Gå til sideindhold
PROJEKTKONTORET  /  JA-KONTORET 

JA KONTORET

JA-Kontoret er en platform for dine idéer og skaberlyst som ung i Helsingør og omegn.

 

Her er ikke langt fra idé til færdig projekt og der er mulighed for at hente støtte, inspiration og netværk til at realisere dine idéer.

 

Første skridt på vejen er at tage kontakt til projektkoordinater Gry, hun kan fanges på:

Tlf: 25311133

e-mail: Stj08@helsingor.dk

 

FB: JA-kontoret Helsingør

Insta: @Jakontoret

 


 

Skab din sommer i JA-Containeren

sommer_i_containeren_hjemmeside_banner

JA-Kontoret flytter ind i containeren ved Madmarkedet hele sommeren med events, workshops, musik og meget mere.

 

Hele sommeren er der events, workshops og meget mere for dig i JA-Containeren ved Værftets Madmarked. Kig forbi og vær med til bl.a. Tømmermands-quiz, Krea & Kage, musik, poesi og design. Hold øje med JA-Kontoret på Facebook, 

 

Sørg for at følge med på ja-konoret på instagram og på facebook, hvor vi løbende fortæller om programmet.

 

www.facebook.com/jakontoret/events

 

TILMELD DIG WORKSHOPS HER

Astrologi workshop
Denne workshop er for begyndere og for alle der har lyst til at mødes og tale om astrologi og horoskoper. Hej allesammen! Hvis du er interesseret i at vide noget om astrologi og horoskoper, så er dette event noget for dig. Den 10. juli kan du nemlig komme ned ved JA-kontorets container og blive klog på dit eget horoskop. Vi kommer til at snakke med dig om dit soltegn, månetegn og din ascendant, samt hvad dette overhoved betyder. Det bliver stille og roligt og mega hyggeligt.
DJ workshop
Hvis du også altid tager styrigen af AUX, sætter din telefon til Soundsboksen og har tusind playlister til forskellige begivenheder, så er du ikke alene. Men måske du har lyst til at tage skridtet videre? Måske har du lyst at lære at spinne et mix, som en RIGTIG DJ ville gøre det? Så er denne workshop noget for dig. Her vil du lære mere om udstyr og teknik, samt få et indblik i, hvordan man bliver DJ så du bliver endnu bedre til det du elsker - musik. Du behøver ikke have noget erfaring.
Fiks dit kluns
Hiver du tit og ofte i det samme tøj om morgenen, og skubber du liggeee den kiksede sweater fra mormor, de lidt for korte jeans og de mange andre halvslidte, last sesson og for små / store ting tilbage i skabet? Så er dette den perfekte workshop for dig! I Naturnetværket har vi nemlig stablet det fedeste recycle-arrangement på benene. Det er her muligt at give dit gamle tøj nyt liv. Til workshoppen vil der være afblegningsmiddel, symaskiner og tøjmaling til rådighed, så du kan lave dit tøj om.
Fortrolige fortællinger
Fortrolige fortælinger: Kom og dyk ned i litteraturen igennem fælleslæsning og mød andre unge der brænder for litteraturen. Vi læser d. 14/7 kl. 13, om moder/barn forholdet, lige fra det lette til det komplicerede. Ingen forberedelse behøves.
Genbrugsjagt - tips og tricks
Kom til genbrugs workshop med en ven eller veninde eller helt alene, og mød nogle nye mennesker! Vær med til at shoppe amok i de bedste genbrugs butikker i Helsingør mens vi deler tips og tricks med hinanden. VI mødes i JA-Contaieren bag ved Værftets Madmarked.
Generation Zex
Udvikling af workshop og podcast.
Hækl og Hyg
Er du kommet med på hækle trenden i coronatiderne, eller ville du ønske du var? Så kom til hækleworkshop og hyg. Hvis du aldrig har hæklet før kan du lære at lave en firkant og sætte dem sammen, og hvis du allerede ved hvordan man gør, kan du komme og dele din viden og møde andre unge mennesker som synes det er hyggeligt at hækle! Jeg håber vi ses d. 28 juli til hækleworkshop ved containeren ved jakontoret. Knus Ronja
Krea og kage // akvarelmaling
Så er vi klar med Krea & Kage's næste workshop, denne gang skal vi male med akvarelmaling! Kom ned lav et fint kort eller et billede til din væg ????
Lav smykker af gafler
Kom og lav smukke ringe af gafler.
Podcast workshop
Vil du gerne igang med at lave podcast? Du har måske allerede en idé til en eller flere podcast du gerne vil igang med eller også er du bare nysgerrige på, hvad det kræver at lave en podcast i høj kvalitet. Til workshoppen vil du få en introduktion til at komme igang med podcast, du vil møde andre unge med samme interesse og du vil få en grundlæggende introduktion til udstyr. Det vil efterfølgende være muligt at låne udstyr til at optage med.
Kopi af PoeSiDet opslag til kampagne_169 (1)

PoeSI´Det – Ung poesi i baggården

Fra 29/7-31/7 kl. 13-17 vil der være fyldt med ung poesi i JA-Kontorets container bag ved Værftets Madmarked.

 

Se, hør og føl ord, du måske aldrig har hørt i oplæsninger, workshops og lytteposter.

