Gå til sideindhold
FRITID  /  DANS & SCENE 

DANS & SCENE

Hiphop & Urban Dance - Espergærde
Holdet Hip Hop & Urban Dance er for dig, der godt kunne tænke sig at lære at danse i faste og trygge rammer, kan lide Hip Hop, RnB & popmusik og som gerne vil udvikle dig selv fysisk og mentalt. I løbet af sæsonen vil der blive planlagt photoshoot, videoshoots, ture ud af huset for at se danse relaterede shows/events, samt opbygge et show som I skal optræde med (foto, video og show er selvfølgelig frivilligt).
Impro - Espergærde
Et hold hvor man griner, hygger sig og er sammen omkring forskellige sjove dramalege. Bl.a. nogle af legene fra det kendte tv-program af samme navn.
K-pop
Elsker du at danse, og vil du gerne udfordres med koreografier fra K-pop verdenen? K-pop (koreansk pop) er en musikgenre, som efterhånden har bredt sig vidt internationalt. Dans er en stor del af en K-pop performance, og der findes et væld af fede K-pop koreografier med alverdens forskellige udtryk.
MTV-style for Piger - Helsingør
Vil du gerne bevæge kroppen, men har aldrig gået til dans før? Så er det her, du starter. På holdet underviser vi i de grundlæggende rytmer inden for de forskellige dansestile, så du er klædt godt på til de koreografier, vi skal lave. Vi øver os i at være på, og du får mod til at stå foran et publikum inden vores endelige show til Show Off og i Tivoli.
Musical - Helsingør
Drømmer du om at stå på scenen og optræde foran et stort publikum? Kan du lide at synge, danse og spille teater? Og drømmer du om at være en del af et helt særligt fællesskab? Så er musicalholdet lige noget for dig.
Teater - Espergærde
Dette hold er til dig, der gerne vil øve dig i at stille dig op foran andre og tage scenen. Til dig, der vil blive bedre til at være til stede nu og her. Og har lyst til at skabe noget nu og her. Teater og Scenekunst er et dramahold, hvor vi skal arbejde på at glemme at forberede os. Vi skal improvisere, opfinde og følge vores impulser. Vi skal stille os op på scenen uden forberedelse og se, hvad der sker. Det bliver nervepirrende, måske lidt grænseoverskridende og rigtig sjovt.
Teater - Helsingør
Har du lyst til at spille teater? Vil du gerne blive tryg ved at stå på en scene? Og har du lyst til at være med i et fællesskab, hvor vi skriver et teaterstykke? Så er dette holdet for dig. På teaterholdet lærer vi gennem leg. Det skal være sjovt at spille teater, så vi benytter os af en masse teatersport. Gennem forskellige øvelser lærer vi at improvisere, tale højt, spille med andre og føle os trygge på scenen. Er man genert, kan man lære at vænne kroppen og hjernen til at optræde foran andre.


Senest opdateret 19.05.2021 09:49 af CVH