Gå til sideindhold
OM UNGDOMSSKOLEN  /  Job i Ungdomsskolen  /  Matematiklærer til X 

Matematiklærere til X-klasserne

Vil du hjælpe os med at sikre læring og trivsel blandt unge mennesker?

Ungdomsskolen søger matematiklærere til X-klasserne

X-klasserne er et special- og behandlingstilbud for elever i 7.-10. klasse på Ungdomsskolen i Helsingør. Vores opgave er at finde netop den ramme for skolegang, der bringer den enkelte unge i trivsel og udvikling. Derfor indeholder hverdagen også andre pædagogiske aktiviteter end blot undervisning, der knytter sig til de unges faglige, personlige og sociale udvikling.

 

Undervisningen sker i dagligdagen i et tæt samarbejde med andre lærere og pædagoger, og der er altid dygtige kolleger at sparre med. 

For at undersøge, hvilken skoleramme der er den rigtige for den enkelte elev, er vores lærere med i hele processen fra indskrivning til afslutning - sammen med den unge, forældrene, kollegerne, ledelsen og vores samarbejdspartnere. Det kræver nysgerrighed, fantasi, vovemod og pædagogiske kompetencer.

 

Vi gør os umage med at levere en høj faglighed som grundlag for vores professionelle tilgang til opgaverne. Samtidig er vi progressive og nytænkende, ligesom vi gerne afprøver nye tiltag, hvis vi vurderer at det er bedst for den unge. Vores arbejdsmiljø er præget af stærke fællesskaber med glæde, smil og omsorg for hinanden.

 

Her er et kig ind i velkomstfolderen til nye elever

 

Vi håber, at du kan nikke genkendende til noget af dette:

  • Læreruddannet og kan undervise i matematik på udskolingsniveau
  • Erfaring fra specialundervisning eller behandlingsskole er et plus
  • Vil gerne indgå i et team med god energi og evne til at samarbejde
  • Ønsker at være en del af det store fællesskab på Ungdomsskolen som et helt menneske – socialt og fagligt
  • Er klar til at stoppe op, reflektere og være med til i et pædagogisk fællesskab at søge andre veje at gå, hvis der er noget, der ikke fungerer for den unge.

 

Lidt om de unge

Vores elever kommer til X-klasserne af mange forskellige årsager. De kan have dårlige erfaringer fra tidligere skoleforløb, være sent diagnosticeret og deraf overbelastede eller de kan have andre forhold i deres liv, der gør, at de har brug for at gå på en skole, der tager hensyn til deres særlige behov.

Vi rammer ikke altid rigtigt i vores første pædagogiske plan for den enkelte unge, så vi er løbende i en proces, hvor vi justerer og lytter og er i dialog med alle parter. Og når den unge ikke trives, ændrer vi rammen.

 

Hvis du gerne vil vide mere…

… så ring til afdelingsleder Nadja Rahr på 25512497

 

Læs mere om X-klasserne og Ungdomsskolen på vores hjemmeside.

 

Ansøgningsfrist: Senest torsdag den 20. juni 2024. I din ansøgning vil vi bl.a. gerne høre lidt om, hvad der særligt motiverer dig til at søge denne stilling.

Ansættelsessamtaler: Den 24. juni 2024. 

Ansættelse: Hurtigst muligt.

 

Søg stillingen HER

Se videoen: Sådan fejrede vi eleverne ved vores sommerafslutning

Denne video kan ikke vises da du ikke har accepteret cookies for markedsføring.
Klik her for at ændre dette


Senest opdateret 14.06.2024 10:08 af MB