10.KLASSESKOLEN

fb cover_10_finddinvej_102018

10. KLASSESKOLEN

Vil du gerne blive klar til en ungdomsuddannelse? Så vil vi byde dig rigtig hjerteligt velkommen!

Et 10. skoleår hos os betyder et UNGDOMSÅR for dig, hvor du får tid til at tænke. Tid til faglig forbedring. Tid til personlig videreudvikling. Vi vil gerne give dig troen på, at et skoleår her hos oskan medvirke til, at du
finder dine egne ben at stå på efter 10 år i folkeskolen.

Du vil i fællesskab med andre unge videreudvikle dine faglige kompetencer, så du føler dig helt klar, når DU skal vælge en ungdomsuddannelse.

Du vil tage de første skridt imod DIN livsparatheds-sti, som gør dig klogere på dine egne kompetencer.
Du vil møde andre unge, som også ønsker at stoppe op for at få pusten tilbage og i fællesskab blive klar til det næste.

Hos os har vi fokus på trivsel og skoleglæde. Vi tror på, at hvis du trives som elev i et godt ungdomsmiljø, så vil du blive dygtigere og klogere. Hos os er der plads til at lave fejl, for det er fejlene, vi lærer af.

Vi tror på, at når du bliver en del af et fællesskab, hvor du respekterer og bliver respekteret af andre, så vil du kunne træne de kompetencer, du får brug for i fremtiden.
Nemlig at samarbejde med mennesker, som ikke nødvendigvis tænker ligesom dig selv.

Derfor har vi en forventning om, at du har lyst til at være nysgerrig, når du begynder på 10. Klasseskolen Helsingør.

Med venlig hilsen og på gensyn

IAN IISAGER
Afdelingsleder

og

METTE HULTGREN
Daglig pædagogisk Leder

fb_ikon_rod

FØLG 10. KLASSESKOLEN PÅ FACEBOOK

fb_begivenhed_10_aabenthus220119
Kom til Åbent hus d. 22/1 2019

Kom og høre om et år på 10. Klassesskolen i 2019 - 20

Kom når det passer ind i dine planer; Der starter introduktion kl. 17, kl. 18 og kl. 19.

Du kan både høre om 10. klasse og Next step, som er 10. klasseskolens specialklasse.

Et år på 10. Klasseskolen giver dig mulighed for at gå i dybden med din egen fremtid, blive klogere på dig selv og få tid til at finde ud af,
hvad de næste skridt i dit ungdoms- og studieliv skal være.

Ved åbent hus-arrangementet kan du møde både ledere, lærere og
nuværende elever og høre mere om 10. Klasseskolen og det levende ungdomsmiljø, den er en del af på Rasmus Knudsens Vej 50 i Helsingør.

Vi glæder os til at se jer!

10.Manchester
Studietur til Manchester

FB-BANNER_10-dukanstadignaadet0418
Vil du gå på 10. klasseskolen næste skoleår?

– Du kan stadig nå det

Ring få en snak med Ian, som kan svare på alle dine og dine forældres spørgsmål.

Ian Isager er 10. Klasseskolens afdelingsleder.

Du kan ringe til ham på tlf. 4928 1021, mobil: 2551 2541. eller sende en mail på iii37@helsingor.dk

Vi glæder os til at snakke med dig.

Afdelingsleder
Ian Isager