HOLD  /  SKOLE & SAMFUND

SKOLE & SAMFUND

Engelsk 7. & 8. kl. - Espergærde
Kan du engelsk, men vil gerne lige træne lidt mere? Vil du have lektiehjælp? Så er det lige dette hold, du skal vælge.
Forfatterskolen - Helsingør
Har du en forfatter i maven, og drømmer du om at lære at skrive fiktion. Så er det her, du lærer alle de greb, der skal til for at kunne skrive. Du møder alle stilarter og genrer og lærer ikke mindst, hvordan du sætter den indre kritiker uden for døren, så du kan få fred til at skrive løs. Du kommer til at opleve, at du kommer i flow, og at ordene flyder fra dig som aldrig før. Undervisningen er anerkendende og dialogbaseret. Du bliver direktøren i dine egne værker.
Internationale Unge Udvekslinger
Holdet er for dig, der gerne vil møde unge fra andre lande - enten her i Danmark eller på rejser, vi arrangerer i Europa. Hvis du tilmelder dig, får du at vide, når vi skal planlægge en international udveksling, og du bliver inviteret med til udviklingsmøder vedrørende de enkelte camps, så du kan være med til at bestemme, hvad der skal ske.
Japansk Sprog & Kultur - Helsingør
Du får en introduktion til det japanske sprog og lærer at sige nogle basale ting, f.eks. at præsentere dig selv, tælle og føre enkle samtaler på japansk. Vi øver nogle gange også japansk kalligrafi og laver mad.
Lektiecafé Al-Irchad - Helsingør
Målet med vores lektiecafé er at skabe et støttende miljø, hvor elever fra 7. klasse og opad kan få hjælp til deres matematik-, fysik-, kemi- og biologiopgaver samt skabe gode vaner og styrke deres faglige kompetencer uden for skoletiden.
Matematik - Espergærde
Du bestemmer selv indholdet i undervisningen! Du kan lave matematiklektier, træne et bestemt fagligt emne, øve dig til eksamen osv. På holdet har vi et åbent rum, hvor alle gerne vil blive bedre til matematik. Det er ok, hvis du synes, noget er svært, når vi taler matematik.

Senest opdateret 17.06.2024 11:10 af CVH