HOLD  /  SKOLEFAG & SPROG 
SKOLEFAG & SPROG
 

skrivdigfri
Dansk skriveværksted - Skriv dig fri
Holdet for alle sprognørder med en kreativ hjerne, som drømmer om at blive forfatter, journalist eller bare bedre i skriftligt dansk.
dansk2sprog
Dansk som andet sprog
Hvis du er tosproget og gerne vil blive bedre til det danske sprog, så får du her dansk-undervisning, der passer til dit niveau. Vi øver os i både mundtlig og skriftlig dansk, og vi arbejder en del på computer.
engelsk sprog
Engelsk
Vil du gerne blive bedre til engelsk på en sjovere måde og sammen med dine kammerater? Eller vil du bare gerne have hjælp til dine engelsk lektier? Så er Ungdomsskolens engelsk-hold noget for dig.

fransk
Fransk
Måske kan du sige "oui" og "merci" på fransk. Måske ved du allerede, at man i Frankrig spiser rigtig meget baguette. Så brænder du for at lære meget mere om Frankrig og det franske sprog, er det bare med at melde sig til dette hold.
skole_fag_japansk
Japansk sprog og kultur
Din yndlingsret er sushi, dit klædeskab bugner af kimonoer og du foretrækker J-Pop.
skole_fag_kemishow
Kemishow
Kemishow på Ungdomsskolen er for dig, der er vild med ild, røg og eksplosioner.

kinesisk
Kinesisk sprog og kultur
Kinesisk er det sprog i verden, der bliver talt af flest mennesker, og nu kan du blive en af dem. For her på holdet lærer du at tale og læse simpel kinesisk, så du kan begå dig, hvis du en dag rejser til Kina.
diverse_legomindstorm
LEGO Mindstorm
Er du vild med robotter og programmering? Så kom og byg med på vores helt nye EV3 Mindstorm sæt og oplev de nyeste teknikker inden for programmering.
skole_fag_matematik2
Matematik 2.0
Matematikforløb frem til decemberprøverne 2018

matamatikvaerksted
Matematik Værksted
Synes du brøker, geometri og ligninger er en jungle at finde rundt i? Eller vil du bare gerne blive bedre til matematik. Så kom og få hjælp i matematikværkstedet.
skole_fag_modersmaals
Modersmålsundervisning
Taler du et andet sprog end dansk og vil du være bedre til at tale sproget f.eks. dine bedsteforældre taler? Ungdomsskolen tilbyder undervisning i arabisk, tyrkisk, serbisk og urdu. Vi øver os både i at tale og læse på det sprog, undervisningen handler om
skole_fag_proveforberedende
Prøveforberedende fag
Bliv klar til folkeskolens afgangsprøver i dansk, matematik, engelsk og fysik/kemi.

spansk
Spansk sprog og kultur
Hola! Spansk er et sprog, der tales mange steder i verden. Hvis du gerne vil lære at tale spansk, så er dette hold noget for dig.
tysk
Tysk
Vil du gerne blive bedre til tysk på en sjovere måde sammen med dine kammerater? Eller vil du bare gerne have hjælp til dine tysk-lektier? Så er Ungdomsskolens tyskhold noget for dig.


Senest opdateret 29.06.2018 11:29 af CVH