Gå til sideindhold
FRITID  /  SKOLEFAG & SPROG 

SKOLEFAG & SPROG

 
Forberedelse til terminsprøve i Matematik
På denne workshop kan du forberede dig til terminsprøven i matematik. Forløbet kører over fem gange. Du behøver ikke at være der hver gang, men du må meget gerne give besked til underviseren, hvis du ikke kan komme. Mød endelig frem, hvis du godt kunne tænke dig at være helt klar til terminsprøven.
Forberedelse til terminsprøve i Matematik
På denne workshop i Helsingør kan du forberede dig til terminsprøven i matematik. Workshoppen kører kun en gang. Mød endelig frem, hvis du godt kunne tænke dig at være helt klar til terminsprøven.
Forberedelse til terminsprøve i matematik
På denne workshop kan du forberede dig til terminsprøven i matematik. Forløbet kører over fire gange på Hornbæk Skole. Du behøver ikke at være der hver gang, men du må meget gerne give besked til underviseren, hvis du ikke kan komme. Mød endelig frem, hvis du godt kunne tænke dig at være helt klar til terminsprøven.
Forfatter / skriveværksted - Espergærde
Holdet er for alle, der kan lide at skrive. Er du fuld af historier, og kunne du godt tænke dig at få råd og sparring til at skrive dine egne noveller og romaner, så er det holdet for dig. Lise Bidstup som er underviser på holdet, er selv professionel forfatter.


Senest opdateret 02.06.2020 18:08 af CVH