Rå Festival - Ja-kontor

Rå Festival d. 30.-31. oktober

RÅ festival sætter fokus på ung kunst og kultur.

Programmet består af workshops i værftshallerne, festlig middag og valgfri overnatning samt fælles opsamling om søndagen. Kommenter, hvis du er vegetar/veganer og hvis du vil overnatte.

Rå Festival - Ja-kontor
RÅ festival sætter fokus på ung kunst og kultur. Du får både mulighed for at prøve forskellige kunstarter, og du kan også bare lade dig inspirere af andre unge, der arbejder med design, kunst, musik, film, streetart, poesi samt andre kunst- og kulturprojekter. Programmet består af workshops i værftshallerne, festlig middag og valgfri overnatning samt fælles opsamling om søndagen. Kommenter hvis du er vegetar/veganer og hvis du vil overnatte.
#4.294
Aldersgruppe
16-25 år
Fra og med 1. g.