Gå til sideindhold
FRITID  /  KROP & SJÆL 

KROP & SJÆL

Gel & Shellac - Espergærde
Ønsker du at blive ekspert i at lave smukke negle? På dette kursus vil du lære at lave gelé-negle og Shellac. Dette kursus er for dig, der gerne vil lære at lave negle på næsten et professionelt niveau med de mest skånsomme produkter, som bl.a. er veganske. Holdet strækker sig over 7 gange. Der vil afholdes en test, hvor du prøves i det, du har lært. På nogle af Ungdomsskolens events kan du bruge det, du har lært ved at lave lækre negle på andre.
Hudpleje & makeup - Espergærde
På kurset får du en introduktion til forskellige makeup- og hudplejeprodukter. Du bliver lukket ind i skønhedens fantastiske univers af farver, glimmer og lækre mineralprodukter. Du lærer håndtering og valg af de rigtige pensler, hygiejne, huden og den rigtige base, makeup-produkter, samt makeupteknikker. Du lærer, at hudpleje består i at rense, massere og lægge ansigtsmasker. Du kommer til at lære, hvordan du arbejder på dig selv og andre. Til Halloween eller pigeaftener skal vi bl.a. lægge makeup.
Hudpleje & makeup - Helsingør
På kurset får du en introduktion til forskellige makeup- og hudplejeprodukter. Du bliver lukket ind i skønhedens fantastiske univers af farver, glimmer og lækre mineralprodukter. Du lærer håndtering og valg af de rigtige pensler, hygiejne, huden og den rigtige base, makeup-produkter, samt makeupteknikker. Du lærer, at hudpleje består i at rense, massere og lægge ansigtsmasker. Du kommer til at lære, hvordan du arbejder på dig selv og andre. Til Halloween eller pigeaftener skal vi bl.a. lægge makeup
Queer Fællesskabet - Helsingør
Har du en interesse for køn og seksualitet? I Queer-fællesskabet skaber vi sammen et safe space, hvor du kan være lige præcis den, du er. Her vil vi afholde inspirationsoplæg, mulighed for at dele egne oplevelser og problematikker samt dykke ned i queer kultur og historie og en masse andet hyggeligt.
Stemme, Bevægelse & Meditation - Helsingør
Har du lyst til at lære dig selv bedre at kende gennem stemmeøvelser, dans og bevægelse samt meditation? Og har du lyst til at være sammen med andre unge på en ny måde, hvor der er plads til at være dig selv, præcis som du er? Vi vil sammen skabe et rum af tillid, hvor alle kan være sig selv. Gennem nysgerrighed og på en legende måde vil vi bruge vores stemmer, meditere samt danse og bevæge os sammen. Vi vil altid starte og slutte med at meditere, så vi har god tid til at lande i os selv.
Yoga 7. - 8. kl. - Helsingør
I yogaundervisningen arbejder vi med at få fysisk styrke, opnå større stabilitet og smidighed via de mange asanas-yogastillinger. Vi øver teknikker for større fokus og koncentration ved at udfordre vores balance og koordination.
Yoga fra 9. kl. - Helsingør
I yogaundervisningen arbejder vi med at få fysisk styrke, opnå større stabilitet og smidighed via de mange asanas-yogastillinger. Vi øver teknikker for større fokus og koncentration ved at udfordre vores balance og koordination.


Senest opdateret 25.05.2022 11:15 af CVH