Programmet opdateres løbende.

PoeSI´ Det er en del af Passage Festival.

 

FØLG MED I BEGIVENHEDEN PÅ FACEBOOK


 

 


 

JA - Neon

NEON

NEON er et kunstnerisk magasin skabt af unge for unge.

 

Det er en platform, hvor du kan dele den kunst, du laver med andre og blive inspireret.

 

NEON udgav det første magasin i maj 2020 og andet magasin blev udgivet i november 2020.

 

Læs udgivelserne her: www.issuu.com/jakontoret

 

Følg NEON på insta: @NEONmag3000

 

 


 

ja-kontoret - naturnetværket

NATURNETVÆRKET

Elsker du at være ude i naturen? Har du en passion for planter, inde som ude, eller savner du bare vildt meget nogen at tage på shelter-tur med? Så er dette netværk noget for dig.

 

Her samles unge på kryds og tværs fra Helsingør og omegn om naturen, på mange forskellige måder. Vi tager på sanketure i de vilde omgivelser, laver mad over bål, overnatter i shelter, går på rav-jagt i mørke, vinterbader, laver potteplante-workshops, og hvad der ellers kommer af idéer – også online. Hvis det lyder som noget du kunne have lyst til, kan du finde vores facebook-gruppe her.

 

MELD DIG IND I NATUR-NETVÆRKET PÅ FACEBOOK.

 


 

www.jakontoret bannere interessefællesskaber

MUSIKNETVÆRKET TONEASSOCIATIONEN

Er en netværksgruppe for dig der spiller musik samt dig der vil være med til at udvikle og afvikle koncerter.

 

Som en del af Toneassociationen er det muligt at deltage i workshops og event. Det er muligt at komme ud og spille flere koncert samt at indspille sin musik i Ungdomsskolens studier.

 

Toneassociatione afholder lytte-aftener, hvor det er muligt at spille sin musik for andre musikere.

 

Find facebookgruppen og

 

BLIV EN DEL AF TONEASSOCIATIONEN

 


 

jakontoret - unge skrivere netværk

UNGE SKRIVERE

Gemmer der sig en lille digter i maven på dig? Og kan du ikke helt stoppe hænderne og hovedet fra at producere lyriske tekster? Så er dette nye fællesskab noget for dig.

 

Unge Skrivere er et netværk for unge i Helsingør og omegn, der elsker lyrik. Her deler vi inspirationer og kreationer med hinanden, og giver hinanden tips og tricks til at skrive på bedste vis. Sammen laver vi skriveøvelser, lytter til hinandens produktioner, og vil i fremtiden tage til og skabe events for lyrik.

 

Her er man velkommen, uanset om man skriver sangtekster eller haiku-digte, om man er ny eller erfaren, eller om man søger at få udgivet sine tekster eller bare har brug for inspiration.

 

Vi glæder os til at byde dig velkommen.

 

MELD DIG IND I VORES FACEBOOK GRUPPE HER

 


 

www.jakontoret bannere fotografi entusiaster

FOTO-entusiasterne

Klik! Og så er det perfekte skud i kassen. Det er alt der skal til. Men hvis du nu alligevel synes det er sjovt at bruge lidt ekstra tid på at nørkle lidt med dine fotos, prøve nye Insta-filtre af, eller justere ISO'en på dit spejlreflekskamera til uendelighed, så er dette fællesskab noget for dig.

 

Her mødes unge fra Helsingør og omegn, der alle har en kærlighed for linsen og dens tilhørende finurligheder, for at dele erfaringer og hemmelige shoot-lokationer, lege med fotoredigering, og benytte sig af Ungdomsskolens spritnye mørkekammer.

 

Hvis du synes dette lyder som noget for dig, kan du finde vores Facebook-gruppe her.

 

FOTO-ENTUSIASTERNES FACEBOOKGRUPPE.

 


 

www.jakontoret bannere kreaogkage

KREA & KAGE

Til Krea og Kage afprøver vi forskellige former for håndværk, imens vi hører god musik, drikker te og spiser kage.

 

Der har blandt andet været keramik, tie-dye og linoleumstryk på programmet.

Workshopsene er gratis at deltage i.

 

TJEK LØBENDE EVENTS UD PÅ FACEBOOK/KREAOGKAGE

 


 

JA maker

MAKERSPACE

Er du kreativ? Kan du lide at skabe og opfinde? Så er Makerspacet for dig.

 

På Makerspacet er der 3D printere, laserskærer, foliecutter, tekstilpresse, drejebænke til ler, fotostudie, broderimaskine og meget andet.

 


LÆS MERE OM MAKERSPACE HER


 

Følgende projekter har været en del af JA-Kontoret

  • Artsy bar – Kreativ fredags bar med live musik skabt af unge.
  • Helsingør Ungeråd – Blev startede i 2015 og er på pause nu. Synes du der mangler et ungeråd i Helsingør og vil være med til at skabe det, så kontakt os.

 


 

gry_pic

Kontakt JA-Kontoret

Gry Jensen (Projektkoordinator / underviser /  JA-kontoret)

Tlf: 2531 1133

Mail: stj08@helsingor.dk

 


 

 

 Senest opdateret 29.06.2021 12:08 af CVH