Gå til sideindhold
FRITID  /  DANS & SCENE 

DANS & SCENE

Dance Mix - Helsingør
Vil du gerne lære at bevæge din krop til fed musik, men har aldrig gået til dans før? Så er det her, du starter. På holdet lærer du at danse til forskelligt slags musik, så du bliver klædt godt på til de dansekoreografier, vi skal lave. Dance Mix er stilarter som: hiphop, dancehall og pop commercial. Vi øver os i at være på, så du får mod til at stå foran et publikum. I løbet af sæsonen får du mulighed for at optræde til forskellige events.
K-pop - Helsingør
Elsker du at danse, og vil du gerne udfordres med koreografier fra K-pop verdenen? K-pop (koreansk pop) er en musikgenre, som efterhånden har bredt sig vidt internationalt. Dans er en stor del af en K-pop performance, og der findes et væld af fede K-pop koreografier med alverdens forskellige udtryk.
Musical - Helsingør
Drømmer du om at stå på scenen og optræde foran et stort publikum? Kan du lide at synge, danse og spille teater – eller synes du, det kunne være sjovt at prøve? Men vigtigst af alt: Drømmer du om at være en del af et helt særligt fællesskab? Så er musicalholdet lige noget for dig.
Teater - Helsingør
Har du lyst til at spille teater? Vil du gerne blive tryg ved at stå på en scene? Og har du lyst til at være med i et fællesskab, hvor vi skriver et teaterstykke? Så er dette holdet for dig. På teaterholdet lærer vi gennem leg. Det skal være sjovt at spille teater, så vi benytter os af en masse teatersport. Gennem forskellige øvelser lærer vi at improvisere, tale højt, spille med andre og føle os trygge på scenen. Er man genert, kan man lære at vænne kroppen og hjernen til at optræde foran andre.
TeaterLab - Espergærde
Elsker du at nørde teater? Har du noget på hjertet? Brænder du for at være med til at skabe scenekunst? På holdet TeaterLab vil vi sammen dykke ned i skuespilteknikker, koreografisk udtryk og stemmens styrker. Vil du lære om opbygning af en karakter, hvordan følelser kan udtrykkes gennem krop og stemme, og vil du være med til at skabe en fortælling? Så er dette hold lige noget for dig! TeaterLab er for dig, som gerne vil dygtiggøre dig og eksperimentere inden for scenekunstens verden.
Denne video kan ikke vises da du ikke har accepteret cookies for markedsføring.
Klik her for at ændre dette


Senest opdateret 01.06.2022 10:49 af CVH