SKOLEPILOTERNE

Vi understøtter undervisningen i skolernes 7. - 10. klasse med spændende og anderledes forløb

Vi har mange års erfaring med at lave tværfaglige samarbejder og udvikle nye projekter, og vi vil gerne skabe et endnu stærkere samarbejde med udskolingsafdelingerne i kommunen.

Vi har samlet vores ressourcer og vores netværk af dygtige undervisere i Skolepiloterne, hvor vi sammen med skolerne kan opkvalificere læringsforløb og udvikle forløb til at understøtte undervisningen. Vi har kompetencerne til at sammensætte spændende og anderledes undervisningsforløb.

Enkeltforløb er gratis at booke for folkeskoleklasser på 7-10. årgang i Helsingør Kommune. (1-2 forløb pr. klasse).

Klik her for at ændre dette

I Skolepiloterne samarbejder vi også med skolerne om valgfag i 7. og 8.klasse.

Skolepiloterne samarbejder med skolerne om at tilbyde supplerende undervisning i Håndværk og Design og Madkundskab. Forløbene strækker sig over en hel dag (kl. 9-14) og forgår i Ungdomsskolens værksted eller Industrikøkken.

I Håndværk og Design kan man i år arbejde med at formbøje træ og i Madkundskab står den på Fremtidens mad, hvor der dykkes ned i bl.a. kødfrie måltider, De officielle kostråd, molekylær gastronomi, Klimamål og dyrkningsmetoder.

Skolepiloterne samarbejder også med Skolen ved Rønnebær Allé om madkundskab til skolens idrætsklasser. Her kobles 7. klasses madkundskab med fysisk træning og coaching med et samlet fokus på ernæringsrigtig kost til unge eliteidrætsudøvere.

BOOK ET FORLØB

Kontakt Skolepiloterne

Charlotte Karrebæk (Koordinator / Skolepiloterne)

Mail: chk08@helsingor.dk