dig i engelsk, inden du skal op til afgangsprøve til næste sommer? Vi har lavet et særligt hold for dig, der går i 9. klasse. Vi arbejder med lige det, DU har brug for.
Jagttegn - Helsingør
Inden du må gå på jagt, skal du gennemføre jagttegns-undervisningen, bestå jagtprøven og bestå en skydeprøve. Foran dig venter nogle af livets mest intense oplevelser i pagt med naturen.
Knallertkørekort VENTELISTE
VENTELISTE til knallertkørekort. Hvis du tilmelder dig denne liste, skriver vi til dig så snart vi åbner for tilmelding til nye hold. Vi starter nye hold i slutningen af august 2022.
Kunstfoto & Mørkekammer - Helsingør
Kom og lær, hvordan du kan tage analoge billeder på film og fremkalde dem selv i vores mørkekammer. Vi laver selvportrætter, bliver inspireret af andre, og vi skal lære om kameraer, lukketider og blænde. Vi træner vores øjne til at blive bevidste om lys og skygge, proportioner, samt forgrund og baggrund. Vi skal fortælle historier. Til sidst i forløbet forbereder vi en udstilling, og til ferniseringen inviterer vi venner og familie.
Musical - Helsingør
Drømmer du om at stå på scenen og optræde foran et stort publikum? Kan du lide at synge, danse og spille teater – eller synes du, det kunne være sjovt at prøve? Men vigtigst af alt: Drømmer du om at være en del af et helt særligt fællesskab? Så er musicalholdet lige noget for dig.
Rap & Beats - Helsingør
Drømmer du om at blive den næste store rapper i DK, eller synes du bare, det kunne være sjovt at lære at rappe sammen med dine venner? så er Rap & Beats stedet for dig! Her lærer du de fundamentale værktøjer til at skrive og fremføre rap.
Speedbåd - Helsingør
Er du glad for vand og sejlads, og vil du gerne have ansvaret for din egen båd og selv bestemme farten og kursen? Så er et speedbådskørekort nødvendigt. I juni måned kan du tage speedbådskørekortet lørdag d. 25. og søndag d. 26. Hvis du har spørgsmål, må du endelig ringe til Bjarke på 4186 8181
Yoga fra 9. kl. - Helsingør
I yogaundervisningen arbejder vi med at få fysisk styrke, opnå større stabilitet og smidighed via de mange asanas-yogastillinger. Vi øver teknikker for større fokus og koncentration ved at udfordre vores balance og koordination.
Zine / Lav dit eget magasin - Helsingør
På holdet kan du fremstille dine egne zines! Zines er små magasiner, der ofte er bygget op om en historie, et digt, eller noget politisk. Vi vil arbejde med både lyrik og kreativ udsmykning såsom collage, maling, tegning og sætte det sammen, så det til sidst bliver dit helt eget zine. På holdet er det kun fantasien, der sætter grænser for hvad dit zine skal være! Der er ingen krav om at man skal have skills til at tegne, male, skrive eller lignende – vi har fokus på at have en god og hyggelig proces

Senest opdateret 15.06.2022 10:11 af CVH