FRITID  /  SKOLE & SAMFUND

SKOLE & SAMFUND

Babysitter - Helsingør
Er du glad for at passe børn, og søger du et fritidsjob som babysitter, men har brug for lidt ekstra råd og viden, inden du kaster dig ud i børnepasning? Så kan du tilmelde dig Ungdomsskolens babysitterkursus og få et diplom med på vejen! På kurset lærer du bredt om alt dét, der er værd at vide, når man passer børn i alderen fra 6 mdr. til 10 år. Du lærer om alt det praktiske omkring børnepasning; forventninger til babysittere, hvordan man henter i daginstitution, skifter ble, giver mad og yder omsorg.
Dansk som andetsprog - Helsingør
Synes du også, det er svært at lære dansk. Du er ikke den eneste. På dette hold træner vi udtale, stavning, skrivning og læsning. Vi har god tid, vi gentager, når du synes, og det er helt ok at stille spørgsmål.
Engelsk 7. & 8. kl. - Espergærde
Kan du engelsk, men vil gerne lige træne lidt mere? Vil du have lektiehjælp? Så er det lige dette hold, du skal vælge.
Japansk Sprog & Kultur - Helsingør
Din yndlingsret er sushi, dit klædeskab bugner af kimonoer, og du foretrækker J-Pop. Uanset om du ved alt om Japan eller bare synes, det kunne være mega fedt at udforske den japanske kultur og det japanske sprog, så er dette hold noget for dig.
Lektiecafé Al-Irchad (Helsingør)
Har du brug for hjælp til lektierne? Mangler du et roligt sted, hvor du kan løse dine matematikopgaver, eller vil du gerne have hjælp til dine fysik-, kemi- eller biologi-lektier? Så tilbyder Al-Irchad skolen i samarbejde med Ungdomsskolen en lektiecafé, hvor du kan komme fra og med 7. klasse. Det foregår hver fredag - straks efter skolen.
Matematik - Espergærde
Dette hold er for dig, som har brug for ekstra træning og som synes, at matematik er lidt svært. På dette hold må du stille alle de spørgsmål, der falder dig ind. Måske er du holdt op med at tro på, at du nogensinde får lært matematik. Sådan behøver det ikke at være. Vi har ikke travlt, og du må gerne stille det samme spørgsmål mange gange.
Matematik 7. & 8. kl. - Helsingør
Holdet er for dig der går i 7. eller 8.klasse, som vi gerne vil tilbyde ekstra lektiehjælp i matematik. Hvis du føler, at du har problemer med ligningsløsninger, geometriske figurer eller noget helt tredje så skal du komme til Helsingør Ungdomsskole for at få noget ekstra undervisning.
Understøttende Matematik fra 9. kl. - Helsingør
Går du i 9.klasse eller opefter og synes du, at matematikken er begyndt at blive svært at forstå? Så skal du komme til Helsingør Ungdomsskole hvor holdet vil tilbyde ekstra understøttende undervisning hvor vi snakker om de emner I synes er svære i skolen. Det kan være alt fra procentregning, brøkregning eller ligningsløsninger. Holdet vil også hjælpe dig med at blive bedre til at tage noter i timerne, så du ikke skal bruge alt for meget energi på at forstå alting i skolen.
Ungdomsskolens Ungeråd
Vil du være med til at gøre Ungdomsskolen endnu bedre? I Ungdomsskolens Ungeråd spørger vi jer unge, hvad der skal til, for at vi sammen kan lave en endnu bedre Ungdomsskole. Tilmeld dig holdet, hvis du: - har en holdning til Ungdomsskolen og til ungdomslivet i Helsingør Kommune. - har lyst til at dele dine idéer og tanker med os. - vil lære om demokratiske processer. - vil være sammen med andre seje unge, der også vil gøre en forskel!

Senest opdateret 31.05.2022 11:24 af CVH