Vælg et år i 10. klasse på Ungdomsskolen

Vælg et år i 10. klasse på Ungdomsskolen, hvis du vil have tid til at tænke dig om og være med i et fællesskab, hvor der er plads til at være den, du er.

Når du begynder i 10. klasse, møder vi dig der, hvor du er i dit liv: som en ung voksen, der er i fuld gang med at lære en masse om dig selv, skolen og verden. Vi interesserer os for DIG og tager dine ønsker og tanker om nutiden og fremtiden alvorligt.

Vi giver dig et fagligt løft og giver dig mulighed for at blive klogere på, hvad de næste skridt i dit uddannelsesliv skal være. Samtidig bliver du en del af et fællesskab, hvor der er plads til alle typer og interesser.

Vi glæder os til at møde dig!

Mette Hultgren, daglig pædagogisk leder

Kom til åbent hus ONLIVE 18/1

Vil du høre mere om et år i 10. klasse på Ungdomsskolen? Så vær med på Facebook, når vi holder ÅBENT HUS ONLIVE mandag den 18. januar kl. 17-19.

Find begivenheden Åbent hus ONLIVE i 10. klasse på Ungdomsskolen på Facebook. Her kan du i løbet af aftenen se videoer om skolen, eleverne, lærerne, undervisningen og meget mere, og du kan møde lærerne i en række små online-møder, hvor du kan stille spørgsmål om de emner, der er vigtige for dig.

Der er ingen tilmelding – log på mellem 17 og 19, når det passer og bliv, så længe du vil. Vi glæder os til at møde dig!

feel_grafik_web_forside

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os og evt. komme på besøg - find kontaktinfo under KONTAKT OS.

Hvis du vil vide mere om det faglige i 10. klasse, så klik på UNDERVISNING, og i EFTER 10. kan du læse om, hvordan du i løbet af året kan undersøge, hvad de næste skridt i dit uddannelsesliv skal være.

I FÆLLESSKAB fortæller vi om, hvordan du bliver en del af det store ungemiljø, der er i 10. klasse, og du kan få en fornemmelse af en alsidig hverdag på skolen under SKOLEN og DIT ÅR I 10.

Du kan også gå ind på vores Facebook-side og følge med i, hvad vi laver i øjeblikket.

Senest opdateret 11.01.2021 11:40 af CVH