Gå til sideindhold
FRITID  /  KROP & SJÆL 

KROP & SJÆL

Frirum - Espergærde
Kunne du tænke dig et frirum, hvor der er plads til, at du kan være dig selv - og hvor der er tid og ro til fordybelse, kreativitet og hyggeligt samvær med andre unge piger? En gang om ugen vil vi mødes i et par timer, hvor vi sammen vil skabe et trygt rum til, at du kan udforske og opdage alt det dejlige du er!
Gel & Shellac - Espergærde
Ønsker du at blive ekspert i at lave smukke negle? På dette kursus vil du lære at lave gelé-negle og Shellac. Dette kursus er for dig, der gerne vil lære at lave negle på næsten et professionelt niveau med de mest skånsomme produkter, som bl.a. er veganske. Holdet strækker sig over 7 gange. Der vil afholdes en test, hvor du prøves i det, du har lært. På nogle af Ungdomsskolens events kan du bruge det, du har lært ved at lave lækre negle på andre.
Hudpleje & makeup - Helsingør
På kurset får du en introduktion til forskellige makeup- og hudplejeprodukter. Du bliver lukket ind i skønhedens fantastiske univers af farver, glimmer og lækre mineralprodukter. Du lærer håndtering og valg af de rigtige pensler, hygiejne, huden og den rigtige base, makeup-produkter, samt makeupteknikker. Du lærer, at hudpleje består i at rense, massere og lægge ansigtsmasker. Du kommer til at lære, hvordan du arbejder på dig selv og andre. Til Halloween eller pigeaftener skal vi bl.a. lægge makeup
Queer Fællesskabet - Helsingør
Har du en interesse for køn og seksualitet? I Queer-fællesskabet skaber vi sammen et safe space, hvor du kan være lige præcis den, du er. Her vil vi afholde inspirationsoplæg, mulighed for at dele egne oplevelser og problematikker samt dykke ned i queer kultur og historie og en masse andet hyggeligt.
Yoga - Helsingør
I yogaundervisningen arbejder vi med at få fysisk styrke, opnå større stabilitet og smidighed via de mange asanas-yogastillinger. Vi øver teknikker for større fokus og koncentration ved at udfordre vores balance og koordination.


Senest opdateret 25.05.2022 11:15 af CVH