FRITID  /  SKOLEFAG & SPROG 

SKOLEFAG & SPROG

 
dansk_basis
Dansk basis - Helsingør
Dette hold er for dig, som har brug for ekstra træning og som synes, at dansk er lidt svært. Vi træner både læsning, skrivning, stavning, grammatik og tegnsætning.
engelsk_basis
Engelsk basis - Helsingør
Dette hold er for dig, som har brug for ekstra træning og som synes, at engelsk er lidt svært.
fransk
Fransk sprog og kultur - Helsingør
Måske kan du sige "oui" og "merci" på fransk. Måske ved du allerede, at man i Frankrig spiser rigtig meget baguette. Så brænder du for at lære meget mere om Frankrig og det franske sprog, er det bare med at melde sig til dette hold.
japansk
Japansk sprog & kultur - Helsingør
Din yndlingsret er sushi, dit klædeskab bugner af kimonoer og du foretrækker J-Pop. Uanset om du ved alt om Japan eller bare synes, det kunne være mega fedt at udforske den japanske kultur og det japanske sprog, så er dette hold noget for dig.
lektiecafé
Lektiecafé Al'Irchad
Har du brug for hjælp til lektierne? Mangler du et roligt sted at løse dine matematikopgaver eller vil du gerne have hjælp til din fysik, kemi eller biologi lektier? Så tilbyder Al-Irchad skolen i samarbejde med Helsingør Ungdomsskolen en lektiecafé. Fra og med 7. klasse, hver fredag - straks efter skolen.
lektiecafé
Lektiecafé. Klub Oliven
Har du brug for hjælp til lektierne? Mangler du et roligt sted at løse dine matematikopgaver eller læse op på nogle tyske verber? Så tilbyder Ungdomsskolen lektiecafé.
mat_basis
Matematik basis - Helsingør
Dette hold er for dig, som har brug for ekstra træning og som synes, at matematik er lidt svært. På dette hold må du stille alle de spørgsmål, der falder dig ind. Måske er du holdt op med at tro på, at du nogensinde får lært matematik. Sådan behøver det ikke at være. Vi har ikke travlt, og du må gerne stille det samme spørgsmål mange gange.
spansk
Spansk sprog og kultur - Espergærde
Hola! Spansk er et sprog, der tales mange steder i verden. Vil du gerne lære at tale spansk, så er Ungdomsskolens spanskhold noget for dig. Vi skal både lære om sproget og om den spanske kultur.
tysk
Tysk sprog & kultur - Helsingør
Tysk for dig, der har brug for lidt ekstra, og som synes det er sjovt og vil have mere af det. Vi kommer blandt andet til at lytte til tysk musik, tale om kultur, smage på tyske specialiteter og se gode tyske film - og i det hele taget hygge os sammen.


Senest opdateret 02.06.2020 18:08 af CVH