10.  /  10. klasse  /  Skolen

Skolen

Vi gør rigtig meget for, at skoledagene ikke skal ligne hinanden hele tiden. Vi prøver at skabe nogle faciliteter, så din skoledag bliver inspirerende og frisk. Det kan vi bl.a., fordi vi er en del af Ungdomsskolen, og derfor kan vi bruge alle de fede faciliteter, der er i huset.

Hjertet

I midten af skolen har vi indrettet et stort åbent område med sofaer og hyggekroge, hvor I kan slå jer ned i pauser eller til gruppearbejde. Vi kalder det Hjertet. Og der er masser af små steder, hvor man kan slappe af sammen eller hver for sig.

Fællessal

I vores store fællessal mødes vi til morgensamlinger, vi laver udstillinger af projekter, vi arbejder med. og meget mere.

Elev-køkken

Lav din egen kop kaffe i elev-køkkenet, som de tidligere elever har fået etableret gennem Fællesrådet. Du kan købe et termokrus på kontoret. Du kan også købe en snack i en af automaterne eller koge en portion nudler.

Aktiv i pausen

Lån en bold på kontoret og spil basket eller fodbold med dine kammerater - prøv vores frisbee-golf bane. Du kan også træne i vores motionsrum, hvis du gerne vil bruge kroppen lidt i pauserne, og vi har rum, hvor du kan spille musik eller danse, når du vil.

Egen bus

Vi har vores egen store bus, så vi kan tage på ture og besøg uden at skulle vente på toget. Derfor er vi også tit ude af huset.

Makerspace

Ungdomsskolens store makerspace har 3D-printere, kreative værksteder og meget mere.

Fotostudie

Eksperimenter med fotos eller video i studiet, hvor vi både kan arbejde med professionel lyssætning og lærer at redigere det færdige resultat.

Musikkælder

Ungdomsskolen har øvelokaler, lydstudie, scenelys, producerudstyr mm. og kan klare alt fra et lille øve-setup til den store koncertoplevelse.

E-sport

I det store e-sports lokale har vi det nye, lækre udstyr og de fede gamerstole til dig, der spiller CS:GO, Fortnite, Overwatch, LoL og meget mere…

Køkken

Vi har et stort produktionskøkken, hvor vi giver dig en viden om sunde råvarer og viser dig, hvordan du laver god og billig mad, når du engang flytter hjemmefra.

Klatrevæg

Uddannede instruktører giver dig mulighed for at finde din egen vej på Ungdomsskolens store klatrevæg, som kan udfordre dig i alle sværhedsgrader.

Skatehal

Ungdomsskolen har en stor, indendørs skatehal, der passer både til dig, der kører street og ramper. Det er også her, vi nogle gange samles til fælles events.

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os og evt. komme på besøg - find kontaktinfo under KONTAKT OS.

Hvis du vil vide mere om det faglige i 10. klasse, så klik på UNDERVISNING, og i EFTER 10. kan du læse om, hvordan du i løbet af året kan undersøge, hvad de næste skridt i dit uddannelsesliv skal være.

I FÆLLESSKAB fortæller vi om, hvordan du bliver en del af det store ungemiljø, der er i 10. klasse, og du kan få en fornemmelse af en alsidig hverdag på skolen under SKOLEN og DIT ÅR I 10.

Du kan også gå ind på vores Facebook-side og følge med i, hvad vi laver i øjeblikket.

Senest opdateret 10.09.2021 11:47 af MB