FRITID  /  SKOLE & SAMFUND

SKOLE & SAMFUND

Babysitter - Espergærde
Er du glad for at passe børn, og søger du et fritidsjob som babysitter, men har brug for lidt ekstra råd og viden, inden du kaster dig ud i børnepasning? Så kan du tilmelde dig Ungdomsskolens babysitterkursus og få et diplom med på vejen! På kurset lærer du bredt om alt dét, der er værd at vide, når man passer børn i alderen fra 6 mdr. til 10 år. Du lærer om alt det praktiske omkring børnepasning; forventninger til babysittere, hvordan man henter i daginstitution, skifter ble, giver mad og yder omsorg.
Babysitter - Helsingør
Dansk som andetsprog - Helsingør
Synes du også, det er svært at lære dansk. Du er ikke den eneste. På dette hold træner vi udtale, stavning, skrivning og læsning. Vi har god tid, vi gentager, når du synes, og det er helt ok at stille spørgsmål.
Engelsk - Espergærde
Synes du, at engelsk musik og kultur er for fedt, og vil du gerne blive bedre til engelsk på en sjovere måde og sammen med dine venner? Kunne du tænke dig at være med til at planlægge din egen sprogrejse til England? Så er Ungdomsskolens engelskhold noget for dig!
Engelsk 7. & 8. kl. - Espergærde
Kan du engelsk, men vil gerne lige træne lidt mere? Vil du have lektiehjælp? Så er det lige dette hold, du skal vælge.
Engelsk 9. kl. - Espergærde
Vil du gerne forbedre dig i engelsk, inden du skal op til afgangsprøve til næste sommer? Vi har lavet et særligt hold for dig, der går i 9. klasse. Vi arbejder med lige det, DU har brug for.
Fransk - Helsingør
Kunne du tænke dig at lære fransk? På franskholdet øver vi enkelt hverdagssprog, så vi kan klare os i Frankrig. Derudover snakker vi om fransk kultur, unges liv i Frankrig, og hvad I ellers synes kunne være spændende at snakke om på et franskhold.
Japansk Sprog & Kultur - Helsingør
Din yndlingsret er sushi, dit klædeskab bugner af kimonoer, og du foretrækker J-Pop. Uanset om du ved alt om Japan eller bare synes, det kunne være mega fedt at udforske den japanske kultur og det japanske sprog, så er dette hold noget for dig.
Lektiecafé Al-Irchad (Helsingør)
Har du brug for hjælp til lektierne? Mangler du et roligt sted, hvor du kan løse dine matematikopgaver, eller vil du gerne have hjælp til dine fysik-, kemi- eller biologi-lektier? Så tilbyder Al-Irchad skolen i samarbejde med Ungdomsskolen en lektiecafé, hvor du kan komme fra og med 7. klasse. Det foregår hver fredag - straks efter skolen.
Matematik - Espergærde
Dette hold er for dig, som har brug for ekstra træning og som synes, at matematik er lidt svært. På dette hold må du stille alle de spørgsmål, der falder dig ind. Måske er du holdt op med at tro på, at du nogensinde får lært matematik. Sådan behøver det ikke at være. Vi har ikke travlt, og du må gerne stille det samme spørgsmål mange gange.
Spansk - Espergærde
Hola! Vil du gerne lære at tale spansk, og er du nysgerrig på spansk kultur? Så er Ungdomsskolens spanskhold noget for dig. Vi skal både lære om sproget og om spansk kultur.
Tysk - Helsingør
Vil du gerne lære mere tysk? Er du interesseret i tysk kultur? Og kunne du tænke dig at komme til Tyskland? På tysk-holdet skal vi selvfølgelig tale en masse tysk. Derudover kommer vi blandt andet til at lytte til tysk musik, tale om tysk kultur, smage på tyske specialiteter og se gode tyske film - og i det hele taget hygge os sammen. En del af tiden bruger vi på at planlægge en 3-4 dages sprogrejse i foråret, hvor vi skal til Tyskland og møde unge tyskere og øve os på det tyske sprog.

Senest opdateret 31.05.2022 11:24 af CVH