Fritid; hold, klub og fester
Alle hold
Events & Rejser
Gaming & Brætspil
Krea & Design
Medie & Teknologi
Motor
Outdoor & Action
Førstehjælp og Knallert
Mad
Musik & Scene
Skolefag & Sprog
Workshops og Kurser
Sport & Bevægelse
Hold i Espergærde
Mine Hold

Velkommen til Ungdomsskolen

Vi glæder os til at se dig!

Vi er i fuld gang med at forberede programmet til næste skoleår, og i år starter vi fritidsundervisningen en måned tidligere end normalt, så du allerede i slutningen af august kan starte på det hold, du har valgt.

Vi har oversigten over alle de nye hold klar her på hjemmesiden omkring 1. juni, og i mellemtiden kan du se, hvilke hold vi havde i skoleåret 2020-21.

Skal du starte i 7. klasse efter sommerferien, så kan du begynde i Ungdomsskolen dér. Men du kommer til at møde os allerede før sommerferien, når vi tager rundt på skolerne og laver intro for dig og dine klassekammerater.

Hvis du har en god idé til et hold eller har et spørgsmål til fritidsundervisningen, så kontakt Mikael, der er koordinator for fritidsundervisningen, på tlf. 41 86 93 04.

Følg os på instagram: @ungdomsskolen.helsingor eller @ungdomsskolen.espergaerde. Så får du de seneste nyheder fra Ungdomsskolen.

Dine forældre kan også følge os på Facebook.

TILMELD DIG CAFÉENS ONLIVE EVENTS

Onlive Party
Vi afslutter Caféens Onlive sæson af med er brag! Være med til Onlive Party på Meet. Det eneste du skal gøre er at tilmelde dig og hente en Party Pose på Ungdomsskolen i Helsingør eller Espergærde samme dag som Festen er! Du vil modtage en SMS med næremere information. Henrik, Camilla og Sandra glæder sig til at give den gas sammen med jer på Meet.

Ungdomsskolen er ikke en rigtig skole. Det er ikke et sted, hvor du SKAL lære noget, men hvor du kommer, fordi du gerne VIL lære noget.

Find dit favorithold her på siden og husk, at undervisningen er gratis!

Du kan vælge mellem mere end 100 forskellige aftenhold i Helsingør eller Espergærde, og hvis du selv har en idé til et hold, prøver vi at få det oprettet.

Vi glæder os til at møde dig!

Du tilmelder dig ved at skrive dit navn og CPR-nummer.

Du kan i øjeblikket desværre ikke bruge dit unilogin til at logge ind med, men vi arbejder på det.

UNGDOMSSKOLENS CAFÉER I HELSINGØR OG ESPERGÆRDE

I caféen i Helsingør og Espergærde kan du hygge dig med dine venner eller møde nye, spille spil, være med i sjove aktiviteter, tage med på ture og meget andet.

Vi holder fester, laver quizzer og konkurrencer eller arrangerer måske en hurtig koncert, og du kan selv være med til at bestemme, hvad der skal ske.

Dekoration_Cafeen_Helsingor

CAFÉEN I HELSINGØR

Caféen ligger på

Rasmus Knudsens Vej 52

3000 Helsingør.

I caféen i Helsingør møder du bl.a Sandra, Mette, Anette, Daniel, Hatice, Anja og Henrik

Caféen og Aftenkontoret er åbent

mandag-torsdag kl 18 - 21.30 (I ungdomsskolesæsonen)

Caféen's telefon: 41868004

Aftenkontoret's telefon: 25311130

FØLG UNGDOMSSKOLEN I HELSINGØR PÅ INSTAGRAM: @ungdomsskolen.helsingor

Dekoration_Cafeen_Espergaerde

CAFÉEN I ESPERGÆRDE

Ligger på Tibberupsskolen,

Idrætsvej 19

3060Espergærde

Her møder du Camilla, Jesper, Jonathan, Henrik og Jais.

Caféen i Espergærde er åben

mandag-onsdag kl. 17.30 - 21. (I ungdomsskolesæsonen)

Telefon i åbningstiden: 2531 2663

FØLG UNGDOMSSKOLEN I ESPERGÆRDE PÅ INSTAGRAM: @ungdomsskolen.espergaerde