HOLD  /  EVENTS & TURE 
EVENTS & TURE
 

Adventure challenge
Adventure Challenge Tour
Outdoor/Adventure forløb med tre undervisningsgange på Helsingør Ungdomsskole, hvor deltagerne introduceres til og trænes i en række adventure-discipliner. Som afslutning på forløbet gennemfører deltagerne Adventure Tour 2019.
Berlin
Berlin, kultur og sprog - efterår
Nu har du mulighed for en tur til Berlin med Ungdomsskolen. Berlin er en spændende storby, hvor der venter en masse oplevelser for dig og dine venner. Du/I skal på sightseeing, design-marked, shopping, opleve Berlins spændende historie og meget mere.
Berlin
Berlin, kultur og sprog - forår
Nu har du mulighed for en tur til Berlin med Ungdomsskolen. Berlin er en spændende storby, hvor der venter en masse oplevelser for dig og dine venner. Du/I skal på sightseeing, design-marked, shopping, opleve Berlins spændende historie og meget mere.

Festen
FESTEN
Kom til Årets Fest på Ungdomsskolen. DJ Baker lægger fed musik på, så der er rig mulighed for at svinge danse hoften. Speciale Guest er BRO, som giver koncert og efterfølgende Selfies. Festen er for alle der har meldt sig til hold i denne sæson samt alle 7. klasser. Festen er gratis hvis du kommer forbi Ungdomsskolen til livetilmeldingen mandag til onsdag kl. 18.15 - 21.30 og får dit armbånd. Uden armbånd kan du stadig komme til festen ved at betale 20 kr. (kontant, mobile-pay) i indgangen.
events_og_ture_frisbegolf
Frisbee Golf Tour 2018
Kom med til en frisbee golf-tur og prøv tre fede baner af. Den, der er i Helsingør, er den teknisk svære bane. Hillerød er den seje skovbane. Karlebo den udfordrende bane.
events_og_ture_pigecamp
Pige Camp
Piger - her er campen, I ikke må gå glip af! 3 fulde døgn i det bedste selskab med 13 andre skønne tøser og masser af supergode oplevelser og hygge i vores fantastiske hytte i Sydsverige.

Pigeaften for veninderne
Pigeaften for veninderne d. 5. oktober kl. 16:00-22:00 Vi laver pizza og pomfritter sammen. Derudover skal vi lave makeup, negle og hår. Vi skal hygge, danse og have der sjovt sammen. Sidste frist for tilmelding er d. 3. oktober.
gutsgritglory
Tør du? - Guts, Grit & Glory
Et hold hvor vi arrangerer, at man kan prøve sine egne grænser af, opbygge viljestyrke og høste hæder og ære. Så har du mod (Guts) og viljestyrke (Grit), er der hæder (Glory) at høste her.
events_og_ture_vildmark_kano
Vildmarksliv - Kanotur
Kom og vær med til Vildmarksliv! Vi laver 3 ture med outdoor-aktiviteter. Denne gang skal vi på kanotur på Esrum sø.

events_og_ture_vildmark
Vildmarksliv - Kullen
Kom og vær med til vildmarksliv! Vi laver 3 ture med outdoor-aktiviteter. Denne gang skal vi på en vandretur i Sverige.
events_og_ture_vildmark
Vildmarksliv - Træklatring
Kom og vær med til vildmarksliv! Vi laver 3 ture med outdoor-aktiviteter. Denne gang skal vi lave træklatring.


Senest opdateret 29.06.2018 11:30 af CVH