Gå til sideindhold
FRITID  /  GAMING & BRÆTSPIL 

GAMING & BRÆTSPIL

CS:GO - Helsingør
Vi går i dybden med spillet, både det strategiske, såvel som smokes,molotovs & flash nades og vinkler samt VOD gennemgang af vores kampe så vi kan se hvordan vi forbedre os. Vi fokusere på kommunikationen på teamet og imellem hinanden såvel som der arbejdes med den enkelte spillers evner. Derudover fokusere vi meget på det sociale og samarbejde på tværs af teams. Vores mål er at gøre træningen sjov og lærerig, samtidigt giver vores træner team jer en mulighed for at udforske esportens verden endnu dybere.
League of Legends - Helsingør
Vil du gerne forbedre dig i League of Legends? så er du det rigtige sted! På LOL-holdet vil vi hjælpe dig med at blive bedre til at farme, hvilken path du skal tage i junglen, hvordan du skal kommunikere og samarbejde med dine holdkammerater for at få smadret fjendens team nexus
Minecraft - Helsingør
Er du vild med at spille minecraft? Vil du gerne både forbedre dig til spillet og have det sjovt med at bygge og spille sammen med andre folk der godt kan lide spillet? På Minecraft holdet vil vi lære forskellige evner som er godt at kunne når man spiller spillet, og også få bygget nogle fede kreationer eller spille noget bedwars sammen.
Overwatch - Helsingør
Hvis du melder dig til Overwatch, vil du blive undervist i spilteori, analyse af spil, samarbejde, kommunikation og koordinering. Vi skal spille træningskampe, og du får mulighed for at udvikle dig personligt inden for e-sport.
Rollespil & Brætspil - Helsingør
For os der synes, at Fantasy er fedt. Spil uden strøm, gennemlev en kampagne som gamemaster, eller vær helten i et pen and paper-univers. Mal dine figurer og før nådesløs krig med dem på vores terræn, eller prøv nogle af vores mange Fantasy eller Sci-Fi brætspil.
Valorant - Helsingør
Kom med på det teambaserede shooter game, nemlig VALORANT! Valorant er et godt mix mellem CS.GO og Overwatch. Du kommer til at lære at spille sammen som et hold, lære om god kommunikation, analysere og forstå gameplay samt forskellige matchups!


Senest opdateret 25.05.2022 08:28 af CVH