Gå til sideindhold
HOLD  /  DANS & SCENE 

DANS & SCENE

Break - Vinterworkshop
Kom og prøv at danse break på Ungdomsskolen! Har du hørt om break og synes det lyder fedt, eller måske er du nysgerrig på hvad det er, så kan du prøve det af på Ungdomsskolen med underviser Anna, som lige nu er den kvindelige Danmarksmester for break. Til workshop kommer vi til at arbejde med rytme og forskellige basics indenfor break. Det er for eksempel forskellige trin i toprock og footwork, samt forskellige freezes og basic powermoves. Break er en dansestil med mange udtryk og der er plads til alle!
Dance Mix - Helsingør
Vil du gerne lære at bevæge din krop til fed musik? Er du typen der står derhjemme og øver dig på tiktok danse eller elsker du bare at danse og ønsker at lærer? På holdet lærer du nemlig at danse til forskellig slags musik, og du bliver klædt godt på til de dansekoreografier, vi skal lave. Dance Mix er stilarter som hiphop, dancehall og pop commercial.
K-pop - Helsingør
Elsker du at danse, og vil du gerne udfordres med koreografier fra K-pop verdenen? K-pop (koreansk pop) er en musikgenre, som efterhånden har bredt sig vidt internationalt. Dans er en stor del af en K-pop performance, og der findes et væld af fede K-pop koreografier med alverdens forskellige udtryk.
Musical - Helsingør
Drømmer du om at stå på scenen og optræde foran et publikum? Er du vild med at synge, danse og spille teater – eller er du vild for at prøve? Og vigtigst af alt: Drømmer du om at være en del af et helt særligt fællesskab? Så er musicalholdet lige noget for dig.

Queen koncert på Kulturværftet med Ungdomsskolens kor og Pigegarden

Ungdomsskolens kor og Pigegarden øver til Queenkoncerten

Denne video kan ikke vises da du ikke har accepteret cookies for markedsføring.
Klik her for at ændre dette


Senest opdateret 17.08.2023 12:49 af CVH