HOLD  /  BEVISER

BEVISER
forstehjaelp_bil
1.hjælp til bil VENTELISTE
VENTELISTE til 1.hjælp til BIL Hvis du tilmelder dig denne liste, skriver vi til dig så snart vi åbner for tilmelding til nye hold. Vi håb er at det bliver inden sommerferien, men alt afhænger af Corona virus og hvordan den arter sig.
hold_beviser
Babysitter - forår
Kan du lide at passe børn, lege og pusle om dem? Og kan du forestille dig, at dit næste fritidsjob bliver som babysitter? Så er det en idé at få en uddannelse som certificeret babysitter.
knallertkorekort
Knallertkørekort VENTELISTE
VENTELISTE til knallertkørekort. Hvis du tilmelder dig denne liste, skriver vi til dig så snart vi åbner for tilmelding til nye hold. Vi håber at vi kan afholde knallertkøreskole i juni eller i løbet af sommerferien. Alt afhænger af Corona virus.
hold_beviser2
Open Water og Advance Open Water Tirsdag
Det er en god idé at lære de grundlæggende dykkerteknikker, hvis du drømmer om at dykke med farverige fisk. På Ungdomsskolens dykkerhold får du chancen for at begynde som sportsdykker på en god, billig og fornuftig måde.
hold_beviser2
Open Water og Advance Open Water Torsdag
Prøveforberedende fag - Dansk, 9. klasse
Prøveforberedende fag Bliv klar til folkeskolens afgangsprøver i dansk for 9. klasse. Kurset varer to mandage, hvor vi koncentrerer os om de forskellige elementer, prøven består af.
Prøveforberedende fag - Dansk, 9. klasse, Espergærde
Prøveforberedende fag Bliv klar til folkeskolens afgangsprøver i dansk for 9. klasse. Kurset varer to tirsdage, hvor vi koncentrerer os om de forskellige elementer, prøven består af.
Prøveforberedende fag - Engelsk 9. klasse
Prøveforberedende fag Bliv klar til folkeskolens afgangsprøver i engelsk for 9. klasse. Kurset varer to tirsdage, hvor vi koncentrerer os om de forskellige elementer, prøven består af.
Prøveforberedende fag - Engelsk 9. klasse, Espergærde
Prøveforberedende fag Bliv klar til folkeskolens afgangsprøver i engelsk for 9. klasse. Kurset varer to onsdage, hvor vi koncentrerer os om de forskellige elementer, prøven består af.
Prøveforberedende fag - Matematik 9. klasse
Prøveforberedende fag Bliv klar til folkeskolens afgangsprøver i matematik for 9. klasse. Kurset varer to onsdage, hvor vi koncentrerer os om de forskellige elementer, prøven består af.
Prøveforberedende fag - Matematik 9. klasse, Espergærde
Prøveforberedende fag Bliv klar til folkeskolens afgangsprøver i matematik for 9. klasse. Kurset varer to mandage, hvor vi koncentrerer os om de forskellige elementer, prøven består af.
hold_beviser4
Speedbådskørekort - forår
Er du glad for vand og sejlads, og vil du gerne have ansvaret for din egen båd og selv bestemme farten og kursen? Så er et speedbådskørekort nødvendigt.

Senest opdateret 29.06.2018 11:32 af CVH