FRITID  /  SKOLE & SAMFUND

SKOLE & SAMFUND

Fransk fortsætter
Har du haft fransk mindst i to eller 3 år, så har du mulighed for at tilmelde dig til online fransk. Vi kommer til at arbejde med relevant viden om Frankrig, franske traditioner samt dagligdags emner, som er vedkommende for dig. Temaerne vælger vi sammen.  Mundtlige fransk er i centrum. Du får en sproglig inspiration og motivation til at fortsætte med at lære fransk.
Japansk Sprog & Kultur - Helsingør
Din yndlingsret er sushi, dit klædeskab bugner af kimonoer, og du foretrækker J-Pop. Uanset om du ved alt om Japan eller bare synes, det kunne være mega fedt at udforske den japanske kultur og det japanske sprog, så er dette hold noget for dig.
Lektiecafé Al-Irchad
Har du brug for hjælp til lektierne? Mangler du et roligt sted, hvor du kan løse dine matematikopgaver, eller vil du gerne have hjælp til dine fysik-, kemi- eller biologi-lektier? Så tilbyder Al-Irchad skolen i samarbejde med Ungdomsskolen en lektiecafé, hvor du kan komme fra og med 7. klasse. Det foregår hver fredag - straks efter skolen.
Matematik - Eksamenstræning
Ville du ønske, at du kunne få hjælp i matematik, så du kunne blive endnu mere klar til afgangsprøven til sommeren 2022? Har du svært ved at forstå og løse dine eksamensopgaver, som du får i skolen i matematik? Sidder du alene og bliver frustreret over dine opgaver, og kan du ikke få hjælp? Så skal du vælge at deltage i online matematik.
Matematik - Helsingør
Dette hold er for dig, som har brug for ekstra træning og som synes, at matematik er lidt svært. På dette hold må du stille alle de spørgsmål, der falder dig ind. Måske er du holdt op med at tro på, at du nogensinde får lært matematik. Sådan behøver det ikke at være. Vi har ikke travlt, og du må gerne stille det samme spørgsmål mange gange.
Spansk Sprog, Kultur & Rejse - Espergærde
Hola! Vil du gerne lære at tale spansk og er du nysgerrig på spansk kultur? Så er Ungdomsskolens spanskhold noget for dig. Vi skal både lære om sproget, om spansk kultur, og så skal vi planlægge en rejse til Spanien.

Senest opdateret 19.05.2021 09:53 af CVH