Vælg et år i 10. klasse på Ungdomsskolen

Vælg et år i 10. klasse på Ungdomsskolen, hvis du vil have tid til at tænke dig om og være med i et fællesskab, hvor der er plads til at være den, du er.

Når du begynder i 10. klasse, møder vi dig der, hvor du er i dit liv: som en ung voksen, der er i fuld gang med at lære en masse om dig selv, skolen og verden. Vi interesserer os for DIG og tager dine ønsker og tanker om nutiden og fremtiden alvorligt.

Vi giver dig et fagligt løft og giver dig mulighed for at blive klogere på, hvad de næste skridt i dit uddannelsesliv skal være. Samtidig bliver du en del af et fællesskab, hvor der er plads til alle typer og interesser.

Vi glæder os til at møde dig!

Mette Hultgren, daglig pædagogisk leder

Kom til åbent hus døgnet rundt

Vil du høre mere om et år i 10. klasse på Ungdomsskolen? Så skal du ikke ærgre dig, hvis du ikke nåede vores åbent hus-arrangement i januar.

Her på siden kan du nemlig komme forbi hele døgnet, når det passer dig. Vi har lagt en række videoer, der viser livet og undervisningen på skolen. Du kan møde lærere, elever og ledelse og høre mere om, hvorfor et år i 10. klasse er det rigtige for dig.

feel_grafik_web_forside

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os og evt. komme på besøg - find kontaktinfo under KONTAKT OS.

Hvis du vil vide mere om det faglige i 10. klasse, så klik på UNDERVISNING, og i EFTER 10. kan du læse om, hvordan du i løbet af året kan undersøge, hvad de næste skridt i dit uddannelsesliv skal være.

I FÆLLESSKAB fortæller vi om, hvordan du bliver en del af det store ungemiljø, der er i 10. klasse, og du kan få en fornemmelse af en alsidig hverdag på skolen under SKOLEN og DIT ÅR I 10.

Du kan også gå ind på vores Facebook-side og følge med i, hvad vi laver i øjeblikket.

Senest opdateret 27.01.2021 09:47 af MB