Gå til sideindhold
HOLD  /  DANS & SCENE 

DANS & SCENE

Break - Helsingør
Kan du lide at danse eller har du lyst til at lære det? Måske kan du lide at lytte til hiphop og har lyst til at prøve kræfter med hiphop-kulturens oprindelige dans? Break er en dansestil som startede i gaderne, men som har vokset og udviklet sig med årene og som i dag er den første dansestilart som er med i OL, fra år 2024.
Dance Mix - Helsingør
Vil du gerne lære at bevæge din krop til fed musik? Er du typen der står derhjemme og øver dig på tiktok danse eller elsker du bare at danse og ønsker at lærer? På holdet lærer du nemlig at danse til forskellig slags musik, og du bliver klædt godt på til de dansekoreografier, vi skal lave. Dance Mix er stilarter som hiphop, dancehall og pop commercial.
K-pop - Helsingør
Elsker du at danse, og vil du gerne udfordres med koreografier fra K-pop verdenen? K-pop (koreansk pop) er en musikgenre, som efterhånden har bredt sig vidt internationalt. Dans er en stor del af en K-pop performance, og der findes et væld af fede K-pop koreografier med alverdens forskellige udtryk.
Musical - Helsingør
Drømmer du om at stå på scenen og optræde foran et publikum? Er du vild med at synge, danse og spille teater – eller er du vild for at prøve? Og vigtigst af alt: Drømmer du om at være en del af et helt særligt fællesskab? Så er musicalholdet lige noget for dig.
Teater - Helsingør
Her kan alle være med, og du behøver ikke at have kendskab til teater, inden du starter. Her kan man ikke gøre noget forkert. På teaterholdet arbejder vi med teaterøvelser, improvisation, metoder og tekster, og du lærer bl.a. at bruge dit kropssprog, hvilket du vil kunne have glæde af i mange sammenhænge. Det er en holdsport, hvor vi har det sjovt, og vi løfter hinanden til at blive bedre.

Queen koncert på Kulturværftet med Ungdomsskolens kor og Pigegarden

Ungdomsskolens kor og Pigegarden øver til Queenkoncerten

Denne video kan ikke vises da du ikke har accepteret cookies for markedsføring.
Klik her for at ændre dette


Senest opdateret 17.08.2023 12:49 af CVH