FRITID  /  DANS

DANS

global souls flyer
Global Souls - danseforestilling
Kom ind og se dans i verdensklasse! I samarbejde med NEXT ZONE, Kulturværftet og Helsingør Teater inviterer Ungdomsskolen unge fra Helsingør til dans i verdensklasse, når GLOBAL SOULS optræder på Kulturværftet søndag d. 25. oktober. Forestillingen er gratis, hvis du tilmelder dig gennem Ungdomsskolen.
hiphop
Hip Hop & Urban Dance Styles - Espergærde
Kan du lide at danse, og synes du hiphop er det fedeste? Så skal du gå på dette hold. På holdet starter vi ud med at lære grundtrin og få rytmen ind i kroppen. Her skal vi først og fremmest have det sjovt! Vi kommer også igennem forskellige dansestilarter fx waacking, voguing, locking og house.
hiphoplanewstyle
Hiphop/ LA new style - Helsingør
På dette hold bliver I udfordret med en masse spændende og fede koreografier. Vi kommer til at gennemgå flere genrer inden for hiphop, og I kommer selv til at have indflydelse på, hvad I lærer, ved at være med til at vælge sange og stilarter.
mtvstyle
MTV-style - kun for piger - Helsingør
Vil du gerne bevæge kroppen, men har aldrig gået til dans før? Så er det her, du starter. På holdet underviser vi i de grundlæggende rytmer inden for de forskellige dansestile, så du er klædt godt på til de koreografier, vi skal lave. Vi øver os i at være på, og du får mod til at stå foran et publikum inden vores endelige show til Show Off og i Tivoli.
performance
Performance - Helsingør
Kan du lide at bevæge dig og bruge din krop? Er du nysgerrig på, hvad performancekunst kan være og består af? På performanceholdet vil vi gennem eksperimenter og lege udforske feltet mellem teater, dans og fri bevægelse. Til sidst har vi skabt vores egne performance, som vi viser frem for hinanden.

Senest opdateret 02.06.2020 17:10 af CVH