FRITID  /  15PLUS

15PLUS

DJ - Espergærde
Få opfyldt din drøm om, at det er dig, der står bag mixerpulten til klassefesten og styrer musikken. Hvis du brænder for musik, og har lyst til at spille for et dansende publikum, så er DJ-holdet det helt rigtige.
Elektronisk Musik - Helsingør
Elsker du musik, og drømmer du om at lave din helt egen sang? På dette hold arbejder vi med at producere og indspille et nummer. Vi tager udgangspunkt i din idé og smag inden for musik, så du får et unikt færdigproduceret nummer med hjem. De første par gange vil vi sammen gennemgå øvelser i musikprogrammet Ableton Live, så I kommer godt fra start. Derefter går vi i gang med jeres individuelle sangproduktioner. Du kan tilmelde dig, uanset om du er nybegynder eller øvet.
Engelsk 9. kl. - Espergærde
Vil du gerne forbedre dig i engelsk, inden du skal op til afgangsprøve til næste sommer? Vi har lavet et særligt hold for dig, der går i 9. klasse. Vi arbejder med lige det, DU har brug for.
Jagttegn - Helsingør
Inden du må gå på jagt, skal du gennemføre jagttegns-undervisningen, bestå jagtprøven og bestå en skydeprøve. Foran dig venter nogle af livets mest intense oplevelser i pagt med naturen.
Knallertkørekort VENTELISTE
VENTELISTE til knallertkørekort. Hvis du tilmelder dig denne liste, skriver vi til dig når vi åbner for tilmelding til nye hold. Vi starter nye hold til foråret 2023, når vejret tillader det.
Kunstfoto & Mørkekammer - Helsingør
Kom og lær, hvordan du kan tage analoge billeder på film og fremkalde dem selv i vores mørkekammer. Vi laver selvportrætter, bliver inspireret af andre, og vi skal lære om kameraer, lukketider og blænde. Vi træner vores øjne til at blive bevidste om lys og skygge, proportioner, samt forgrund og baggrund. Vi skal fortælle historier. Til sidst i forløbet forbereder vi en udstilling, og til ferniseringen inviterer vi venner og familie.
Musical - Helsingør
Drømmer du om at stå på scenen og optræde foran et stort publikum? Kan du lide at synge, danse og spille teater – eller synes du, det kunne være sjovt at prøve? Men vigtigst af alt: Drømmer du om at være en del af et helt særligt fællesskab? Så er musicalholdet lige noget for dig.
Understøttende Matematik fra 9. kl. - Helsingør
Går du i 9.klasse eller opefter og synes du, at matematikken er begyndt at blive svært at forstå? Så skal du komme til Helsingør Ungdomsskole hvor holdet vil tilbyde ekstra understøttende undervisning hvor vi snakker om de emner I synes er svære i skolen. Det kan være alt fra procentregning, brøkregning eller ligningsløsninger. Holdet vil også hjælpe dig med at blive bedre til at tage noter i timerne, så du ikke skal bruge alt for meget energi på at forstå alting i skolen.
Yoga - Helsingør
I yogaundervisningen arbejder vi med at få fysisk styrke, opnå større stabilitet og smidighed via de mange asanas-yogastillinger. Vi øver teknikker for større fokus og koncentration ved at udfordre vores balance og koordination.

Senest opdateret 15.06.2022 10:11 af CVH