Gå til sideindhold
HOLD  /  DANS & SCENE 

DANS & SCENE

Break - Helsingør
Break - Helsingør
Kan du lide at danse, eller har du lyst til at lære det? Måske kan du lide at lytte til hiphop og har lyst til at prøve kræfter med hiphop-kulturens oprindelige dans? Break er en dansestil, som startede i gaderne, men som er vokset og har udviklet sig med årene. I dag er det den første dansestilart, som er med i OL, fra år 2024.
Dance Mix - Helsingør
Dance Mix - Helsingør
Vil du gerne lære at bevæge din krop til fed musik? Er du typen, der står derhjemme og øver dig på TikTok-danse, eller elsker du bare at danse og vil gerne lære? På holdet lærer du nemlig at danse til forskellig slags musik, og du bliver klædt godt på til de dansekoreografier, vi skal lave. Dance Mix er stilarter som hiphop, dancehall og pop commercial. Vi øver os i at være på, så du får mod til at stå foran et publikum. Der bliver lagt vægt på attitude, performance, energi og sammenhold.
Improvisation & Teatersport - Helsingør
Improvisation & Teatersport - Helsingør
At få folk til at grine er den bedste følelse og improvisationsteater er smutvejen dertil. Improvisation er et stærkt værktøj at have for en hver skuespiller. Til workshoppen vil vi lære gruppedynamik, sceneopbygning og hurtig tænkning, igennem en masse praktisk teatersport. Så er du interesseret i at få styrket lattermusklerne, og udfordret din sceneskræk så er det her workshoppen at tage!
K-pop - Helsingør
K-pop - Helsingør
Elsker du at danse, og vil du gerne udfordres med koreografier fra K-pop verdenen? K-pop (koreansk pop) er en musikgenre, som efterhånden har bredt sig vidt internationalt. Dans er en stor del af en K-pop performance, og der findes et væld af fede K-pop koreografier med alverdens forskellige udtryk.
Musical - Helsingør
Musical - Helsingør
Ungdomsskolens musical er for dig, som ønsker at blive en del af et unikt fællesskab med andre unge, der sammen skaber et stort kunstnerisk værk. Det er for dig, der elsker at stå på en scene, men det er også for dig, der aldrig har prøvet det før. Til musical får man venner for livet, når man sammen udforsker og dygtiggør sig indenfor skuespil, sang og dans. Som elev arbejder man side om side med et professionelt lærerteam, der består af en instruktør, en kor-/sangleder og en koreograf.
Teater - Helsingør
Teater - Helsingør
Dette er holdet for dig som elsker teater. Her skal vi arbejde med skuespilteknik, hvordan siger man en replik? Hvad er underteksten? Hvordan finder jeg min karakter? Der vil både være impro, karakterøvelser og monologarbejde, med fokus på sammenspil mellem stemme, krop og følelser. Holdet er for dig, som ønsker at dykke ned i skuespilteknikker. Det er ikke nødvendigt at have spillet teater før, du skal blot have lysten til det.

Dance Mix - Tivoli 2024

K-pop -Tivoli 2024

BREAK-holdet i dansesalen

Queen koncert på Kulturværftet med Ungdomsskolens kor og Pigegarden

Ungdomsskolens kor og Pigegarden øver til Queenkoncerten

Denne video kan ikke vises da du ikke har accepteret cookies for markedsføring.
Klik her for at ændre dette


Senest opdateret 04.06.2024 13:28 af CVH