Gå til sideindhold
HOLD  /  15PLUS 

15PLUS

Break - Vinterworkshop
Kom og prøv at danse break på Ungdomsskolen! Har du hørt om break og synes det lyder fedt, eller måske er du nysgerrig på hvad det er, så kan du prøve det af på Ungdomsskolen med underviser Anna, som lige nu er den kvindelige Danmarksmester for break. Til workshop kommer vi til at arbejde med rytme og forskellige basics indenfor break. Det er for eksempel forskellige trin i toprock og footwork, samt forskellige freezes og basic powermoves. Break er en dansestil med mange udtryk og der er plads til alle!
Jagttegn - Helsingør
Inden du må gå på jagt, skal du gennemføre jagttegns-undervisningen, bestå jagtprøven og bestå en skydeprøve. Foran dig venter nogle af livets mest intense oplevelser i pagt med naturen.
Musical - Helsingør
Drømmer du om at stå på scenen og optræde foran et publikum? Er du vild med at synge, danse og spille teater – eller er du vild for at prøve? Og vigtigst af alt: Drømmer du om at være en del af et helt særligt fællesskab? Så er musicalholdet lige noget for dig.
Producer/Sangskriver - Vinterworkshop
Vil du gerne skrive, synge og producere sange? På Ungdomsskolen kan du med hjælp fra professionel sangskriver og producer, Emil Sebastian Birch, skrive, indspille og producere din egen musik. Om det er gang nummer 1 eller 1000, du laver musik, og om du er til pop, hip-hop eller rock, tilbyder workshoppen fordybelse, sparring, udfordringer og et personligt, færdigt produkt, du kan tage med hjem.
Skate - Vinterworkshop
Vil du bare gerne skate og mangler det rigtige sted og én der lige kan vise dig et par tricks? Kom til Vinterworkshop på i Ungdomsskolens Skaterhal og lære nye skills, tricks og være en del af et super nice fællesskab.
Smykke & Hygge - Vinterworkshop
Her kan du lære forskellige teknikker og på den måde skabe dine egne helt unikke smykker. vi har et stort udvalg af gode materialer, som du kan bruge til at skabe præcis det smykke du ønsker. Konceptet er meget stille og rolig med plads til en masse hygge og snakkeri. Her er der plads til alle.
Tekstiltryk - vinterworkshop
Vil du booste dit klædeskab med nogle fede, unikke design, så kom til Vinter workshop, hvor du får mulighed for at designe dine egne tryk, som trykkes på dit eget tøj. Du vil blive guidet til at design dine egne tryk, som bliver skåret ud på vores cutter og trykt via varme presser. Der vil være en mulepose til hver, men tag eget tøj med udover det. Vinterworkshops er for dig der er 15 plus.


Senest opdateret 15.06.2022 10:11 af CVH