10.KLASSE  /  10. klasse  /  Fællesskabet

Fællesskabet

10_fællesskabet

Hos os er fællesskabet det vigtigste fra den dag, du starter på skolen.

Her er plads til alle typer, og du lærer lynhurtigt dine nye klassekammerater at kende på boot camp og i timerne, hvor du har undervisning med andre unge med de samme interesser som dig.

”Det sociale liv er godt, for alle hænger ud på tværs af klasserne og laver en masse ting sammen. Der er altid muligheder for at sætte noget i gang, og der er aldrig nogen, der bare står alene i baggrunden. Vi laver altid noget, hvor der er plads til, at alle kan være med. Det er en virkelig fed tid.”

Benjamin, Lukas og Mikkel, 10. klasse.

Morgensamling

Vi samles hver mandag med bl.a. indlæg fra elever.

Fælles Fredag Før Ferien

Den sidste dag før alle skoleferier laver vi en anderledes skoledag med fokus på fællesskabet.

Ungdomsskolen

Vi er en del af et stort ungemiljø, hvor du kan klatre, danse, designe, bage, synge, spille musik, game og mange andre ting sammen med unge, der har samme interesse som dig.

Bootcamp

Når skoleåret starter, danner vi klasserne efter en masse aktiviteter, hvor I har lært hinanden at kende, så du kan finde ud af, hvem du passer bedst sammen med.

Studietur

Alle 10. klasserne er afsted en uge i foråret på en tur, hvor der også er masser af plads til at være sammen.

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os og evt. komme på besøg - find kontaktinfo under KONTAKT OS.

Hvis du vil vide mere om det faglige i 10. klasse, så klik på UNDERVISNING, og i EFTER 10. kan du læse om, hvordan du i løbet af året kan undersøge, hvad de næste skridt i dit uddannelsesliv skal være.

I FÆLLESSKAB fortæller vi om, hvordan du bliver en del af det store ungemiljø, der er i 10. klasse, og du kan få en fornemmelse af en alsidig hverdag på skolen under SKOLEN og DIT ÅR I 10.

Du kan også gå ind på vores Facebook-side og følge med i, hvad vi laver i øjeblikket.

Senest opdateret 30.11.2020 10:53 af CVH