HOLD  /  SKOLE & SPROG 
SKOLE & SPROG
 

dansk2sprog
Dansk som andet sprog
Hvis du er tosproget og gerne vil blive bedre til det danske sprog, så får du her dansk-undervisning, der passer til dit niveau. Vi øver os i både mundtlig og skriftlig dansk, og vi arbejder en del på computer.
engelsk sprog
Engelsk
Vil du gerne blive bedre til engelsk på en sjovere måde og sammen med dine kammerater? Eller vil du bare gerne have hjælp til dine engelsk lektier? Så er Ungdomsskolens engelsk-hold noget for dig.
skole_fag_japansk
Japansk sprog og kultur
Din yndlingsret er sushi, dit klædeskab bugner af kimonoer og du foretrækker J-Pop.

skole_fag_kemishow
Kemishow
Kemishow på Ungdomsskolen er for dig, der er vild med ild, røg og eksplosioner.
skole_fag_proveforberedende
Klar til prøverne - Dansk
Kurset i dansk ligger onsdag kl. 17-20 i uge 15 og 18. Du kan vælge et enkelt fag ud, eller tage hele pakken. Der er plads til 12 på hvert hold. Er du nervøs for at gå til prøve, tror du at du vil gå i stå midt i det hele, så tag vores kursus i ”Få styr på nerverne” torsdag d. 2. maj og torsdag d. 23. maj kl. 17.20.
skole_fag_proveforberedende
Klar til prøverne - Engelsk
Kurserne i engelsk ligger mandag kl. 17-20 i uge 15 og 18. Du kan vælge et enkelt fag ud, eller tage hele pakken. Der er plads til 12 på hvert hold. Er du nervøs for at gå til prøve, tror du at du vil gå i stå midt i det hele, så tag vores kursus i ”Få styr på nerverne” torsdag d. 2. maj og torsdag d. 23. maj kl. 17.20.

skole_fag_proveforberedende
Klar til prøverne - få styr på nerverne.
Er du nervøs for at skulle gå til prøve? Så har du nu mulighed for at tilmelde dig Ungdomsskolens kursus i at blive klar til prøverne. Kurset varer 2 aftener - torsdag d. 2/5 og 23/5 kl. 17- 20.00.
skole_fag_proveforberedende
Klar til prøverne - Matematik
Kurset i matematik ligger tirsdag kl. 17-20 i uge 15 og 18. Du kan vælge et enkelt fag ud, eller tage hele pakken. Der er plads til 12 på hvert hold. Er du nervøs for at gå til prøve, tror du at du vil gå i stå midt i det hele, så tag vores kursus i ”Få styr på nerverne” torsdag d. 2. maj og torsdag d. 23. maj kl. 17.20.
diverse_legomindstorm
LEGO Mindstorm
Er du vild med robotter og programmering? Så kom og byg med på vores helt nye EV3 Mindstorm sæt og oplev de nyeste teknikker inden for programmering.

skole_fag_matematik2
Matematik 2.0
Matematikforløb frem til decemberprøverne 2018
matamatikvaerksted
Matematik Værksted
Synes du brøker, geometri og ligninger er en jungle at finde rundt i? Eller vil du bare gerne blive bedre til matematik. Så kom og få hjælp i matematikværkstedet.


Senest opdateret 26.06.2019 10:30 af CVH