Gå til sideindhold
OM UNGDOMSSKOLEN  /  Job i Ungdomsskolen  /  Underviser i X-klasserne 

Underviser til X-klasserne på Ungdomsskolen (barselsvikariat)

Brænder du for unge, som har brug for at blive mødt der, hvor de er, så har du nu mulighed for at afprøve det.

Du bliver en del af et helt særligt skoletilbud, hvor vi tilrettelægger en skoledag, der tager afsæt i den enkelte elev. Det sker i tæt samarbejde med forældre og eksterne samarbejdspartnere under serviceloven.

 

X-klasserne underviser elever fra 7.-10. klasse i dagtimerne og er organiseret under Ungdomsskoleloven. Det betyder, at vi ikke er bundet op på de samme regler for timetal og fagrække som i folkeskolen.

Derfor har vi mulighed for at organisere undervisningen på mange andre måder i arbejdet frem mod 9. og 10. klasseprøverne.

 

Vores elever kommer fra kommunens behandlingsklasse, specialskoler, eksterne skoletilbud og fra folkeskolen. Nogle elever har udfordringer i deres familierelationer, andre har generelle indlæringsvanskeligheder og flere er diagnosticerede med autisme, ADHD o.a.

Læs mere om X-klasserne HER

 

Vi har et stærkt kollegialt samarbejde i teams bestående af lærere og pædagoger omkring hver klasse, på tværs af teams og i fagteam.

 

Vi har supervision med vores psykolog og 2 afdelingsledere, der er tæt på hver dag, for at understøtte medarbejdernes arbejde.

 

Vi søger en barselsvikar for det kommende skoleår med hurtigst mulig opstart.

Du kan enten være pædagog eller lærer.

 

Du har mulighed for at høre mere om jobbet ved at ringe til afdelingsleder Nadja Rahr, som kan træffes på 25 51 24 97 i løbet af sommeren i uge 25, 26 og 32 eller send en ansøgning.

 

Vi ansætter, når vi har fundet den rigtige, så skynd dig at ringe.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Stillingen er tidsbegrænset til 30/6-2024.

 

Søg stillingen HERSenest opdateret 21.06.2023 09:23 af MB